את ליסה

פיפיטה

New member
את ליסה

לא השאירו סתם כל-כך הרבה זמן. עם כל המגרעות שלה וההתנהגות הילדותית היא הביאה איתה צחוקים השתוללות שימחת חיים וזה מצא חן בעיני ההפקה ולכן היא עדיין בבית אז זה לא פייר שאחרי חודשיים יחליטו שהיא תעזוב (אני מקווה שלא) מה ? עד עכשיו הכל היה בסדר ורק ביומיים האחרונים בגלל אדון אינטרנט יגידו לה שלוווווווום. אפשר לחשוב שהיא נפגשה איתו בסתר ! אני יודעת שיש הרבה חברים בפורום שלא אוהבים אותה אבל תחשבו על זה שמההתחלה היא היתה בעייתית אז למה חיכו עד עכשיו?

היא שוב שיקרה לרונדה!!!

למה את רוצה שיחכו לפעם שלישית? היא חפרה לעצמה את הבור הזה.היא ידעה שאסור לה לשלוח את המייל הזה אבל היא הלכה ושלחה אותו. האיש בעצמו אמר לה לא להיות איותו בקשר ,אין,היא פשוט מכורה אליו והיא לא מוכנה לעזוב אותו בשום מחיר,כן גם במחיר של להשאר בבית. היא כנראה פשוט עדיין לא מוכנה לעשות וויתורים שממש יכאיבו לה.

13דנה

New member
אולי בגלל

שבהתחלה השקרים והמשחקים היו חינניים ומצחיקים אבל עם הזמן זה כבר מעצבן וגובל בזלזול. הבעיה היא לא שהיא כתבה למר אינטרנט, הרי הוא בעיה שלה והיא שם לפתור בעיות. הבעיה היא שהיא משקרת. במקום להעזר היא מנסה לטייח והיא חושבת שכולם סביבה טיפשים, כאלו מה חשבת כשנסית לשקר כשרונדה תפסה אותך?? כבר נתפסת!!! מה, נראה לך שהיא כזאת טיפשה? זה מזלזל, זה לא ישר ובכלל... אי אפשר שלרונדה ולבית כולו יהיה רצון לעזור לליסה יותר מאשר לה עצמה.

13דנה

New member
וגם

אם היא לא מספיק בוטחת ברונדה ויכולה להגיד לה הכל, ורונדה כבר (ובצדק) אינה בוטחת בשום דבר שיוצא לליסה מהפה, אז אי אפשר להמשיך בעבודה.

יסמין@

New member
משהו לגמרי לא מובן: הרי היא יודעת שמצלמים

אותן כל הזמן. ברור שלפני שנכנסו לבית כל אחת חתמה על הסכמתה לכך שיצלמו אותה (כך ההפקה מגינה על עצמה מתביעות) א) אז ליסה סיפרה לנשים שהיא כותבת למר אינטרנט ב) ראו אותה כותבת למר אינטרנט מייד לאחר כל הסצינה בכלוב (היא שכחה שיש מצלמה בחדר?) איך היא בכלל מעלה על דעתה שרונדה לא יודעת? הרי רונדה, איאנלה וסטן רואים את הקלטות, רואים כל מה שנעשה בתוך הבית וזה מלבד מה שהנשים מספרות להם.

פיפיטה

New member
בדיוק לזה התכוונתי

שברור לה שמצלמים אותה מתחילת התוכנית והיו שקרים על ימין ועל שמאל אז למה חיכו כל כך הרבה זמן מזמן היו צריכים לסלק אותה מהבית ובגלל הבלגן שהיא עושה ויש ן לציין שהיא הכי היפראקטיבית בבית זה מתאים להם שיש אקשן בבית. ומי שזוכר היו עוד בנות שהעזיבו אותן אבל לא חיכו חודשים, והן היו פחות בעיתיות כמו קימברלי למשל שבאה ללמוד לא לפחד לנהוג ולמדה נהיגה ומה הייתה הסיבה שהעזיבו אותה חוסר תקשורת עם בנות הבית ובילוי עם משפחתה. לפי דעתי לשקר למאמנת כמה פעמים זה יותר גרוע ולא צריך לחכות חודשיים. פשוט התאים להפקה כל הטררם!!

DיS

New member
ליסה פשוט לא מבינה

שהיא לא יכולה לשקר כ"כ הרבה ולהישאר בבית. רונדה יודעת הכל במילא, אז למה לשקר? הבסיס לכל קשר טוב ויחסים טובים הוא אמון- והוא גם המפתח להצלחה בתהליך שהבנות עוברות בבית. בקשר למר אינטרנט- אני מבינה אותה ויודעת שזה קשה להרפות ככה ממשהו שהיא כל כך אובססיבית כלפיו, אבל ניתוק ממנו זה הדבר הנכון לעשות ורק ככה היא תוכל לסיים בתור בוגרת. אם היא באה לבית מלכתחילה היא היתה צריכה לבוא עם מוכנות לקבל כל מה ש"יגזרו" עליה במטרה לעזור לה, והיא לא עושה את זה. היא רק מעכבת את ההצלחה שלה, והאמת? אני לא רואה כמעט שינוי אצלה...

למעלה