את אשר

צייר

New member
את אשר

את אשר דיברת איתי לתוך הלילה היית אוזן קשבת לי ואני לך תני לי להתקרב שוב ללבך לפתוח את מגירות לבך ולעזור לך, רוצה אותך כמו פעם תוססת, כמו שמפניה בכוס ואוהבת כמו ילדה שאוהבת את הכלב הקטן שלה שובי הביתה שובי אליי כל צלצול בטלפון מקפיץ אותי חושב עלייך כל הזמן בואי צעדי איתי ביחד בואי נצעד ביחד על הדיונה הלבנה נראה את הים התכול והיפה נתעלס על החול הלבן בואי אהבה בואי תשוקה רוצה אותך רוצה רק אותך ........ צייר

המשפט האחרון

הוא הקובע. לא סתם,רוצה אותך רוצה-רק אותך. בזה,הגדרת מהי אהבה אלמנט הבלעדיות לאותה נקודת זמן,כמובן.

צייר,לא יודעת אם פעם כתבתי כאן

את השיר רוצה אותך, שירך מחזיר אותי אליו, ושוב ושוב אני אוהבת להעלות את רוצה אותך מהמגירה,או מדף היוצר אל הפורום. ולו יכולתי להשתמש בנחושתיים הייתי משתמשת בהם,לו זה ניתן היה והיה אפשרי. רוצה אותך רוצה לצאת מתוך הערפל מתוך הצל, רוצה לגעת לא רק בך לא רק בגופך, רוצה לגעת בכולך בקולך בפעימות ליבך! לפסוע עמך באותו השביל לו רק ידעתי לאן אותי יוביל. מחישה צעד עוצרת שתיים הושט לי יד, נצעד בנחושתים. תגיד לי היי תגיד לי וי רק אל נא אל תגיד לי די. רוצה-לא רק רגע קסום אחד, לא רק רגע של גוף אחד, לפסוע עמך יד ביד ליישר אליך בגאון המבט, רוצה לנשום אותך אל תוך חיי רק אל נא אל תגיד לי ביי. עדינה-ו

צייר

New member
שיר יפה פנינת חן

שיר נוגע ללב ממש יפה זה עבורך

למעלה