את הורגת אותי

נאן

New member
את הורגת אותי

קראתי את התגובה שלך וזה ממש לא יפה מצידך ככה לא עושים לחברה מוגבלת! המגבונים והטיטולים אזלו! ועוד שניה היתי עושה במכנסיים מרוב צחוק ככה מתעללים בחברה שללכת לשירותרום זה קרב מגע! מי ינצח קודם! אין לך בושה קרידה! אז ככה הנה רשימה: נא להביא מגבונים וטיטולים בבקשה! ורק בואי כברררררררררררררר זה נכתב אחרי הקרב במיטה בין המישקולת ברגל שלי לבין השינה....1 אוהבת אותך עשית לי טוב הדמעות שלי התיבשו מיד. נאנוש

שרי 43

New member
אני? הורגת? אני??????

למה כתבת הודעה חדשה? יכולת להמשיך שרשור של ההודעה שלי, הכל צריך להסביר לך....אוף איתך רשמתי מגבונים וטיטולים. לבקש מקוב שיביא משהו? מאפרת...היא אוטוטו חוזרת מחו"ל??????? זה הזמן לנצל את המצב, את מכירה אותם...אלה לא נותנים כלום בחינם

נאן

New member
להורגת אותי בעמ"

עד שסוף סוף אני מצליחה לרשום הודעה בפורום היא מכסחת אותי אה! טוב לקחתי ברצינות אני יושבת על... ועושה רשימת קניות ראי הוזהרת!

שרי 43

New member
שאני אזהר??????

שיזהרו קוב ואפרת הם אלה שקונים...אני רק מביאה את הכבודה איתי חחחחחחחחחחחחחחחח שאסדר לך את "שמוליק" שלא ישעמם לך? את עם הרגל הוא עם הצלעות.......

קוב

New member
רוצה בחינם לכי לש"ס! מה אני דרעי?

אני פרסי! אצלנו אין אפילו מילה טובה בחינם. מי שנותן בחינם מנודה לנצח, מוקצה! מוסב לפולני, אני חייב להיזהר או להתחיל ללמוד יידיש.

נאן

New member
הכל בגללה!

היא הציעה לעשות רשימה את התשלום והחשבון תעביר לשרי בבקשה אני כולו ביקשתי טיטולים ומגבונים חכה עוד לא עשיתי רשימת מלאי שאיננו בבית נאנוש

הקשתית*

New member
נאן יקרה...

שולחת לך איחולי אחלמה מהירה, הצטערתי לשמוע על הפספוס בגלישה... מקווה שיעבור לך כמה שיותר מהר
לפחות עכשיו יהיה לך זמן לגלוש עמנו כאן.

שרי 43

New member
את פוחדת מקוב הפרסי??????????

מה קרה לך?......צעקה תורכית אחת והוא מיד מתקפל וחוזר לורשה

נאן

New member
חרם על קובי

כמה פעמים אמרתי לך. לא להצחיק אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לא יכולה לעשות קניות. ואין לי טיטולים קודם תדאגי לאספקה אחרי זה אני מרשה להצחיק אותי! ובקשר לקוב לי יש צעקה מעורבבת וקוב צריך ביטוח עליה חרם על הבחור שרי. דבר שני. אתמול היתי במשטרת טבריה ודידיתי על רגל אחת. נפשי בקשה כיסא אבל אזל להם במלאי. היום דידיתי בבית חולים נפשי שוב השתוקקה למשהו להניח את ... הכואב שלי ואין כיסא! על כיסאות יש מניות גם במשטרה וגם בבית חולים. בסוף גנבתי לי כיסא משרדי שבצבץ לו בפינה משום מקום והתנחלתי עליו הרמתי כריך וקפה. שטח משוחרר לא יופקר שנית! גברת את יושבת על הכיסא שלי.שמעתי קול לידי. אדוני היקר הפקת כיסא עלתה לך בגניבת הכיסא אני לא זזה תקרא למשטרה! הרמתי הקול המעורבב שלי הבחור נשא רגליו. לכן חרם על קובי המסכן שאני ארים את קולי הבחור לא יצא שבוע מהקונכיה שלו. נאנוש

למעלה