"את הכי יפה -

amonit

New member
דרך אגב../images/Emo3.gif

אצלי בפרטי- "חולצנית" כזו נקראת "אוהל". ולא רק בגלל הגודל, גם בגלל הצל .

ואם כבר חזיות

מחירי החזיות במידות הגדולות (לא, לא בעיה אישית שלי) הם קטסטרופה. אולי צריך לפעול למען משכנתאות ללובשות חזיות. בעיני יש במחירים האלה אלמנט של ירידה חופשית מהפסים.

מירי,

New member
../images/Emo12.gifאת בטוחה?

כי אם לא היו שינויים דרסטיים בפחות משנתיים בהן עברתי ב D ל B , אז המחיר הוא אותו מחיר... יותר מכך למידות הקטנות יש יותר דגמים אופנתיים שמעצם כך עולים יותר...

כן. בטוחה. גם שמעתי

(אבל אל תגלי, זה סוד), על מידות גדולות יותר מ D. דגמים אופנתיים עולים יותר או פחות (המחיר נובע בעיקר מהמותג, פחות מהאופנה, לפחות עד כמה שניסיוני מראה), ודגמים של מידות גדולות באמת החלו להיות אופנתיים רק בשנים האחרונות - וכעת אפשר להשיג חזיה גדולה כחולה (!!!), או עם מלמלה (הופה!), כולן במחירים מופרעים למדי.

למידות קטנות יש הרבה יותר מגוון

גם בדוגמאות וגם במחיר. חזיות קטנות (ויפות) אפשר להשיג במחירים של פחות מ100 ש"ח. אין חזיות גדולות במחירים האלה, וחזיות גדולות עולות לפחות כפול. והבעיה היא שגם כאשר מוכנים ויכולים לשלם את המחירים המזעזעים - אין הרבה מבחר.

מירי,

New member
לדעתי אתן טועות ../images/Emo8.gif

נו טוב אינפלציה וכאלה .... אבל 100 ש"ח היה המחיר ששילמתי על חזיה D.... אותה איכות B עולה בערך אותו הדבר.... רק מה עם D אי אפשר להתפשר על איכות - זה צריך להחזיק...

wasaby

New member
חזיות קטנות קשה למצוא בלי ריפוד

מילא זה שמהנדסי הטקסטיל באמת חושבים שאני אסתובב בקיץ עם שכבת ספוג על החזה, אבל אתן חושבות שמישהו מנסה לרמוז לי שהחזה שלי לא מספיק?

למעלה