את זה אתם ראיתם?

Walk Two Moons

New member
את זה אתם ראיתם?

http://www.youtube.com/watch?v=qBasbjrqF7I&feature=related|הסלינק| ראיתם את הדבקות, את הצבע, את הדרמטיות, את הטוטאליות, את ההבעה שהוא מכניס לשיר? תפסיקו כבר עם הוצאת הדיבה חסרת ההגינות שלכם

צנחן06

New member
מבין על מה אתה מדבר

אבל כל הכוונה בשיר השתנתה יחד עם הזמר. כשהוא שר את השיר, האינטונציה משתנה לגמרי. בגלל זה לא אהבתי את הביצוע, אבל הביצוע טוב. אגב איזו גיטרה יש לרונה שם? הגיטרה נראת ממש כמו טלקסטר, אבל הצורה קצת אחרת...

זו אכן

טלקסטר לא זוכרת אזה נראה לי 69 או משהו. מוזר שיש לה "סנפירים" משני הצדדים ולא צד אחד מעוגל כמו שכלנו רגילים. יש מצב שזה קוסטום מייד? יהוא ירון קצת קילקל לדעתי את השיר וגם הסאונד לא משהו.

תמרוש5

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

די מה, בלי קשר לקאבר המוזר שלהם לגלויה חיה מילר די חביבים!

דידושקע

New member
זו לא הוצאת דיבה חסרת הגינות, זה פשוט

פחד אמיתי לחלוטין מהאיש הזה ומההתנהגות הבלתי צפויה שלו
(ע"ע הפלת כוסות בירה באמצע הופעות)

דידושקע

New member
ברור. יהואפוביה היא פוביה לכל דבר

ואני אפילו יודעת מה ההבדל בין פוביה לסתם פחד! פוביה זה פחד כזה ששום הסבר רציונלי/לוגי לא יכול להעביר אותו. ובמקרה הספציפי הזה למשל, הסברים כמו "אומרים שהוא נחמד" או "שיו הוא כזה חמוד", לא עובדים

רעוּת

New member
../images/Emo6.gif

ופוביה גם משפיעה על חיי היום יום וגורמת לתופעות כמו המנעות מהגורם הפובי, המנעות המהווה חיזוק שלילי (זה לא אומר שהמשמעות של החיזוק היא שלילית! זה רק אומר שזה מונע את החרדה! טוב, אני לא באמת הולכת ללמד אותך פה מבוא לפסיכולוגיה
). לכן ההמנעות מהווה חיזוק להתנהגות של המנעות מהגירוי הפובי, וכך לא נלך להופעות שבהן יש את היהוא, מה שיפריע לנו במהלך החיים, מאחר והוא מופיע עם רונה
והרי אי אפשר להימנע לעד מהופעות של רונה, זה מפריע לתפקוד היום-יומי
.

דידושקע

New member
חח אז אולי המחסור בהופעות של רונה הוא באמת זה

שגורם לתפקוד היומיומי הלקוי שלי לאחרונה! הכולל: קושי בלזכור לקחת את הכדורים שאני אמורה לקחת (ברזל ועוד משהו), או שבעצם העובדה שאני אמורה לקחת כדורים היא עצם התפקוד הלקוי; נכשלים לרוב במתמטיקה (אופס, זה נורמלי); עצבנות לרוב על כל חברותיי למיניהן (וכשזה לא עצבנות זה בדר"כ השתעממות מהן
), מחסור באנשים ממין זכר בחיי (אה, זה גם נורמלי
) ומצברוח די זוועה באופן כללי. כן, חסרה לי הופעה של רונה! ומה איתך? כפי הנראה פה גם לא מי יודע מה מתמידה בהגעה להופעות של רונה

תמרוש5

New member
בגלל זה תמיד יש לך תירוצים../images/Emo46.gif

חוצמזה שאתן מרושעות ויהוא הכי תותח שיש!!

למעלה