את מי יעיפו???

shirakl

New member
באמת../images/Emo35.gif זה בטוח../images/Emo35.gif

לא רוצה
לא פייר

כן, לצערי

ככה היה רשום בתקצירים של ערוץ 3 ולזו שכתבה מתחתי, אנשים יבינו אחרי פעם אחת לא צריך לרשום שוב.

נכון גם אני קראתי../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

ואז יגלה או משהו כזה שזה בת זה ייקרה הפרק ביום חמישי פרק 23 צריך להיות ביום חמישי עם היום היה פרק 21
!
איזה מצחיקה חברה שלי לא ידעה שרם זה בת כי היא פיספה את הפרק הראשון, !!!!! ועד עכשיו היא לא הבינה.!פחחחח

חחחח ../images/Emo9.gifעידיתושיתה../images/Emo85.gif

מאגניב שאחונ נוכתבות בעוד פורום ביחדו!:) יעיפו את רם החודש מיזמן נאמר בפורום ולכן אני רואה כל יום ממש בקביעות חחחח ומנסה לא להפסיד ועכשיו קראתי שזה יהיה בפרק 23 ששעם אתול היה 21 ביום חמישי זה ייקרה
יוווווווווווווווווווווווווו

shaililo

New member
../images/Emo4.gif

דווקא חשבתי שיעיפו את ארז... אחרי שליה כל הזמן כועסת עליו.

../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif

כן
אני חולה על רם!!! שעוד מעט לא הולך להיות כזה בסידרה גם אני הייתי מתאהבת בו

aYaLoLy

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ספויילר אוקיי יעיפו את רם ואז.... זיו ישבור את הרגל ורותם תבקר אותו בתור רם תראה שהוא ישן ואז היא \ הוא ינשק \ תנשק אותו בתור רם! ואז זיו יראה שהוא מנשק אותו ויעיף אותו בגועל ואז רם יחשוף את זהותו

y a ® d e n a

New member
איזה טיפשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה היא מעיפה את רם!!! לכל הרוחות והשדים!!!!!!!! שתעיף את הזקנה הזאת..נו זאתי שלא מדברת!!! חחחחחחחחחחחחח

yuli c

New member
אז ככה...

אני לא יודעת איך עושים ספוילר שירקל אל תהרגי אותי :) בסוף החודש יעיפו את רם/רותם זה כזה לא פייר! וגם היא תגלה לליה שהיא בת וליה תגיד לה שהיא ידעה את זה כל הזמן. ואז היא תגלה את זה לזיו ואח"כ לשירן. :)

MrJacKasS

New member
../images/Emo58.gif מעליי !!!

אם את לא יודעת מה הקוד של ספוילר, פשוט תלחצי 'סמיילים וסימנים לנושא', תלחצי על הסימן של הספוילר ואז הסימן ייתווסף לכותרת! בכל אופן, זהו הקוד (בלי הרווח): |ספויל ר| ואם את שניהם את לא עושה, פשוט תעשי רווח משמעותי בין פסקה לפסקה!

amc22

New member
אוף!!! רם הכי טוב!! זה לא הוגן!!!

אבל אם היו מעיפים את ארז הייתי שוקעת בדיכאון... כמה כבר אפשר להתעלל בבן אדם אחד לכל הרוחות?!

למעלה