את האמת?

יערית

New member
את האמת?

לא זוכרת מי אני אחרי יום עמוס שכזה, לא זוכרת איך נראה הבית איך הילדים נראים{איפה הם בכלל?
} איך הכלבה נראית{היא נעלבה אז היא מלקקת אותי} איך אוכלים איך מעשנים איך עושים פיפי זה פורים זה תגידו לי??????????????
מחר חופש ישתבח שמו

יערית

New member
תעשה לי טובה

במטוטה ממך,אם אתה זוכר אותי תזכיר לי מי אני ואיך אני נראית ביום נורמלי?
אתה את ואני ניזכרתי

שנטו

New member
מחר

תדעי איך הבית נראה, הילדים לא יניחו לרגע, יאכלו כל היום, הכלבה תנבח, תעלי עשן מהאוזנים, תיכנסי לשירותים 200 פעם ולא כי יש לך פיפי, כי יש שם דלת..... וביום רביעי תגידי: מזל שפורים מאחורי....... ובפסח שקרב ובא תחשבי פעמים.

יערית

New member
מה מחר?

כבר מלפני חצי שעה גיליתי מי אני,איפה היו הילדים,איך אוכלים שותים מעשנים ועושים פיפי... וגם איך רבים על מיקלחות עם הילדים
החיים חזרו למסלולם

Kטלנית

New member
אישה זה יערית כאילו דא../images/Emo70.gif

מה איך תצא
כמו גדולה ..... חחחחחחחחחחחחחח
ורצתי להזהיר אותך חמודה...
את יודעת מה קרה ללאה (כן, לאה אימנו מהתורה) היא בכתה ובכתה ובכתה ובכתה בסוף נשרו לה כל כל הריסים שלה... " ותחשבי על זה " אני מנסה לחשוב חיובי... מזל ששערי דימעה לא ננעלו...
<im

יערית

New member
שיו

אומנם אני עוברת משברים,אבל עדיין בת אדם יש לי חולשות משלי
תודה על האמון בי

vered 37

New member
אהההה מחר

שאני לא אשמע ממך אומרת מי היה צריך יום חופש מי מי ?
את האמת ? אני היום הייתי ביום חופש עם הילדים ...פורים אמיתי ! היה ממש מדהים...! אפילו 10 אגורות לא נשארו לי בארנק... לא עשיתי פיפי ... משכו אותי ימינה ושמאלה... לא ראיתי איך הבית נראה ... כלבה אין לי (וגם לא תהיה ) אז כבר משהו ירד לי מהראש... כל כך שבעתי שאפילו לא אכלתי ... שמעתי לפחות 100 פעם אמא (וברגע זה ...זה עדיין ממשיך) לימון כבר נראה יותר טוב ממני ... אבל לפחות הם אמרו לי בסוף היום .."אמא תודה שקנית לנו את זה ואת זה ...ואת זה ואת זה...." הבטחתי להם רולר בליידס ...הם כל כך מאושרים ...אז גם אני מאושרת .. בסוף יום אומרת באמת תודה על יום החופש הזה מאד נהנתי ..אין כמו חופש... חופשה נעימה לך מחר
!

יערית

New member
זה פורים!!!../images/Emo6.gif

בטח מחר אני יעבור את אותו הסיפור וכבר אחכה ליום רביעי שיבוא,אבל עד שיבוא רביעי, תני לי להנות משינה קצת מאוחרת,משקט בלי טלפונים, בבית אני כבר עונה "מרפאה שלום",מוגזם כבר
גם אני מתכננת לקטנה רולר בליידס,שנלך לקניות יחד?
תודה ורדינה

vered 37

New member
נותנת לך ...

מכל הלב שקט ומנוחה מפציינטים... עקירות , תותבות שתלים וכל שאר מיני שורשים ותעלות... פורים שמח ..
לך ולילדים....

למעלה