את

s h o o s h a

New member
פשוט נכון, אמיתי ונפלא

ויותר מכל, האמירה הסוגרת "תפסיקי לבזבז זמן על פלסטיקים ותעשי מה שטוב לך ורק לך, כי את - את"

עוף כנף

New member
גם אני אהבתי..

קודם כל - לאהוב את עצמך להעריך מה ששית ולאילו הישגים אישיים הגעת זה מה שידחוף קדימה. האהבה וההערכה העצמית יוקרנו החוצה.

ivon33

New member
איך לומדים?

איך לומדים להאמין בזה? איך? אני אפילו לא מסוגרת לקבל קומפלימנט מבלי להוסיף איזו הערה הוקצנית כלפי עצמי... הרבה יותר קל לי לצחוק על עצמי מאשר....... אז מה הליך הלמידה? איבון

יש הרבה דרכים

ולכל אחד/ת יש דרך משלו הכל מתחיל מרצון, רצון שלך להאמין בזה. יש מי שילך לסדנאות להתפתחות אישית ומודעות יש מי שילך לטיפול פסיכולוגי ויש מי שיעזר בחברים טובים בכל מקרה זה תהליך ארוך, מעייף וכואב אבל שווה

ivon33

New member
מעייף :(

את צודקת.... דרך ארוכה. הפסיכולוג שלי עובד איתי על זה כבר הרבה זמן. לפחות היה לי האומץ להודות, שאני זקוקה לעזרה, כי גם זה לקח לי יותר משלוש שנים (אשת הברזל, זוכרת :).... עכשיו לפחות אני יודעת מה אני לא יודעת (לקבל, להחמיא, להנות ממה שאני עושה, ממה שאני נותנת, ממה שאני בכלל). כל הזמן האף בחצי כוס הריקה......

נו אז את בדרך הנכונה

הרי השלב הראשון הוא ההכרה ואחרי כן ההודאה בפני עצמך כל השאר יבוא עם הזמן , עם העבודה על עצמך ובסוף תקבלי מתנה נפלאה את עצמך את היהלום שבתוכך. אני היתי מציעה לך במקביל לפסיכולוג להנסות גם בסדנא חוויתית לי זו היתה תחילת הדרך, המנוף לכל השאר הלאה...

ivon33

New member
תודה, ניצת

יהיה חוצפה מצידי לבקש הכוונה קצת? מה הכוונה "סדנא חוויתית" לאן לפנות? איך זה עובד? אשמח, אם תתני לי אינפורמציה..... איבון

ואוו , יש המון

חופשיה ברוח דיברה כאן על סדנת אהבה אני נהנתי והפקתי המון מסדנת טראנס דאנס גיא דיבר על מספר סדנאות ובודאי לכל אחד יש את החוויות האישיות שלו לטעמי הכי נכון הוא להכנס לסטימצקי ולרכוש את הירחון "חיים אחרים" מלבד שפע של כתבות מעניינות יש שם שפע של הצעות לסדנאות, מה שיתחבר לך וימצא חן בעינייך - לכי עליו (כך בכל מקרה אני בוחרת ומה שנכון לי לא תמיד נכון לאחר)

r e d head

New member
איבון...

אני מציעה לך להצטרף לחוג התעמלות או מכון כושר. לדעתי זה תורם יותר מהרבה דברים אחרים לאהבה עצמית. להתיחס לגוף שלך באהבה ולהשקיעה בו.

אדמו

זה מאוד תלוי בטיפוס אם היית מציעה לי התעמלות הייתי מייד בורחתתתתתתתתתת
(כן,אחרי הקיר של אולם הספורט - שם היה מקומי הטבעי
) לעומת זאת לרקוד מהיום עד מחר... ואצלי עבדה סדנת טראנס דאנס שחיברה בין הגוף לרוח...

r e d head

New member
אני חושבת שאין דבר כזה טיפוס

להתעמלות. שאני אתחיל עכשיו להטיף להתעמלות?? בדיוק כמו שמשקיעים בנפש צריך להשקיע בגוף עצמו ולא להתיחס אליו כאל גוש בשר מידלדל שמסתירים מאחורי שכבות של בגדים. כשמבינים את החשיבות מתחילים וכשרואים את התוצאות יש מוטיבציה להמשיך. יש המון אפשרויות להתעמלות, כל אחד יכול לבחור מה שמתאים לו.

ophra

New member
השיעור הראשון שלי

היה מה שאני נוהגת לכנות "אני לא מוכנה לנהל את השיחה הזאת" אצלי זה עבד...
באמת עבד!! כתבתי על זה פעם בפורום שכן אני מצרפת לך את הקישור.... (תחליפי את המילים "מריבות" ו"כאסח" ב"הערות עוקצניות" ו"לצחוק על עצמי") בהצלחה! עפ
(כבר לא מנהלת יותר שיחות כאלה עם עצמה)

אכן את היהלום

בוקר טוב מאמר ישיר, בוטא ,ללא פניות וללא פוזות. מאמר ששם את הכל על השולחן. מאמר בעל מסר חד וברור, שלדעתי כל אחד צריך לאמץ. קבל את עצמך כמות שאתה, אבוב את עצמך ואישיותך כפי שברא אותך אלוקים, חייה בשלום עם גופך ונשמתך, כי שם טמון המפתח, קודם כל, לאושר ולביטחון הפנימי שלך, ומשם יפתח לך שער נוסף לאושר שלך עם סביבתך. וכשתגיע/י למקום הזה, מיד תגלה שאת/ה הוא היהלום (ולשם שינוי לא מזוייף) ויותר מכך תגלה, שאת/ה אתה הוא הדבר הטוב ביותר שהומצא מאז הגלגל. וודי אלן אמר: אני עושה סקס עם האדם האהוב עליו ביותר, אני. בוקר טוב

האלי

New member
פחחחח

תראי לי את האישה שמוכנה לוותר על כל החארטה ששפכו עליה כל השנים. שמוכנה לאהוב את עצמה בלי לפחד. את יודעת מה? תני לי אישה שאוהבת את עצמה בלי הסתייגויות וגם אני אוהב אותה בלי הסתייגויות. שלך, האלי.

למעלה