את הלב.

את הלב.../images/Emo23.gif

מחפשת מישהו עם לב. לא תמיד הם מבינים את זה. מישהו שיש לו לב רחב, ואמיתי. מישהו שיאהב אותי. ואותי, זה אומר שיאהב את כולי, על כל מרכיביי. שיאהב את איך שאני נראית. לא שיתפשר, כי אני לא רזה או חטובה, אלא שאני "אעשה לו את זה" שיאהב את האישיות הסוערת שלי. שיאהב את החום, שיתן חום. שיאהב את המנטליות, והדעות, את חוש ההומור, ואת החכמה, את השנינות והתבונה. שיאהב את הסגנון, את המרחב שלי, שיאהב להיות איתי, בביתי, עם ילדיי. שיאהב את האימהות שלי. ואת גוזליי. מישהו שכבר עבר, שכבר היה שם, וכבר יודע מה הוא רוצה. מישהו מנוסה. מישהו ששב אלי, וחש שאל הבית הוא שב. מישהו עם לב. מישהו עכשיו. שלא יפריד בין היותי אישה, ואם, ואשת מקצוע, ואדם עם תבונה, ויכולות ואסרטיביות ורצונות. שאני אני. ויאהב אותי. בפרק א´ זכיתי. זה קיים. היש עוד מישהו כזה בעולם?

מצאתי את שנפשך כמהה אליו

היי בודדה, רציתי לשתף אותך שלפני כעשרה חודשים, התחלתי לשוחח עם בחור בצ´אט שהיה לפני גירושין, וכך תוך כדי שיחות נעימות שערכו שעות ארוכות בכל יום, הפכנו לידידי צ´אט בלב ובנפש. לפני כארבעה חודשים הבחור המדהים הזה התגרש (לפי רצונה של אשתו) וחודש אחרי הסכמתי להפגש איתו והפגישה היתה מדהימה. אני לא יפה, אני לא חטובה, אני בסך הכל בחורה שמבינה ענין, שנונה, חזקה נפשית ומקרינה חום, חיוך והמון רגשות. הבחור המדהים הזה, שצעיר ממני בשנתיים, אוהב אותי אהבה גדולה. מקבל את ילדתי בשמחה, מגיע בכל סוף שבוע היות ולא מתגורר בקירבתנו אלא מרחק מספר שעות נסיעה, והאידיליה שוררת ביננו. כל סוף שבוע הוא חגיגה לכולנו.. לי, לו ולבתי המתבגרת. יש עדיין גברים כאלה בודדה, עדיין קיימים. מנסיון אני חושבת שצריך לבסס דרך השיחות עוד לפני הפגישה, מערכת יחסים עמוקה וטובה שתהא קבועה היטב בקרקע החברות ואז כל מה שנותר הוא רק להפגש ומשם השמיים הם הגבול, מי שאוהב אוהב אותך כאדם ולא את מראך המלבב. זאת אהבה אמיתית, והיא קיימת! מאחלת לך ולכל האנשים שמתחילים פרק ב´ בחייהם, אהבה כמו שלי ושלו. להתראות ובהצלחה בודדה (בתקווה שלא עוד הרבה זמן).

בטח שיש,אי שם ואם תרצי מספיק

אני מאמינה שתמצאו האחד את השני. אבל רציתי לשאול ואני מקווה שמותר ואינך רואה זאת כחוצפה, האם אינך עושה אידאליזציה של מה שהיה? ואולי את עושה בכל פעם השואה? כי זה שהיה,היה יחיד ומיוחד עבורך ואותו הדבר אין, יש אחר שיביא איתו אינטראקציה שונה שגם היא יכולה להיות נפלאה.

smd

New member
את הלב תגובה כנה

אני אדם נשוי באושר, ונצבט לי הלב, ראשית האחל לך כי בפסח הזה יהיה לך את הלב שאת כה משתוקקת אליו, אם ובמידה לא יהיה לך ולגוזלייך היכן להנות בחג את מוזמנת. בנותיי יפות,בני יפה ואישתי יפה יותר מאלוהים. במידה וכן התא דואר שי [email protected]. אולי נוכל להכיר לך את מה שאת מחפשת כי נישואינו הם פרי של הכרות שכזו. הסיפור עצמו יפה ומוסרי מאוד.

תודה ../images/Emo140.gif

תודה, באמת. רק שאני, ושלושת ילדיי המקסימים, מארחים כאן, בביתי 29! אורחים לסדר. משפחה וחברים. בודדה - רק בלב. רק בצורך בבן זוג, שיהיה בפינה שלי תמיד, כמו בעלי ז"ל. אבל מלבדו, אינני לבדי, ילדיי היפים והמוצלחים, משפחתי הגדולה והחמה, חבריי הרבים והנפלאים ושכניי הטובים. ובכל זאת, החסר קיים בלב. מי כמוך יודע, שכן, באושר אתה נשוי. החצי השני שלי חסר. ואין כאן אידיאליזציה. היו עליות ומורדות בחיינו, כמו בכל חיי זוג, אבל תמיד היינו זה לצד זה. אחד בפינתו של השני. תמיד היווה את הגב עליו אנו נשענים ונחים ממלחמתינו בעולם.

בודדה שיחקת אותה../images/Emo8.gif

29 איש? כל הכבוד.כשהייתי נשואה זה היה עניין של מה בכך עבורי.ביתי היה "אולם הארועים" של המשפחה ושל הח´ברה אבל מאז שהתגרשתי,פתאום כבר לא כל כך בא לי לארח ומה שפעם כל כך לא אהבתי (להתארח) הפך להיות פינוק אמיתי. ובכל זאת גם כשמוקפת בילדי,האחים שלי,הורי ובני משפחה עדיין מרגישה בודדה- זה הלבד של הלב.

BOLDER

New member
לב רחב

יש בעולם עוד כאלה יש בעולם מיוחדים אבל אל תחשבי שכל מי שתפגשי ירצה מיד להיות אמיתי להיות בעל לב רחב לב גדול שיהיה ויאהב שידע להבין להכין לקבל לב גדול שלא בורח או מתקפל איש מלא בים עקרונות אדם שמבין את כל היתרונות אחד שיודע שביחד זה הרבה ולכן צריך לטפח את זה צריך להשקות לעדור לטפל ולא לחפש חפוז ולהתקפל. רק נסי... קובי

חקלאות

זה התחום שלי (אני אגרונומית) אבל בניגוד לצמחים שאם משקה, עודרת ומדשנת צומחים בחיים זה לא תמיד מניב (לפעמים דווקא ההפך)

בודדה יקרה ../images/Emo24.gif

צריך לדעת איזה צמח את מדשנת למי את תשומת ליבך את נותנת כי יבלית את יודעת צומחת פרא וחונקת ואולי בחיים אינך מזהה את אותן יבליות שאותך חונקות בדקי האם כאן יש לדשן ויבוא היום בו במקום שהשקת ועדרת תצמח אהבה גדולה

הזכרת לי...

שיר שכתבתי פעם לאיש שאהבתי. אני רוצה אני רוצה לגדל איתךאהבה כן,אתה יודע, כמו שמגדליםילד למשל אני רוצה לגדל איתך אהבה כמו שמגדלים משהו שחשוב נורא אני רוצה לגדל איתך אותך אותי את מה שמסביב כל כך רוצה מכל מקוםאני רוצה מהראש מקצות האצבעות מהשערות והכי הרבה אני רוצה מהנשמה רוצה ללמוד אותך כל פעם מחדש רוצה להכיר כל פעם קצת יותר קצת אחר רוצה לגלות בקיצור אני רוצה לגדל איתך אהבה כן,אתה יודע, כמו שמגדליםילד למשל ניצת שושן@

תכלס מה אתה רוצה?

באמת בחרת לך דרך "מקסימה" לומר שלום בפורום שאינך מכיר. לא היה יותר נחמד אם היית מספר לנו מה אתה רוצה? למרות ש...אני אישית מתעבת ערסים

אורלי41

New member
ואוו כמה שאני מתחברת../images/Emo25.gif

לא יאמן אבל כל מילה ומילה אימצתי אל לוח ליבי פרט.....
גם בפרק א´ אחרי שלב מסויים במערכת הנישואין לא היה לי טוב. ההבדל שלך יש נוסטלגיה נהדרת ולי מלאת סיוטים אבל כל מילה חקוקה על לוח ליבי
מי יתן וכולנו נחווה את אותה אהבה אמיתית וכנה.... מחזקת ידייך

למעלה