את החארות האלה

אסִי

New member
את החארות האלה

צריך להרחיק מהכדורגל, מהכביש ומהמדינה. בושה וחרפה שאותם האוהדים מגיעים למשחקי כדורגל, בושה וחרפה שהם נוהגים על הכביש, וחבל שהם לא מאחורי הסורגים. את התמונות האלה צריך לתת למשטרה. את בעלי אותם הרכבים זאת לא תהיה בעיה למצוא. http://www.sport5.co.il/Articles/Article.64.13991.html

parker36

New member
לפי מה שאני ראיתי

החפצים עפו מהאוטובוס של מכבי אז איך אוהדי בית"ר קשורים???

eran 89

New member
אם ההתאחדות לכדורגל בארץ היה גוף

נורמאלי, בית"ר היו משחקים העונה ללא קהל מספר גדול של משחקים. עונה שעברה זה קרה גם עם האוטובוס של חיפה. פשוט בזיון שהמשטרה לא עושה כלום ומשאירה את האוטובוס של הקבוצות האורחות ללא ליווי כבר משער הגיא.

ranhetz

New member
תגיד לי יפה נפש שכמוך,

מה הקשר בין מה שעשו 10 פרחחים על הכביש לבין הענשת בית"ר? אולי אתה רוצה שבית"ר תהיה אחראית עליהם גם בחייהם הפרטיים באמצע השבוע? אולי בעל אוהד בית"ר שיכה את אשתו ביום רביעי יגרום להורדת נקודות? אתם עד היום לא נענשתם על מקרה אמיר רנד, אז...? לך תישן על האף.

Olympic Hero

New member
גם אם אתה הכי צודק בעולם

יש דרך להתבטא. בעיקרון אני מסכים עם הרעיון, ואין לי ספק שהקבוצה לא אשמה בגלל אוהדים, בטח לא במקרה כזה מרוחק. אבל, תתחיל להתבטא כראוי, ואל תנסה לתקוף פה אף אחד אלא אם אתה ממש רוצה שהייה קצרה בפורום. ואגב, חיפה כן נענשה על מקרה אמיר רנד(משחק רדיוס ללא קהל). העונש אגב, מגוחך עד כאב. מכבי חיפה לא אשמה בביזיון המשטרה ובהתנהגות לא חכמה של האוהדים(וכנ''ל לגבי בית''ר במקרה של אתמול).

ranhetz

New member
מקבל את דבריך לגבי דרך ההתבטאות

פשוט העליהום שעושים על כל אוהדי בית"ר כבר יוצא מכל החורים. יש מספיק אוהדים מבין ה- 15000 שמגיעים לטדי שלא קשורים ל"חארות" שהיו אתמול על הכביש.

Olympic Hero

New member
כמובן שיש גם יוצאי מן הכלל

אבל מה שמוזר זה שהקטע של תקיפת אוטובוסים הוא סוג של רוטינה שפשוט חוזרת על עצמה בכל שנה. זה כבר לא משנה מי אשם, צריך פשוט להעניש אנשים כאלה בחומרה למען יראו ויראו.

שי מילר

New member
מנהל
העניין הוא

שיש תחושה לפעמים שהקומץ של בית"ר יותר גדול מקהל צופים שלם של קבוצות אחרות.

TheWiseGuy

New member
לא, אבל אולי כדאי שכל אוהד בית"ר

שנכנס לפורום של מכבי חיפה באמצע השבוע כדי לעורר מהומות יחסם.

AKAKAK

New member
זה לא 10 פרחחים ולא קומץ

אל תהיה תמים ותפסיק לכתוב שטויות! קבוצה כמו ביתר הייתי מעיף מהליגה מזמן בגלל האוהדים שלה!!! כמעט הרגו לנו את הכל הקבוצה שלנו, שפגעו באוטובוס של חיפה שנה שעברה בסקילה. עשו אותו דבר לאוטובוס של הקבוצה שלהם, איימו לרצוח שחקן שלהם כי הוא מוסלמי! כו.... קבוצה עם אוהדים שמתנהגים כמו אבות אביתינו, יותר מזה לא אגיד!

הם פשוט מטומטמים

הם לא חשבו על זה שעכשיו החיים שלהם ידפקו? (וזה בלי לדבר בכלל על אסון שהיה עלול להגרם)

אנשים מסכנים,מטומטמים

חבל שהאוטובוס של ת``א לא מעך את הרכב השחור של אוהד ביתר בשוליים!! שמתי לב למשו מענין,אם אוהדי ביתר רצו לפגוע בהם,אז למה שהאוטובוס עצר ואנשי מכבי ת``א יצאו,למה הם ברחו?שיא הטפשות!!שישללו להם את הרישיון,וביקור בכלא!!חארות של אנשים

למעלה