את מי כינה ח"כ בנימין זאב בגין :מנהיג של משפטים קצרים בטלויזיה?
P pilovich shahaf New member 22/6/02 #3 ביבי...ברק איזה הבדל "שמים וארץ"../images/Emo121.gif "אני משער שאם הייתי בגיל המתאים, אז בשלב מסוים הייתי מצטרף לאחד מארגוני הטרור" (אהוד ברק, 6/3/98).
ביבי...ברק איזה הבדל "שמים וארץ"../images/Emo121.gif "אני משער שאם הייתי בגיל המתאים, אז בשלב מסוים הייתי מצטרף לאחד מארגוני הטרור" (אהוד ברק, 6/3/98).
ש שמוצקין New member 22/6/02 #4 כשם שהיצטרפו זקני הימין למחתרותיהם (ואגב קראו להם טרוריסטים בישוב כי זה מה שהם עשו) כך קורה לחלק מהפלשתינים. ותוריד את הדגל הנאצי עכשיו
כשם שהיצטרפו זקני הימין למחתרותיהם (ואגב קראו להם טרוריסטים בישוב כי זה מה שהם עשו) כך קורה לחלק מהפלשתינים. ותוריד את הדגל הנאצי עכשיו
ש שמוצקין New member 22/6/02 #6 ת´אמת הייתי הטוח עד שהבנתי שאתה יהודי אבל אם אתה יהודי אז אני כנראה לא . ואגב זאת הסבתא שלך בתמונה? אני רואה שהרמה הנמוכה זה חלק ממורשת משפ´ פילוביץ´.
ת´אמת הייתי הטוח עד שהבנתי שאתה יהודי אבל אם אתה יהודי אז אני כנראה לא . ואגב זאת הסבתא שלך בתמונה? אני רואה שהרמה הנמוכה זה חלק ממורשת משפ´ פילוביץ´.
ה הבגיניסט New member 22/6/02 #8 לא אוריד האנשים שמניפים את הדגל הנאצי בתמונה הם אלו שמנהיגי השמאל מכרו להם את נשמתם והעניקו להם נשק. הערה: אין להעמיד לדין ואין לפגוע באחראים למחדל אוסלו.
לא אוריד האנשים שמניפים את הדגל הנאצי בתמונה הם אלו שמנהיגי השמאל מכרו להם את נשמתם והעניקו להם נשק. הערה: אין להעמיד לדין ואין לפגוע באחראים למחדל אוסלו.
ש שמוצקין New member 22/6/02 #9 בגיניסט אבל לא כתוב שם מה ההקשר של התמונה. אהשים יחשבו שההשוואה לנאצים היא לגיטימית. ההסתה הזאת כבר עלתה בהרוגים...... (גרינצוייג רבין)
בגיניסט אבל לא כתוב שם מה ההקשר של התמונה. אהשים יחשבו שההשוואה לנאצים היא לגיטימית. ההסתה הזאת כבר עלתה בהרוגים...... (גרינצוייג רבין)