את בטח במחזור...

את בטח במחזור...

לא, אני עצבנית עלייך כי אתה אדיוט, וחוץ מזה תצא לי מהרחם מיד!

שאני אבין

אז את במחזור או לא...? כי אם כן,אני ישר לוקח שני צעדים אחורה. עדיף להיכנס לכלוב של אריות בשעת ההאכלה,ולהכניס יד לצלחת של האוכל... אצלכן האדום לא רק בין הרגליים אלא גם בעיניים. אללה איסתור...

Prince315

New member
איזו טעות

מותק!! זה בדיוק כל העניין... יש דרך אחת להרגיע אישה עצבנית... ואתם בוחרים בדרך הלא נכונה... תמיד!!! במחזור תכפיל את זה. אבל זה לאנשים מיוחדים.

Prince315

New member
ברור

אחחחח...לו הייתי יכולה להיות בוטה עכשיו... שתי סטירות, אה?

שעות...שעות....

שאני מחפש את הים. לא יכלו לעשות שלט קטן.ים. אני מייחל לספר הדרכה שיגיע עם כל אחת ואחת מבנות המין הנשי,מעין הוראות הפעלה.... אבל אסתפק בדגל אדום שיונף ויזהיר אותנו בכל פעם שהים גבה גלי עד סוער.... כשאתן במחזור אתן יכולות לפתוח במלחמת עולם שלישית רק בגלל קיסם שיניים שנפל על הרצפה. מצד שני אתן חרמניות רצח ומתנהגות בצורה בלתי שפויה בעליל. שאגיד שוב ברוך שלא עשני אשה ?

תסמונת קדם וויסתית

נדמה לי שאצל רובינו אפשר לדעת מתי ההר האדום הזה מ ת ק ר ב.....!!!! נדמה לי שרובינו מאבדות בימים הללו קצת את השפיות......

סינדרום הסקס

החסר. בדיוק על אותו משקל,ניתן לדעת מי עצבני וזועף בגלל שלא קיבל\ה בלילה... ומצד שני,יש את אלו שקמים עם רון בלב ושפתיים שורקות בצירוף של חיוך מאוזן לאוזן,כאילו רק עכשיו סיימו לטרוף את השמנת. אלה שאפופים בניחוחות של סקס מבעד לריח הבושם הקבוע שלהם. יען כי נאמר "מרעיבו שבע ומשביעו רעב".

נכון

סינדרום הסקס השמח... יש בזה משהו זה עוד יותר מחדד את הנקודה כמה מגע חשוב וכמה אהבה חשובה וכמה לא טוב היות האדם לבדו וכמה אני לבדה

את אומרת

ששווה לי לאמץ את הסינדרום הזה גם אם הוא לא קיים? שיהיה את מי להאשים בעצבים? על משקל אמץ גרושה

../images/Emo6.gif

מי עצבן אותך היום מי??? דווקא נראה לי זה בהחלט מתאים לשירשור בפני עצמו

חחחחח

זה כמעט שווה ערך למשפט שאני כתבתי שם בשרשור ההוא.... אפשר להשאיר את השרשור שלך אפשר לכתוב על זה ים של דברים

למעלה