את דעתכם, בבקשה

את דעתכם, בבקשה

שלום,
אני בת 31 גרושה ללא ילדים. היום יש פגישה שלישית עם בחור בגילי ובסטטוס דומה שהכרתי דרך אתר היכרויות.
הבחור מראה עניין בי, מדבר איתי ומסמס לי הרבה. אני גם מתרשמת ממנו ומהמחוות שלו. חשוב לציין שהכי רחוק שהגענו זו נשיקה.
עם זאת, גיליתי דרך חברה שלי שהוא גולש באתר היכרויות אחר, והוא אפילו דיי פעיל (באתר שהכיר אותי-הוא לא פעיל).

האם זה לגיטימי שלקראת הדייט שלישי הוא עדיין פעיל באתר היכרויות? אני, אישית, לא הרגשתי צורך לחפש עבורו תחלופה, אבל אולי הוא חסר ביטחון והוא מרגיש צורך בגיבוי.
אני מרגישה שאני לא מכירה את חוקי הדייטים.
בקיצור, השאלה שלי: מה אתם הייתם עושים? כי אני מודה שקצת ירד לי ממנו. האם להתנהג כרגיל? האם לשאול אותו? אנחנו עוד לא נחשבים ל"זוג", ואני לא רוצה להראות לו שאני רוצה בלעדיות, זה נראה נואש. מצד שני, זה מאוד מפריע לי-לא יודעת עד כמה אוכל להתנהג כרגיל?
באיזה שלב בכלל מצהירים על נאמנות ועל "הפסקת חיפושים" אם בכלל?

אביeג7

New member
אין בזה חוקים

בעיני הוא אמור להפסיק מרצונו להכנס לאתרי הכרויות בערך בפגישה ה4 או ה5.. אם זה לא קורה.. פשוט הייתי פותחת את זה איתו ורואה מה ואיך הוא מגיב.

אין חוקיות זה איך שמרגישים ואם שניכם מראיים רצינות

אין טעם לחפש משהו אחר
קודם כל צריך לבחון מה הכוונות שלו ייתכן והוא לא בטוח מעוניין לסגור את כל האופציות

כולה דייט 3....

הוא בכלל יודע מי את ומה את ?
הוא זוכר בכלל תשם משפחה שלך ?

עיניינו צריך להשאר עיניינו, את תצאי איתו ותראי אם שניכם מתאימים, ועל כך תקבעי
ולא על סמך מתי הוא הרגיש מוכן להתנתק מאתר הכרויות כזה או אחר

אני חושב שבשלב כזה עינייניו הם עדין לא עינייניך
גם אם הוא מזיין עוד 9 בחורות בינתיים
איפה אחרי 3 דייטים יש לך את המקום בכלל לדמיין דרישות כאלו
תארי לך פתאום בדייט ה5 הוא יגיד לך "שמעי לא מתאים לי ידידים, תחתכי מהם"
זה הגיוני בשלב כה מוקדם של ההכרות ?

נאמנות והצהרת הפסקת חיפושים, מגיעים אחרי העמקת ההכרות
ואם אחרי 3 דייטים מרגיש לך שהעמקתם, אז או שאת או שהוא מאוד שטחיים

supersonic777

New member
ואם תעזבי אותו אחרי דייט שלישי...?

לא אומר שזה לגיטימי,אבל גם לא אומר שזה חוסר נאמנות...
חכי עוד כמה דייטים,תראי איך מתפתח הקשר...
&nbsp

משהו מרגיש קצת מוזר

מאיך שאת מדברת על זה, נשמע כאילו אין מי יודע מה התלהבות.
נשמע שאתם עוד בשלב המי אני ומי אתה ולא מי אנחנו. הייתי מחכה עם לעלות את נושא האתר, לכי תדעי אם את בכלל תרצי להמשיך עם זה הלאה. אם זה יתאים אולי הנושא יעלה מעצמו. זאת דעתי.

תמתיני עם זה

ועם הצהרת הירד לי ממנו..
&nbsp
לעיתים גולשים באתרים מתוך שיעמום,הרגל או מתוך הבנה שעד שאין משהו עם בסיס אז עדיין מחפשים.
&nbsp

למעלה