את נדיבה H-)

את נדיבה H-)

את נדיבה כל כך נדיבה הצלת אותי כשהנר שלי כבה ושמת אותי על הכר שלך כשהייתי עם הגב לקיר כי את נדיבה כל כך נדיבה, כל כך נדיבה ואת טובה כל כך טובה עשית לי הכרה עם הסביבה נראה לי שאף פעם לא היו לי כל כך הרבה חברים כי את טובה כל כך טובה מדוע את לא נוהגת בי כמו כל האחרים זו תעלומה בשבילי ואני נהיה לחוץ לחשוב שמעכשיו את תמיד תאהבי אותי אז שלום לך שלום ולהתראות אני עוזב אותך, והנה הסיבות: אני אוהב לישון עם חלון פתוח ואצלך החלון סגור אז שלום שלום ולהתראות פול סיימון 1976

taltallim

New member
פרא...

אתה בסדר........... וסליחה על ההתפרצות ממקודם תלתלים (מתקנת עוולות...)

סליחה על ההתפרצות בעת הסולחה

אבל אומרים ``שולם שולם לעולם אבטיח קילוגרם`` אוריאנה

taltallim

New member
תסלחי לי...

אבל לפי ``הנסיכה`` שלי זה: שולם שולם לעולם אבטיח עף לים. ופרא... בגילנו מותר אפילו עם נשיקה וחיבוק... תלתלים :)))

taltallim

New member
תסלחי לי...

אבל לפי ``הנסיכה`` שלי זה: שולם שולם לעולם אבטיח עף לים. ופרא... בגילנו מותר אפילו עם נשיקה וחיבוק... תלתלים :)))

maof

New member
רגיעון

לא אבל מנסה להרגע מהיום המתיש, מנסה להתיחס לדברים שניכתבו ולא בהצלחה. הרבה קשקשת אבל נחמד.

maof

New member
תלתל

היה לך יום קשה זה קורה, כמוני כמוך אבל מחר יום חדש קחי נשימה ארוכה.

taltallim

New member
מעוף הציפור...

אגב איך הנוף משם??? צודק, יום קשה היה אתמול יותר טוב היום... אולי מחר תזרח השמש???!!! תלתלים (מעונן חלקית...)

maof

New member
השחקים

אחלה יום השמש כבר שקעה אבל טעם של עוד עדין נישאר מחר יום חדש. ואולי נקטוף עוד אבוקדו

taltallim

New member
האופטימיות...

והתקווה... אי אפשר בלעדיהן!!!! תלתלים (עם ריחות וטעמים...)

avitalp

New member
את

באת ונתת, ולא ביקשת דבר כמעט את באת ונגעת בלאט, כל פעם קצת, לאט לאט אני לא הרגשתי מתי ואיך נכנסת אל תוך חיי. את באת ואותי אהבת, כאבת ולא עזבת. את באת ונשארת, נשבעת בכל משפט בכל מבט אני עוד הייתי אי שם כשאת נכנסת אצלי לדם. כמו כלים שלובים, אני ואת ביחד, מתמלאים עד קו הלב שנינו עכשיו בקו אחד, יחד זורמים מיד ליד פעם אני ופעם את. (אהוד מנור)

זובי

``באת ונתת ולא ביקשת דבר כמעט``? מה אני, סמרטוט-רצפה? ועוד איך אבקש, וגם אדרוש, נאמנות ויושר ואמת ועוד כמה דברים, שהם לא הרבה אבל הם חשובים לי מאד, ובלעדיהם לא ייתכן קשר איתי, מכל סוג. אוריאנה

יש כאן הנחה מובלעת

שיש אנשים, שאצלם ``נאמנות ויושר ואמת`` הם מובן מאליו, ולכן לא צריך לדרוש את זה מהם. אבל לא כל אחד נמשך לאנשים כאלה, וזו באמת בעיה. בוקר טוב !!

למעלה