את הלקח למדתי...

נאיבית1

New member
את הלקח למדתי...

אני לא נוהגת בדר"כ לכתוב בפורומים, או לשתף יותר מדי, אבל הפעם אני פשוט מרגישה שאני צריכה לפרוק. חברה משותפת הכירה לי אותו. הוא התקשר לקבוע פגישה, ואני באתי בלי יותר מדי ציפיות. הפעם האחרונה (והראשונה) שממש נקשרתי למישהו הייתה לפני ארבע שנים, והוא שבר לי את הלב, לקח לי המון זמן להתגבר עליו, ומאז אני נזהרת. באתי במטרה להכיר ולהנות. אני חושבת שהמפגש היה מעבר לכל מה שיכולתי לצפות. חשבתי שגם הוא מרגיש ככה. שנינו אהבנו את אותם מקומות, התלהבנו מאותם דברים, היו לנו אינספור נושאים לשיחה ולא נתקלנו בשיחות מביכות. בסוף היה ברור לשנינו שהולך להיות לזה המשך. שוב, עוד לא פיתחתי ציפיות ושמרתי על ערנות. אבל הוא הצליח לשבור כמעט את כל החומות שלי. לא, לא אהבתי אותו כי לא עבר מספיק זמן, וכי לא הכרנו מספיק לעומק. אבל בהחלט התחלתי לפתח רגשות ולהקשר אליו. לא חשבתי על העתיד. לא חשבתי קדימה ולא אמרתי כלום. הוא זה שדיבר על "מערכת יחסים רצינית", הוא דיבר על דברים שנעשה יחד, על עתיד לקשר. ואני האמנתי. לכאורה, הוא לא נתן לי שום סיבה לא להאמין. הוא לא הפסיק להחמיא לי, להגיד לי כמה טוב לו איתי, כמה הוא שמח שהכירו לו אותי, כמה הוא נהנה איתי. הוא באמצע תקופת מבחנים, ואני לא רציתי ללחוץ ולהפריע לו ללמוד, אבל הוא אמר שהוא חייב לראות אותי, שנצא. עד שסיימנו דייט אצלו בחדר. הוא השקיע בי מאוד והכין לי ערב רומנטי. הוא ידע כמה נפגעתי בעבר, הוא ידע שהוא יהיה הראשון שלי והוא ידע על איזה כפתורים ללחוץ. והוא קיבל את מה שהוא רצה. אחרי עוד שני דייטים שהסתיימו אצלו בחדר, אמרתי לו שפעם הבאה אני רוצה שרק נצא. אני רוצה ללמוד להכיר אותו יותר ושהוא ילמד להכיר אותי יותר. באמת חשבתי שהוא רוצה להיות איתי ושלקשר יש פוטנציאל. הוא הסכים ואף אמר שהוא גם רוצה להכיר אותי יותר לעומק. ואז, דממה. לא לחצתי ונתתי לו ללמוד למבחן גדול. אחרי המבחן התקשרתי רק לשאול איך היה. הוא היה שבוז לגמרי ורק רצה לחזור הביתה להורים. קיבלתי את זה ואמרתי שאני מבינה. וזו הייתה הפעם האחרונה שממש דיברנו. הוא פגש אותי לחמש דקות (ליד הבית שלו...) להגיד לי שזה לא תזמון טוב והוא רוצה להתמקד במבחנים. אמרתי לו בהצלחה והלכתי. ולא האמנתי לו לרגע. נתתי לו את כל החופש ללמוד, לא לחצתי או הלחצתי. אם הוא באמת התכוון לכל מה שהוא אמר לי, הוא לא היה עוזב אותי בגלל בחינות. אבל הוא קיבל מה שהוא רצה. והבין שהוא יצטרך להשקיע יותר כדי להמשיך לקבל. והחליט שזה לא כדאי. אז אני את הלקח שלי למדתי.
 

kiaora

New member
../images/Emo24.gif

צר לי שנתקלת בבן זונה. לא כולנו ככה. אשתי ואני שכבנו בפגישה השניה ואנחנו 11 שנים ביחד ומאוהבים קשות. אני מאחל לו חוסר הצלחה ושברון לב. מניאק. לך אני מאחל הרבה הצלחה בעתיד ושתמצאי במהרה את האהבה הגדולה שלך. אל תצטערי על מה שהיה, מכל קשר לומדים.
 
לפי מה שאני מבינה

שעדיין לא פתחת את כל שערייך אל הבחור ולכן לא נפגעת כ"כ קשה. אני חושבת שזה מצוין להיות חשדנים קצת בהתחלה, לא להראות לצד השני את זה כמובן, אבל לא לפתוח הכל על ההתחלה. אני שולחת לך חיזוקים, כי בכל זאת, זה לא כ"כ קל, כי כן רצית שיהיה משהו מעבר.
 
צא לי על הציניות שאני הולכת לומר..

אבל לפי הבנה קלה מהטקסט שלה, ומהתגובה של הגבר שכתב מעלייך היא דווקא כן 'פתחה את שעריה', לכן כ"כ קשה לה לסמוך על גברים, כי הוא השני שהיא נתנה לו צ'אנס ואיכזב אותה..!
 

oferyosi

New member
טוב נו ..היא עוד לא הכירה אותי../images/Emo13.gif

עליי אפשר לסמוך
(אתן בטח אומרות עכשיו "כן,כן,כן..."
)
 
ציטוט..

"עד שסיימנו דייט אצלו בחדר. הוא השקיע בי מאוד והכין לי ערב רומנטי. הוא ידע כמה נפגעתי בעבר, הוא ידע ש-הוא יהיה הראשון שלי- והוא ידע על איזה כפתורים ללחוץ" מכאן זה הוסק.. אין ספק כי היא מדברת בעיקר על הרגשות שזה השאיר בחובה, אך גם על העניין המיני שניפתחה אליו
 
נכון

אבל אני חושבת שהכותבת הראשית התכוונה לשערים רגשיים ופיזיים גם יחד(לא נשכח שהם קשורים זה בזה..) היא בפירוש רשמה שהוא היה הראשון שלה(אחרת לא הייתה מציינת זאת, נוסף לכך היא ציינה שהיא הרגישה שהוא מיוחד, דבר שהתבדה אצלה לצערינו.. שהיא סמכה עליו למרות שכבר נפגעה בעבר... למיטב הבנתי,העובדה שהיא דיי 'הקפידה' איתו הייתה כי נפגעה בעבר, ולבסוף אחרי ש'נפלו החומות' והיא הצליחה לבטוח בו(גם באופן המיני וגם באופן הריגשי) הוא אכזב אותה כמו הקודם.. ומה שהיא מציינת זה שהיא 'למדה את הלקח'.. לצערי הרב גם אני איבדתי קצת את אמוני בגברים, אבל אני משתדלת לעבוד על זה עם עצמי ולהאמין ולשכנע את עצמי שקיימים גם כמה טובים, בדומה לבחור שיפגע מבחורה ויחשוב שכולן רעות נצלניות וכו', ואני לא הייתי רוצה ששום גבר לא יסמוך עליי בגלל שאיזה בחורה פגעה בו בעבר.. וככה יבוא עם דעות קדומות עליי... אני למשל יודעת שיש לי חברות שהן בחורות טובות(גם אני בחורה טובה..) לכן גבר שיבוא ויגיד לי שכולן רעות אני אגיד לו שזה לא נכון, באופן טיבעי זה מה שהוא עלול לחשוב אחרי שניפגע מבחורה(גם אצלי זה קרה מגבר, אז אני כ"כ מבינה אותה) וככה לגבי עצמי, אני מנסה לחשוב ומשתדלת להאמין שקיימים עוד כמה בחורים 'נורמלים', כמו שקיימות עוד כמה בחורות 'נורמליות', אני רק מקווה שלא יבוא גבר נוסף שיפגע באמון הבסיסי שעוד נותר לי בגברים ואאלץ 'ללמוד לקח' של חוסר אמון מהחיים. בכל מקרה המלצה שלי היא להכניס לראש טוב טוב שקיימים עוד בחורים טובים כמו שקיימות עוד בחורות טובות כמוך, אל תאבדי את אמונך(ואם חס וחלילה נפגעת מהכתיבה שלי אני מבקשת את סליחתך..-באמת..!)
 
תיקון

היא לא ציינה שהוא מיוחד אבל היא רשמה כך: "אבל בהחלט התחלתי לפתח רגשות ולהקשר אליו" אני -מניחה- שהיא חשבה שהוא מיוחד, ולא כמו הבחור הקודם אחרת לא הייתה סומכת עליו..
 
למעלה