את שקט.., sigur ros ??

Agodal

New member
את שקט.., sigur ros ??

אם למישהו יצא לי לשמוע את הלהקה sigur ros, להקה איסלנדית ששרה בשפתה, מין להקה שעושה מוסיקה מרגיעה משו, קצת רוק, בקיצור סאונד מעולה שלא שומעים כל יום. ואולי במקרה במקרה שמע את השיר שלהם "Svefn-g-englar", שהדהים אותי כל כך בדמיון שיש לו לשיר "את שקט", פשוט מדהים. כאילו אביתר שמע ת'שיר שלהם, והחליט לקחת את אותם אפקטים, כלים, ורעיונות, ושם אומר כלחן לשיר את שקט. הנה לינק לשיר ביוטיוב למי שלא שמע, בלינק הלהקה מנגנת את השיר בלייב, http://www.youtube.com/watch?v=rWR-jJ3v1pk&mode=related&search= בכל מקרה תגידו מה דעתכם על העניין :) ובלי שום קשר שיר מדהים בפני עצמו למי שלא חושב שיש דמיון ביניהם מומלץ !!

Agodal

New member
תעשו העתק הדבק ללינק,

או שפשוט תכתבו ביו טיוב את השם של השיר והלהקה .... :} אפשר גם להוריד

שרדתי ../images/Emo178.gif

טוב, האמת שיר חביב, אפילו חביב מאוד.. רק נמתח כאורך הגלות ואולי זה כי אני לא מבינה את השפה אבל זה נשמע כאילו הוא כל כמה שניות מתעורר כדי להגיד "טודו" וחוזר לבהות בגיטרה..
ולא הבנתי את הקטע של לשיר דרך הגיטרה, או מה שזה לא היה שהוא עשה איתה שם
אהבתי את המנגינה, בשלושת הדקות הראשונות.. שאר ה-8 דקות היו כבר די מייגעות בעיניי.. ומיותר לציין שלא ממש מצאתי קשר לאת שקט.. כאילו, אני יכולה להבין למה התכוונת אבל זה ממש לא ברמה שאתה מתאר בעיניי, סורי..

הביט - בול את שקט. אבל האקורדים - הזאב והאייל

אבל האקורדים - הזאב והאיילה. בדוק. לא יאמן.

מזכיר לי את רכבת לילה לקהיר, משינה

דימיון יוצא דופן ל-Night Boat to Cairo של Madness. קורה שאומנים מגזימים קצת עם ההשראה שהם מקבלים משירים אחרים
בכל אופן, אני אוהבת את את שקט, מקורי או לא :)

BecKiY

New member
האמת שהקליפ נורא יפה :]

אם הייתי מוצאת יותר קשר בין שני השירים, הייתי אומרת שאולי זה בגלל הדיסקים שאשתו הביאה מהולנד/דנמרק/סלובקיה/ איפה שייצרו אותה, אבל לא מצאתי ממש.. חוצמיזה שלקליפ הזה היה מתאים גם "את שקט" ברקע. בכל אופן, גם אם זה באמת מועתק, לי אישית זה בכלל לא מפריע. למשינה היו עוד כמה שירים מועתקים חוץ מרכבת לקהיר (לפי מה שהבנתי מהם. לפי מה שהם אמרו פעם, נראה כאילו את השמות שלהם הם העתיקו מכמה להקות לונדוניות), אבל זה לא מפריע לי בכלל! מוזיקה זה בשביל הכיף, אז אם מעתיקים טוב עשיתם לי ת'יום :] יאא לקח לי לכתוב את ההודעה הזאת איזה רבע שעה מרוב שאני חולה ולא רואה את המקלדת חח אז אני חוזרת למיטה

Agodal

New member
לא מפריע ../images/Emo163.gif

איש לא אמר שזה מפריע לי, סתם נורא דומה :}

AndreaCorr ©

New member
וואו O:

כאילו, אני מכירה את השיר מלפני, ואףפעם לא קישרתי ביניהם, אבל עכשיו כששמתי יותר לב זה באמת מזכיר.

Karma Killer

New member
גם אני תמיד אמרתי שיש דמיון בין השניים

אבל האקורדים שונים, זה יותר במקצבים ובעיבוד.

TEENAGER1

New member
סוף סוף שמעתי את זה../images/Emo6.gif

הפתיחה הזכירה לי קצת, והמקצב זהה בשני השירים - מה שבהחלט גורם לזה להזכיר את "את שקט". לא הרבה מעבר לזה. אחלה ביצוע, אבל באמת נהניתי יותר מהשלוש דקות הראשונות, לפני שהסולן התחיל לשיר...

למעלה