תדעי איך הבית נראה, הילדים לא יניחו לרגע, יאכלו כל היום, הכלבה תנבח, תעלי עשן מהאוזנים, תיכנסי לשירותים 200 פעם ולא כי יש לך פיפי, כי יש שם דלת..... וביום רביעי תגידי: מזל שפורים מאחורי....... ובפסח שקרב ובא תחשבי פעמים.
את יודעת מה קרה ללאה (כן, לאה אימנו מהתורה) היא בכתה ובכתה ובכתה ובכתה בסוף נשרו לה כל כל הריסים שלה... " ותחשבי על זה " אני מנסה לחשוב חיובי... מזל ששערי דימעה לא ננעלו...
שאני לא אשמע ממך אומרת מי היה צריך יום חופש מי מי ?
את האמת ? אני היום הייתי ביום חופש עם הילדים ...פורים אמיתי ! היה ממש מדהים...! אפילו 10 אגורות לא נשארו לי בארנק... לא עשיתי פיפי ... משכו אותי ימינה ושמאלה... לא ראיתי איך הבית נראה ... כלבה אין לי (וגם לא תהיה ) אז כבר משהו ירד לי מהראש... כל כך שבעתי שאפילו לא אכלתי ... שמעתי לפחות 100 פעם אמא (וברגע זה ...זה עדיין ממשיך) לימון כבר נראה יותר טוב ממני ... אבל לפחות הם אמרו לי בסוף היום .."אמא תודה שקנית לנו את זה ואת זה ...ואת זה ואת זה...." הבטחתי להם רולר בליידס ...הם כל כך מאושרים ...אז גם אני מאושרת .. בסוף יום אומרת באמת תודה על יום החופש הזה מאד נהנתי ..אין כמו חופש... חופשה נעימה לך מחר
בטח מחר אני יעבור את אותו הסיפור וכבר אחכה ליום רביעי שיבוא,אבל עד שיבוא רביעי, תני לי להנות משינה קצת מאוחרת,משקט בלי טלפונים, בבית אני כבר עונה "מרפאה שלום",מוגזם כבר