אתר WEB בשתי שפות

kity02

New member
אתר WEB בשתי שפות

שלום. אני מתכננת אתר שייכתב בASP.NET, שרובות יהיה כתוב בC#. יחד עם זאת, יש לי תוכנה שכתבתי בעבר בVB, ואני רוצה לשלב אותה באתר(זו תוכנה של שאלות ותשובות, המובילה לתוצאה מסויימת - מידע שניתן למשתמש). אני יודעת שיש אפשרות להמיר מVB לVB.NET, אבל השאלה אם אני יכולה לשלב באותו אתר דפים שנכתבו בשתי ה"שפות" של דוט נט - גם C# וגם VB.NET? שאלה קטנה נוספת - איך אני מדפיסה למדפסת מVB.NET? כי כשהמרתי בעבר את התוכנה שלי מVנ לדוט נט, בכל הטפסים הופיעה שגיאה במתודה של הדפסה למדפסת. תודה מראש.

moshe1822

New member
תשובה 1

C# וגם VB.NET? כן אבל לא באותם קבצי ASPX וכמובן שלא באותה מחלקה . בקשר להדפסה , מתוכנה WIN או מ WEB

kity02

New member
לא בואתם ASPX.

אני מעוניינת שהתוכנהשכתבתי תשב כ"קטגוריה" בתוך האתר, ותשמור את הנתונים במחלקה משל עצמה, ולפי הנתונים שהמשתמש יספק, הוא יקבל תשובה אם יש לו מה לעשות באתר שלי או לא. לגבי ההדפסה - מWEB, מאותה אפליקציה שאני ממירה מVB לVB.NET

kity02

New member
ועוד שאלה: העתקת קוד מעמוד קיים

לצורך ההתנסות, אני לוקחת עמוד כלשהו מהאינטרנט, מציגה את המקור ושומרת בשם. האם כשאעתיק את כל הקוד לתוך מצב HTML בדף ASPX, בתצוגת העמוד אני אראה אותו הדבר?(אני לא מתייחסת לכך שהקוד של תקשורת עם השרת לא קיים שם, את זה אני אעשה אחר כך. אני מתייחסת רק לעיצוב הHTML)

למעלה