את מי אתם מעדיפים? אני כותבת שם של שתי דמויות ואז תענו מי אתם מעדיפים ותוסיפו עוד מילי או ליאן?
ט טל 110 New member 11/4/06 #1 את מי אתם מעדיפים? אני כותבת שם של שתי דמויות ואז תענו מי אתם מעדיפים ותוסיפו עוד מילי או ליאן?
ט טל 110 New member 11/4/06 #5 מצטערת...../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif טוב אני לא יכתוב יותר כלום וזהו... אני אתאפק... לא רוצים שאני יכתוב לא צריך... נפגעתי קשות... סתםם... אבל בכל זאת... לא לכתוב יותר?
מצטערת...../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif טוב אני לא יכתוב יותר כלום וזהו... אני אתאפק... לא רוצים שאני יכתוב לא צריך... נפגעתי קשות... סתםם... אבל בכל זאת... לא לכתוב יותר?
B baril New member 11/4/06 #6 קודם כל מצטערת אם פגעתי דבר שני, ברור שאת יכולה לכתוב, את לא צריכה לשאול אותי לגבי זה חח פשוט את פותחת המון משחקונים בתדירות גבוהה, וזה קצת מעמיס את הפורום, כמה שזה כיף וזה, זה קצת מעצבן אז בלי שום כוונה להעליב, שוב, סליחה אריאל
קודם כל מצטערת אם פגעתי דבר שני, ברור שאת יכולה לכתוב, את לא צריכה לשאול אותי לגבי זה חח פשוט את פותחת המון משחקונים בתדירות גבוהה, וזה קצת מעמיס את הפורום, כמה שזה כיף וזה, זה קצת מעצבן אז בלי שום כוונה להעליב, שוב, סליחה אריאל
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 11/4/06 #9 מיטל../images/Emo47.gifשונאת את שניהן../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif