את/ה חיה בסרט?

orange love

New member
את/ה חיה בסרט?

שלום לכם, אני תלמידת כיתה י''ב הלומדת במגמת תקשורת. חלק מציון הבגרות שלנו הוא סרט דוקומנטארי שאנחנו מצלמים, מפיקים, עורכים ומגישים לבגרות. כל שנה אצל כל כיתה י''ב יש את החשק למצוא את הסרט שלה, את הגיבור שיבוא ויספר סיפור שאף אחד עוד לא סיפר. וגם אני, כמו רבים וטובים ממני מחפשת סיפור טוב. אז אם אתם חושבים שיש לכם סיפור חיים מעניין, אם אתם מרגישים שעברתם משהו קצת שונה, אם אורח החיים שלכם שונה משל אחרים. אם אתם רוצים לבוא ולספר לנו עליכם, ומוכנים להיחשף, ולהכיר ארבעה תלמידים שיקשיבו, יתמכו ויעשו מהסיפור שלכם סרט. אז אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה פה באתר, או אפילו רצוי לאימייל: [email protected] לכל שאלה, כל סיפור, כל דבר. זאת חוויה של פעם בחיים. באמת. נ.ב גם אם אתם מכירים מישהו שאולי החיים שלו מעניינים, דברו איתו וצרו איתנו קשר.

אני חיה בסרט.

תורכי, אפילו. החתול/ה שלי עבר/ה שינוי מין ללא ניתוח (פרטים אצל קפת) וללא הרדמה, לרוב האחים שלי יש תיקים במשטרה ואני לא מפרדס כץ (גם הם לא), יש לי חולצה בצבע כתום ומעולם לא הייתי באלקנה, כמו כן הנני חסידת אומות עולם של נמלים וזונה הוליסטית* שלא עושה סמים. אה, ואני גם מכירה את אודי ממרחק בינוני, מה שלא מונע ממני לצרוך בורגול. * מבצע החודש: כל מי שרוכש מציצת קונדליני בעמידה בחצר, מקבל 20% הנחה בקניית קונדומים אורגניים בצרכניה האנתרופוסופית של כליל. אין כפל מבצעים, לא מקבלים תלושים (אפילו אם הדפיסו אותם על נייר ממוחזר במפעל מוגן של הלומי קרב מגליפולי).

קפת

New member
בוגונביליה, מנוולת

החתולה שלך לא עברה ניתוח לשינוי מין, זה המוח שלך שהצליח להתפתח ממצב של זחל למצב של גולם! תספרי להם מה את עושה עם שקיות ניילון. וגם איך חיית שנה שלמה אצל הג'וקים. זה כבר ממש שווה סרט.

תודה רבה לך קפת, באמת.

עכשיו כולם יחשבו שאני חברה בכירה במפלגת הקשישים שעברה להתגורר בשפד"ן. מה בכלל את עושה כאן בשעה כזאת. אין לך אירועי פסטי-רבין או משהו?

קפת

New member
להזכירך

אני משתקמת מאירוע טראומתי משלי. יכול לפחות לשאול לשלומי. או להציע לי קצת סידן.

א י ל ה

New member
תגידי קפת

את מדוכדכת? את רוצה קצת סידן? לא, כי אם התשובה היא כן, אז אני רק רוצה לציין שיש לי פה קיר שצריך לשבור. לא אכפת לי אם הוא ייעלם ממכות ראש או מליקוקים. כזאת אני. לארג'ית.

קפת

New member
ווא. בטח אחורי זה תרשי לי גם לעשות פאנלים

את רואה, אודי? בשביל זה יש חברות.

רציתי להתחכם

אבל אמנע. כתבת מאוד יפה ואת עושה רושם של ילדה נחמדה. תלכי מפה מהר לפני שיציעו לך סוכרייה שלא נגמרת.

למעלה