את זה עוד לא שמעתי...

דרוmי

New member
הבחור ליוה אותך באוטובוס עד הבית

וזה לא היה כיוון הנסיעה שלו?

אני מכירה אותו כדי שאני יסע איתו...

באוטובוס וכל העולם ואישתו יראו אותנו יחד?! יש אנשים שלא יבינו אתזה...

kiss 18

New member
חחחח פאדיחות, רק שאנשים שמכירים אותך

לא יתחילו לפתוח איתכם שיחה, "מזל טוב...איזה יופי לראות, בניין עד עד..בלה בלה בלה..." באמת לא במקום...

שמערל9

New member
מראה מה ?!?!?

שהבחור תמים ומנסה להתנהג כמו ג'נטלמן ?!? כי זה בדיוק מה שאני חושב על בחור שכזה ! רק, שיש בחורות שכל מה שמעניין אותן זה האם הבחור עושה את הדברים בדיוק כפי שהן רוצות ומבינות.... אגב, לא הודעת מה נסגר....

עזוב, הבחור ירד...

ולא בגלל האוטובוס. ואיך שחכתי לעדכן, הארנק נמצא... הגעתי בדרך לא דרך להיא שלקחה אותי טרמפ. ו...תודה!

שמערל9

New member
לפחות ירד בתחנה הנכונה ?

ולעזאזל !!! פספסתי מצווה ! שמח מאוד בשבילך. תודה שהודעת.

לא, אני ממש לא צינית!

פשוט עדיין לא יצא לי להכיר אנשים שמחפשים מצוות ולא מוצאים אותם. מבין?

toosh23

New member
לחברה שלי זה קרה...

עוד מתל אביב לבני ברק...היא חשבה שהיא מיתעלפת...היא מאד היתעצבנה על זה...(שלא ניתנסה...)

toosh23

New member
לחברה שלי זה קרה...

עוד מתל אביב לבני ברק...היא חשבה שהיא מיתעלפת...היא מאד היתעצבנה על זה...(שלא ניתנסה...)

לוני43

New member
מה זאת אומרת נסע באותו אוטובוס

או ישב לידה/לצידה כי אם הוא נסע באותו אוטובוס אני לא רואה בעיה מה שיחכה לבא אולי שהיא תחכה?

להחזיר הביתה בחורה באוטובוס...

בד``כ זה מונית, ואם זה לא זה אז הבחורה חוזרת לבד... אבל לא שהוא יחזיר אותה הביתה באוטובוס, הבנת?

אבל

זה כיוון הנסיעה שלו. ומה ציפית??? שיחכה לאוטובוס הבא רק בגלל שאת אמורה לעלות על אותו קו כמו שלו??? אולי היית ממתינה את,אם זה כ"כ מפריע לך??? אולי היית אומרת לו שאת מעדיפה שלא ישב לידך??? תעשי חשבון, שהוא יגיע עד אלייך... מונית לך ולדייטית הקודמת ולזו שלפני'ה ואולי גם לזו שאחרייך... ומה עם השתי'ה שאת מצפה שהוא יקנה לך {ושוב תכפילי במס' הדייטים}... אתה מצפה לקבל בן תורה,בחור שלומד,לא שעובד. חשבת על זה פעם מאיפה לו הכסף??? מההורים. ולמה בדיוק אנחנו מצפים שיתחשבו בנו אם אנחנו לא מתחשבים לפעמים באחרים???

למעלה