את באמת לא מבינה?

נונימית

New member
את באמת לא מבינה?

את באמת לא מבינה שאני לא יכולה להיות לידך שאת רוצה להמשיך הלאה? את באמת לא מבינה כמה קשה לי לדעת שאת מחפשת אחרות? את באמת לא מבינה שלא טוב לי לשמוע שאת רוצה משהו קליל בחים שלך ..? את באמת לא מבינה שקשה לי לראות אותך משתנה ככה.? איתי בחים לא רצית סביבך חברים . בחים לא רצית לצאת להשתולל ולבלות בחים לא חיפשת ריגושים. ועכשיו ... ב---ו---ם !!!!! הכל קיבלתי בבאת אחת את מחפשת חברות חדשות , דייטים במינרווה , לצאת , לשתות , לבלות . רוצה סטוצים , אחרות וכל זה ועוד מספרת לי. כואב לי נשב לי הלב אני אוהבת אותך וכל שיחה שלנו אני רוצה לבכות כל פעם את מזכירה לי שאת רוצה להמשיך הלאה. הכל חוץ ממני . הכל קשה לנו לא טובות יחד לא מסתדרות ואת מסבירה לי שוב ושוב מה אני לא יודעת? שקשה? שלא מסתדרות ? את לא מבינה שקשה לי לשמוע את זה? שקשה לי להתמודד.? את לא מבינה שאני לא רוצה לנסוע איתך עד למינרוה לשבת רחוק ממך כשאת בדיט עם אחרת. ועוד עלק לשגך את חברה של הדיט שלך. ניראה לך?! את תשבי. תשתי . ואני אשב בדיכאון . לא אשתה ולא יענין אותי כלום. למה? למה את מבקשת את זה ממני . להיות שם גם כשזה יעשה לי רע ואת יודעת את זה. אולי לך זה ישחרר. אולי לך זה יעשה טוב. אני יודעת שפגעתי בך כל כל הרבה אני יודעת שלא היתי חברה טובה . אני יודעת אמרת את זה לא פעם. ואמרת את זה גם הפעם . את לא חברה.את לא לצידי. הלואי שהיה לי את הכוח לעמוד לצידך , להיות לידך אבל אני לא מסוגלת. לא מסוגלת. את מתקשרת בא לי לבכות . אני שומעת אותך ומתבאסת. הלכתי לישון אתמול מוקדם . קמתי חרא. ידעתי שבילית את הלילה עם אחרת בטלפון , במסנגר בהודעות לא משנה כבר איפה. את עוברת הלאה. את כבר לא שלי. את לא חיבת לי כלום . אני יודעת. לא חייבת !!!! אני גם לא יכולה לבקש או לדרוש אין לי שום זכות!! כלום אין לי . עדין כואב . עדין רוצה לבכות. אוהבת אותך.

מיטל225

New member
עצוב לקרוא...

אני מקווה בשבילכן שהיא תגיע בסוף למסקנה הנכונה, הכי מתחבר לי למה שכתבת השיר הזה... זה כבר כמה חודשים אני עובר ימים קשים בחיפוש אחר ריגושים שרק יכהו כאב ומסתבר יש אנשים, כמוני גם הם חלשים טיפשים יצאו מרוששים מכל שמחה בלב איך הגעתי עד לזה? כבר לא חושש או מהסס, אני רוצה להתפייס חזרי אני כבר לא כועס, רק מתגעגע ולא רוצה להיתפס, בקטנותי להימאס עלייך רגע מתכנס ורק, רק מתגעגע. כן, היו בי צפיות לחיות איך שארצה לחיות להותיר עוד תהיות אם את בסוף תשובי ומסתבר יש אשליות נותנות מפלט ועליות שתהומות בסוף באות, מבין איך הן שיטו בי אין בי כוח לשנות. כבר לא חושש ומהסס... עד שתחזרי אלי פתאום אני רוצה אותך מולי היום אביט בך אחבק אותך בחום עכשיו אני יודע. רק מתגעגע לעינייך מה אני, עני בלעדייך קשרתי את חיי בחייך עכשיו אני גווע ורק, רק מתגעגע. כבר לא חושש ומהסס... מקווה שיום אחד היא תתחבר אליו ותבין שאין כמו קשר אמיתי שנבנה שנים, שמבוסס על אהבת אמת, שום ריגוש בעולם לא ישווה לו... בהצלחה!

pizi33

New member
קשה ועצוב לקרוא אותך

היא לא מבינה ואת לא מבינה. את רוצה אותה כמו פעם, היא רוצה משהו אחר. את כותבת כאן. היא, מי יודע. אני מבינה אותך את הכאב שלך, הייתי שם לפחות פעמיים. אבל לפעמים אין מה לעשות חייבים לקבל שבן/ת הזוג לא רוצה אותנו יותר. וחייבים גם להבהיר לו שאנחנו לא יכולים להיות חברים שלו. אנחנו פשוט לא יכולים, כואב לנו מידי. זה עצוב נורא שאחרי זוגיות, וחוויות וזכרונות משותפים וחלונות ותוכניות ולפעמים גם ילדים, לא נשאר כלום. רק כאב. וזה לא שלא אכפת, אכפת. וזה לא שלא מתגעגעים, מתגעגעים מאוד. אבל... לפעמים אין ברירה, הרי להכריח אותה להיות איתך את לא יכולה. והיא לא יכולה לבקש ממך להחזיק לה את הנר. רק תשמרו על כבוד עצמי והדדי.
להגיד לך שיהיה טוב? נראה לי מיותר, בינתיים רע לך ואני מבינה את זה מאוד.

למעלה