את היחידה

מומי.

New member
את היחידה

את יחידתי - האשה שלצידי. ערה``ש תשסא שני ילדים, שני זוגות עיניים נפגשות, ומתאהבות אהבה ממבט ראשון - כך זה התחיל. ומאז במנהרת הזמן של החיים וקרבות לאין ספור של מלחמת קיום. רק את, רק את האשה שלצידי שותף לך בכל הייתי. כמו נמרה את גוריה נוטרת כמו נשר החג מעל עץ וצמרת כך את כבר יותר משלושה עשורים ילדינו גידלת - קושר לך זרים. ומצוקות וצרות מי יודע מה עוד ובלילה, בשקט, שמעתיך מוחה דמעות מי עוד כמוני שותף לך בכל כן שותף ולא המוביל במשעול. לא שפר עליך הפור ואולם....... התפקחתי והנה אני כאן את היא היחידה אשתי האהובה ואני כאן לצידך מחבק באהבה מחצית מחיינו עברה כבר עברה בואי אשתי נעביר חיינו בשלווה נעניקה אחד לשניה אהבה עד יומנו האחרון לא נדע דאבה. שנה טובה של רוך חיבה הבנה ואהבה מאוהבך בעלך.

מימי 51

New member
מומי, זר לא יבין זאת

קראתי, קראתי בין השורות, בין המילים, וזיהיתי מעגלים... שעברתי, עוברת לי בחיים. כ``מנהלת`` שמורגלת במכתבים רשמיים, חוות- דעת, בנוהלים... פתאום ``אני!`` בכתיבה אחרת עוסקת מביעה בפומבי רגשות, פחדים אהבהבים... אז לפני כחודש בדומה לך מצאתי עצמי יושבת כותבת לבן-זוגי, אז רוצה לשתף אותך את זוגתך, במה שאני אז כתבתי ולאישי,כמובן, שהגשתי כי למחשב אינו מתחבר למרות שיחלתי. אז- אני עדיין לכך בתקווה ממתינה, ולוא, על מנת לחסוך את הצורך בהדפסה,,, כי לעצמי בכתיבה מצאתי פנה חמה בדומה לציור - חוויה דומה. ומצאתי חברים שונים מדהימים שחלקם אף הפכו לנו מוירטואלים לכאלו אמיתיים. אז זה מה שכתבתי לשותפי במסע החיים כן את הסכמתו לכך קבלתי(חלק קטן פרסמתי בעבר בכתובים). ``....- האיש שלי !!! היום גיליתי כי כשאני מזהה שאני צומחת ומתפתחת אני בחששות אדירים שאתה שאיתי תשאר מאחור ואז אצטרך ל``וותר`` עליך ואולי לא ארצה להיות שם. ...ואז-אני מפרשת כל תנועת גוף, כל מלה, כל ``גראפס`` ומתעצבנת ורוצה לשנות, לא יודעת איך להגיב לעיתים מתפרצת ופוגעת. ואז- לא לוקח הרבה זמן- ואני מגלה שאתה מי שלידי כבר מזמן עברת אותי בדברים רבים אחרים ואני מנסה רק לצעוד צעדים קטנים בדרך שלי, וטוב לי איתך בדרך שלך. וכל מה שאני רוצה בעצם - אותך לידי כפי שאתה, ואני רוצה חיבוק גדול, רוצה שתעטוף אותי שתאמר שאתה אוהב, שאתה מבין את הפחדים שלי כי : איש שלי, כשאתה עוטף אותי בזרועותיך אני מרגישה קטנה, אני מרגישה מוגנת כשאתה עוטף אותי בזרועותיך אני גדולה, אני בטוחה, אני יפה, כשאתה עוטף אותי באהבתך אני כולי איתך, כולי איתך, כשאתה נוגע אני שלך אוהבת אותך מאד`` מגי אז - שתהיה לנו שנה מקסימה מלאה אהבה !!! ולשותפים השונים במסע - תודה !

שש

New member
את היודעת

את היודעת כאבי אהבה את המכירה בלב שנקרע את האוהבת עד כלות הנשמה את מבינה תומכת , מסבירה, מדריכה אומנות הנתינה אילו בחיים היתה לי כמוך רעיה לא הייתי יושב פה אפילו דקה את מימי הגדולה מכולם חברה אמיתית לחיים ואהובה

מימי 51

New member
אתה היודע

מסתבר כי קדחת הכתיבה זו אהבה בפני עצמה, אז עלינו עליה לקחת אחריות כן מתכוונת לסוג זה של התמכרות :))) כי הסבה כמו לכל דבר בחיינו איננה אף פעם בבני זוגנו, היא תמיד תמיד נמצאת רק אצלנו, אנו דרכם חווים את אהבתנו, אנו דרכם חווים את עצמנו. אז לך לא נותר לי אלא לומר, כי גם אתה לי מאד יקר, חבר וידיד -נשמה תאומה אוהבת אותך, שתהיה לך שנה מ ק ס י מ ה !!!

למעלה