את האישה שלי

מארסו

New member
את האישה שלי

היתה יופי של הופעה הערב. במיוחד אהבתי את הפלייליסט המגוון והבלתי בנאלי בעליל שכלל, לצד להיטים גדולים ("מישהו", "זה מכבר", "ימי בנימינה", "ילדותי השניה", "שלום עליכם", "שיר עם נקי", "אין שלווה", "יום שישי חזר" ובטח שכחתי עוד כמה) גם שירים טובים אך פחות מושמעים כמו "שיר מלילה", "לילות העיר", "כל אחד" ושירים שמתי כתב לאחרים כמו "הייתי אומרת", "הנה פתחתי חלון" ו"מערבה מכאן". שיאו של הערב, לטעמי, היה ביצוע מרגש ועשיר מאוד של מתי ולהקתו (המצויינת !!!) ל"מרוב אהבה" שמתי הלחין ושהוכנס לערב במיוחד לזכרו של יוסי בנאי. סה"כ מתי נתן שעתיים מלאות של הופעה, כולל לא מעט הדרנים, הצחיק את כולם ולמיטב הבנתי אפילו ניתן היה לראות עליו שהוא נהנה. רק חבל לי שאולם צוותא לא היה מלא לחלוטין (למי שמכיר - האגפים היה ריקים למדי בעור שהגוש המרכזי היה מלא לחלוטין). מומלץ ביותר !!!

rhodesy

New member
היה מקסים!

רשימת שירים מרעננת וקיצבית, נגנים מקצועיים. מתי כהרגלו נותן שואו ענק הכולל ביצועים מרגשים לשירים וצחוקים ביניהם. קטעים שלא הזכרת: שלשה שירים מהאלבום החדש, מחרוזת הגיטרות (עם שניים שלושה אקורדים...) והשיר המרוקאי. מצטרף להמלצה, רני

smart one

New member
הודעה לזו שישבה לידי אתמול ...

צרי קשר (הפרעו אחד לשני עם הרגליים, בהסכמה). בנוגע להופעה - פשוט מדהים. מתי בא במצב רוח מעולה וזה ניכר בהופעה. הקהל פשוט לא נתן לו ללכת וגם בסיום ההדרן הרביעי צרחו כולם "לאאאאאאא" עד שכבר נדלקו האורות. גם אני התרגשתי מאד ב"מרוב אהבה". יופי של עיבוד. "על ראש שמחתי" היה נהדר וגם הג'אם היה מרענן וסחף את הקהל. הופעה נהדרת, סוחפת וגם מצחיקה מאד בזכות ההגיגים והבדיחות. (נ.ב לא הבנתי, רחל כספי לא היתה אמורה להופיע גם?)

Shykedmi

New member
לדעתי -

לדעתי מתי לא הגיע במצב רוח טוב (גם לא הגיע במצב רוח לא טוב), אבל הקהל (ואני, הפנאט שביניהם, שישב מול הפרצוף שלו) גרם לו להתלהבות שאני לא זוכר אצל מתי (והייתי בהופעות של מתי). הוא חייך חיוך מאוזן לאוזן חצי מההופעה, וצחק מהבדיחות של עצמו, ודיבר גם בטון שפעם ראשונה ששמעתי אותו מדבר בו, טון שמרגיש בבית, טון מאושר ושלם. הבדיחות שלו אתמול הרגו אותי מצחוק. לא האמנתי שאני שומע כאלה דברים. תענוג צרוף. רק אני עצוב חלקית מהעובדה שאנשים פשוט לא הבינו מה הם ראו אתמול. חושבים שראו עוד אמן ולא מבינים שראו את אחד האמנים הגדולים והגאוניים ביותר בעולם המוסיקה מאז תחילתו. זה מה שחבל. אבל לפחות יש מי שיודע ויש מי שיעביר.

holy spirit

New member
נכון, מזל גדול

שאתה היית שם, היחיד שמבין ושיודע להעריך את הגאונות של מתי. אם אתה לא תעביר לעולם את המסר הנשגב, מי יעשה זאת? ההדיוטות (או האידיוטים) שישבו שם באולם לידך?! בכלל, חבל שהם באו. בזבוז. בפעם הבאה עדיף שמתי יופיע רק בפניך. נסדר לך משהו. שלא תהיה יותר עצוב.

מסכים איתך

למרות שלא הייתי אתמול, זאת הופעה נהדרת. ו"מרוב אהבה" פשוט שיר גדול - מלים, לחן ועיבוד מופלאים.

Anthony Soprano

New member
הופעה מדהימה

הייתי עם חברה שלי שלא היתה אף פעם בהופעה שלו וגם היא כמובן נהנתה. היה מדהים שהם ניגנו בתיאום כל כך מושלם, וכל אחד שם מוכשר בטירוף. באמת היתה הרמוניה מושלמת. הפלייליסט קצת אכזב אותי. היו לטעמי יותר מדי שירים "אתניים" באופיים (לא שזה לא יפה אבל זה מאד בלט ואפילו השתלט) ומתי התעלם מהאלבום הכי טוב שלו (טעמי האישי בלבד)- אחד לאחד. איפה "אוי", איפה "רק אתה"...? הביצוע של מרוב אהבה די קיבע אותי במקום מרוב הלם. אני בורה ממש- לא הכרתי את השיר הזה קודם. מאד אהבתי את המילים והמנגינה היפה שמתי תמיד יודע להתאים למילים.

grospi

New member
מסכים, רק תיקון קטן

השיר "מרוב אהבה" לא הוכנס במיוחד לזכרו של יוסי בנאי אלא מהווה חלק בלתי נפרד מההופעה, אבל עם זאת אין ספק שבעיתוי הנוכחי השיר קיבל משמעות יתרה.

HaraRa

New member
הופעה מעולה!

הופעה מעולה! בחירת שירים מעולה! עיבודים מעולים! נגינה מעולה! הייתי בהופעה אחת בבאר שבע, היה פגז!!! הייתה מלא אנרגיה היה חבל"ז והייתי בהופעה אחרת בחולון, שמה האמת פחות נהניתי כי הייתה פחות אנרגיה אבל עדיין הופעה מצויינת!!

למעלה