את פוגשת מישהו..

מיטללל

New member
את פוגשת מישהו..

פעם ראשונה! יש קליק מסויים... הוא מספר לך שהוא יורד לאילת. למחרת. מציע לך ללכת איתו. (יש לו איזה סוויטה באיזה מלון של 5 כוכבים) את בטוחה שהוא לא סוג של סוטה מין כי את מכירה אנשים שמכירים אנשים שמכירים אותו
יש מצב שאת עושה את זה? ... קרה לי לי היום לי זה גרם לסוג של תחושת רתיעה. שהוא כזה נלהב.
איך אתן הייתן מגיבות?

בשלולית

New member
הייתי הולכת!!

חחח זה קרה לי החופש.. לא בדיוק אילת...... אבל ניצנים! חח הכרתי מישהו היה קליק אדיר... התנשקנו... היה משהו... ויום אחרי זה שוב נפגשנו.. והרגש רק התחזק... ואז יומיים אחרי זה הוא אמר שהוא נוסע לניצנים והחלטתי ללכת איתו הלכתי אליו ב9 (!!!!) בבוקר והיינו אצלו עד אחה"צ.......... ואז נסענו לניצנים והוא החזיר אותי הבייתה בבוקר.... אני מזה ספונטנית! אני בכייף הייתי יורדת איתו לאילת אני כזאת

בשלולית

New member
שכחתי לציין... רק מספר ימים אחרי...

לא ממש למחרת...
עדיין עונה לשאלה שלך..?

pain is MY love

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אם כבר אילת ואם כבר סוויטה של 5 כוכבים ואם כבר היה קליק למה לוותר על זה?!?!?!?! יאללה קצת ספונטניות

Zoharrr

New member
../images/Emo31.gif אני אפילו חושבת שמישהי שמסכימה

היא טיפשה. למה כמה שהאנשים ההם מכירים אותו הם באמת לא יכולים לדעת מה יעשה או לא... מפחיד אותי... מאוד... לוקח לי זמן לבטוח באנשים.

זכוכיות

New member
את לא יכולה להיות בטוחה

כשאת "מכירה אנשים שמכירים אנשים..." את צריכה לשפוט לבד, לדעתי זה מיותר יותר מאשר מסוכן ולא הייתי הולכת על זה, אין לי מה לעשות עם אדם זר באילת.

אני בחיים

לא הייתי עושה כזה דבר. אם הייתי מסכימה קרוב לוודאי לדעתי שהוא היה מצפה מזה לסטוץ שאולי אח"כ ימשיך... לא בישבילי.

למעלה