את כמו תמרורים

• פותח הנושא שש
  • פורסם בתאריך

שש

New member
את כמו תמרורים

אני יודע שהגוף שלך כמו תמרור -כביש משובש אבל מענין אותי המשולש...-אזהרה מפני מה אצלך היד הזו זה לא חמסה ,אהלן וסהלן אלא-עד כאן בחור,עצור אל תיגע צריך סולם ערכים גבוה בשבילך-מסילת הברזל אבל יש מחסום המונע מעבר שלא לדבר על אין כניסה.... או אין מעבר להולכי רגל אבל אני נהג זהיר עברתי תאוריה לפני שנים אז מה כבר יקרה אם אעשה עברת תנועה ואנשק לך אהובה

מימי 51

New member
נהג זהיר

בדרך לא סלולה בצע עקיפה, כאן, לא רמזור ולא תמרור כאן, רק הימור. בדרך לא סלולה ממתינה, מחכה... רק נשיקה?

שש

New member
נהג פזיז

נהג זהיר היה נזהר בתמרור עצור היה נוסע עם חלונות אטומים לא היה מוסר בקלות פרטים נהג זהיר לא היה מתגרה במתגוששות בכביש היה עוצר וממתין עד שיסיימו נהג זהיר לא היה מפריח נשיקה אם כבר היה עוצר את המכונית בצד הדרך בחניה או באיזו חורשה נהג זהיר זהנ לא אני כי ברכב שלי אין מעצורים אין לי שדה ראיה ואני כל הזמן פוזל לצדדים מחפש חתיכה ממש סכנה אבל ככה זה באהבה

מימי 51

New member
תמונת מצב

אני - כביש משובש אתה - פוזל, האם זה פלא שכך שביל חיינו מתפתל? אז אני לעובדי מע``צ אתמסרה, אתה בעינייך מהר וטפלה, אחרת, חולפת במוחי תמונה עגומה על איך עולמנו יראה אחרי הנסיעה הבאה : מתגוששות מגורות חניונים לתמרורים חלונות עם פרטים מעצורים אטומים וחורשות מתנשקות. איזה עולם נפלא - לנהג הנוסע ולדרך המוזרה.

למעלה