את מי צריך להרוג??

S c a r l e t t

New member
את מי צריך להרוג??

איך פתאום הפרק היומי שודר ב15:30?? ביום שיש היה כתוב שזה ב16:00 וגם היום בבוקר בממיר הופיע לי 16:00, עכשיו אני מדליקה את הטלוויזיה ורואה את כתוביות הסיום. זה כבר ממש זלזול בצופים של הסדרה!!! מישהו ראה את הפרק היום? היה משהו מעניין..?

Witchcrafts

New member
זה ברור מאליו,

הכל קנונייה אחת גדולה ואכזרית של סטפני! בכל מקרה, צפיתי רק בדקות האחרונות - ברוק וניק, אשר בדיוק שהו בג'קוזי וביצעו מעשים מגונים זה בזו, שמעו דפיקות בדלת. ניק אמר לברוק שהוא ילך, ולתדהמתו, סטפני עמדה מולו. היא התפרצה אל החדר, צעקה: "ברוק? ברוק?" ואז ראשה (המופתע להחריד) של ברוק (שלא הבינה מה סטפני עושה שם) הגיח מהג'קוזי. "לא שמעת את ההודעות של אריק במשיבון?" שאלה סטפני, ואז סיפרה לברוק שרידג' עבר ניתוח והיה לו התקף לב. ברוק פיקפקה בדבריה, בתגובה לכך, סטפני, בקולי קולות, אמרה שרידג' והיא זקוקים לה! בכל הזמן הזה, ניק עמד בצד ושתק כראוי לדג גוסס. זהו, בערך. מש"ל.
אה, והנה תקציר מהאתר של הוט: "סטפני נוסעת למכסיקו כדי לבקש מברוק שתבקר את רידג' בביה``ח. פלישה ובריג'יט מבקרות את רידג', שעדיין מחוסר הכרה."

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifממש מעצבנים!

עד שסוף סוף הם מודיעים לנו משהו בקשר לזמן של הסדרה, הם גם עובדים עלינו! ממש נמאס כבר!

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifהנה תקציר מתוך האתר של

פנאי פלוס: ניק וברוק ממשיכים ליהנות מהחופשה הרומנטית שלהם וניק הכין לה הפתעה - מסז'. כשהמסז'יסט יפה התואר נכנס לחדר, הוא מרגיש מאוים ומחליט להישאר בסביבה. ברידג'ט ופלישיה הולכות לבקר את רידג' בבית החולים. ברוק וניק מדברים על העתיד. ברוק מודה שהיא תתגעגע לעבוד בתעשיית האופנה וניק אומר שהיא תמיד יכולה לעבוד עם אמא שלו. סטפן נשבר ומגלה לסטפני שניק וברוק במקסיקו. היא נוסעת מיד לאתר אותם. היא מוצאת את ברוק ומבקשת ממנה לחזור איתה מיד.

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifידענו את זה...

אבל ביום שישי הם שמו הודעה שהפרק הבא יהיה ביום ראשון בשעה 16:00.

סיגל../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif!סטף לברוק:'הי

נידז היז לוגן' !!
או בעברית (כי אני גם רוצה לחזור על המשפט...) 'הוא צריך את לוגן שלו'..
ואז ברוק הסתכלה עליה ונגמר.. מה אתם אומרים על זה?!? למרות שאני רוצה את ניק עם ברוק יש בזה בכ"ז משהו חזק משו.. איזה מזל שה
היתה דלוקה ובדקתי בכ"ז אם יש פרק ולא סמכתי עליהם..

לינה18

New member
ניראה לי חבל שפספתי את הפרק

המשפט הזה ניראה לי שווה את כל הפרק!

Indiman1

New member
בגלל זה אני מתכנת את הוידאו

להקליט כל יום מ 15:30 - 16:30 . לכסות את כל הטווח הריאלי לשידור של הסדרה .

S c a r l e t t

New member
פעם אחת ויחידה שהייתי בבית ולא

הזדקקתי לשירותיו של הוידיאו...אבל מתברר שאי אפשר לסמוך על ערוץ 2

למעלה