אתר lovedavka יצא לדרך

LullaBelle

New member
לא הלכתי לשם

מכמה סיבות: א. אני נמצאת בקשר מקסים.
- נשיקות :) ב. לא חסר לי גם ככה בחורים שמתחילים איתי, אז בלי להשמע מתנשאת, פשוט יש לי תמיד קצת יותר מדי מחזרים, אם אני גם אלך לאתר, אני אטבע. אך זה לא רלוונטי בגלל סיבה א'. ג. גם אם סיבות א' וב' לא היו בנמצא, אני לא מרגישה את עצמי מוגבלת. אז כן, יש סי אף, יש את כל התיק שבא עם זה, אבל איכשהו אני לא מרגישה שיש לי צרכים מיוחדים בגלל זה ולכן אני זקוקה למישהו לא שגרתי. מה גם שאתר כזה, רק המחשבה על להירשם בו גורמת לי להרגיש שאני אציג את עצמי לא בתור לויס, סטודנטית לספרות, מעריצה של הנסון, ג'ינג'ית מטורפת וכו', אלא בתור דבר ראשון - חולה ומוגבלת. לא. אני פשוט לא רואה את עצמי ככה. לגבי "תיק" - כל אחד והתיקים שלו. הייתי בכל מיני קשרים עם בני אדם שטכנית, מוגדרים כבריאים, אבל לכולם היה את התיק שלו. תסביכים אישיים, בעיות, מחלה "קלה", מה לא, הכל היה. אם את אוהבת את הבן אדם, אם הוא אוהב אותך, אם אתם בקשר רציני, אתם סוחבים את התיקים שלכם ביחד, וזה כבר קל יותר. הבן אדם שאני איתו, שנינו חולי סי אף. אני אוהבת אותו מעל ומעבר.

ג מ ב ו

New member
כל כך הרבה נושאים סביב נושא אחד

עלו לי כל כך הרבה מחשבות בראש - נראה מה אוכל להביא בכתב. קודם כל לגבי זוגיות - אם מתאהבים, אז באמת לא חושבים בשלב הראשון על כל ההשלכות ועל כל המורכבות של החיים. קשיים יכולים לבוא מהמון מקומות, ועם יש אהבה והתאמה מוצאים פתרונות. ובאמת לא שמתי לב שמדובר בבחורה בת 21. אז באמת כל החיים לפנייך (נו, חיים של סיפאניקית, אבל בימינו השמיים הם הגבול - לא?) ולא נראה לי שאת צריכה עכשיו לשבור את הראש על הצורה שיהיו לך ילדים. למרות ההתלהבות של התחלת זוגיות (אני באמת לא רוצה להוציא את הרוח מהמפרשים- אבל כאשר שומעים על הגיל שלך, הדברים נהיים יותר מובנים), יש לכם עוד דרך ארוכה עד שתממשו את הרצון ללדת ילדים משותפים, ולפחות לפי השאלה שלך את הרופא זה לא אקטואלי לגביכם. ולגבי אתר השידוכים - גם אני לא חשבתי שהייתי מתקשרת לאתר כזה, אבל אי אפשר לדעתי. אולי אם הייתי רוצה ליצור קשר, ולא הייתי מצליחה בדרך אחרת זה רעיון. אני יכולה לחשוב על מצב שמישהו מכל מיני סיבות לא מצליח ליצור קשר עם בן זוג, אז יכול להיות שהוא ימצא מישהו נפלא באתר, אז למה שלא ינסה. וחוץ מזה, צריך להתחיל. אם יש בן זוג אחד, אז יש יותר ביטחון לנסות קשר עם בני זוג אחרים. אז אם האתר לא יוביל ליחסים קבועים, אולי זה יהיה התנסות בקשר. ח'ברה - לא לוותר!! מי שלא צריך שלא ייכנס, אבל אם מישהו מהסס, שהדיונים נגד לא ירתיעו אתכם. ויהיה נחמד אם נקרא בעתיד סיפורים של הצלחה.

LullaBelle

New member
תודה :)

אתה צודק במאה האחוז :) זה באמת די מעיק שישר קופצים עם שאלות כמו "מה עם ילדים". נכון, אני רוצה ילדים יוםאחד, אבל - יום אחד!!! אני רק מתחילה ללמוד ויש לי 3 שנים לעשות תואר, וכן, אנחנו רק בתחילת דרכינו, כך שלמרות שגם אנחנו חשבנו על הקטע הזה, זה הכל בגדר של "אילו לסבתא היו גלגלים". בכיף, תודה לך :)

LullaBelle

New member
טוב, אני חייבת להסביר את זה!

אנחנו לא מתכננים שום ילדים עכשיו!!! נכון שנכנסתי לכל הדיון, אבל רק בגלל שיסמין שאל. אנחנו בתחילת דרכינו, אנחנו לא נעשה ילד בזמן הקרוב, אנחנו כולה עושים כיף חיים ביחד ונהנים אחד מהשניה. זה ככה, מספק פה את הנוכחים? כי כולם מתלהטים כאילו אני כבר מפיצה הזמנות לברית, וזה ממש, אבל ממש לא ככה.

LullaBelle

New member
:)

היי, כתבתי לך תודה כתגובה על ההודעה הקודמת :) אבל אם אתה מתעקש, אז תודה בפעם השניה!

jasmine38

New member
איזה עתיד זוגי יש לזוג סיאפניקים?

לא ניתן להוליד ילדים שלכם (כברירת מחדל). כי זה 100% של CF. אפשר רק בקומבינות של אימוץ, תרומת ביצית/זרע וכו'. ברור שיש זוגות שעברו תהליכים של אימוץ ואו תרומת ביצית/זרע, אך הם לא יצרו זוגיות בידיעה מראש, על המגבלה, ולאחר היותם זוג, חיפשו דרכים למימוש התחייבותם הזוגית והקמת משפחה. יחד עם זאת אני מכבד את אהבתכם ואת הדרך הא אתם בוחרים. ועוד בעניין אתר השידוכים......... אני מבין את התחושה המביכה והמעיקה, לרשום על עצמי תווית של מוגבל או של נכה. זה באמת מכשול לא קל. יחד עם זאת, מי אמר שגבר מוגבל חייב אישה מוגבלת ולהפך ? גם אדם/אישה בריאים יכולים לפתח קשר של זוגיות עם נכה. אז, אני מניח שאנשים בריאים או ליתר דיוק "אינם מוגבלים", לא יכנסו לאתר לחפש שידוך, אלא אם יש להם שריטה בראש, והם אנשים יוצאי דופן בהתייחסותם לחיים ואו ליעודם בחיים. צריך להכיר את האישיות הבסיסית תחילה (אם ניתן) ולאחר מכן לפתוח את עניין המוגבלויות, ואז זה סיפור אחר לגמרי. לא רואה כיצד עושים זאת באמצעות האתר.

lovedavka

New member
אתר lovedavka יצא לדרך

אתר ההיכרויות lovedavka לאנשים עם מוגבלויות החל היום את פעילותו. אתם מוזמנים להכנס, להתרשם ולהצטרף. שנה טובה לכולם, אפרת

LullaBelle

New member
עתיד של שני סי אפניקים...

nowhere in your birth certificate does it say life will be fair, or easy. אני לא בוחרת בן אדם לפי קריטריון הפוטנציאל האבהי שלו, והאם אני והוא יכולים ללדת ביחד ילד בריא. אני אוהבת את הבן אדם כפי שהוא, לא כפי האבא שהוא יהיה בעוד מספר שנים. השאלה שאתה מעלה היא אכן שאלה קשה. וכן, חשבתי עליה. ולמען האמת, למרות שאנחנו לא הרבה זמן ביחד, יצא לנו גם לדסקס את זה. אז אם נגיע לשלב כזה ביחסים שלנו שנרצה ילדים, ניקח תרומת ביצית. נכון, זה מסובך, נכון, זה יקר, נכון, זה לא נוח. אנחנו לא הראשונים שילכו בדרך זו ולצערי, גם לא האחרונים. בעזרת השם, אם נגיע לשלב כזה, נעבור את זה ביחד. אני מניחה שבן זוגי קורא את זה, אבל אני לא יודעת אם הוא יענה. תראה, אני אוהבת אותו. מאוד מאוד. אני יודעת שהוא אוהב אותי. אני יודעת שביחד, אפשר לעבור הרבה מאוד מכשולים. ולמרות שאם הוא יקרא את זה, הוא יגיד לי שאני לא מכירה אותו מספיק כדי להגיד דבר כזה, אבל אני בטוחה שהוא יהיה אבא נפלא. הוא יהיה אבא שאני אהיה מאושרת אם הוא יהיה אבא לילדים שלי, בלי שום קשר להאם הם ביולוגית שלי או שלו או של אלוהים יודע מי. הרי זה לא מי שילד, זה מי שגידל.

LullaBelle

New member
איך היכרנו...

בטיול לחו"ל. טסנו בטיול מאורגן והיינו באותה קבוצה.

עוגיונת

New member
מה במקרה?

ולא הכרתם קודם? ואיך גיליתם ששניכם חולים ב- CF? עכשיו אני באמת סקרנית

LullaBelle

New member
במקרה לחלוטין :)

לא הכרנו קודם. שנינו היינו עם ההורים. אמא שלי התחילה לדבר עם אבא שלו, יצא לאור הקטע של סי אף, ואז כבר התחלנו לדבר ככה, "להשוות חוויות". בדרך התברר ששנינו עלינו כמעט מאותו המקום בברית המועצות. ואז, לא יודעת, המשכנו לדבר, היה לנו טוב ביחד, כשחזרנו לארץ המשכנו לשמור על הקשר, ואז מצאנו את עצמנו ביחד. in a nutshell :) [אם אתה קורא את כל זה, בחייך, תיכנס לדיון ותעזור לי פה, צולבים אותי :) ]

עוגיונת

New member
מה? מהות הזוגיות היא ילדים משותפים?

אני מקווה שיש זכות קיום לזוגיות גם בלי קשר לילדים.

LullaBelle

New member
כלומר, יש קיום לזוגיות גם בלי ילדים

הממ, לויס טיפשה, צריכה לכתוב שתי הודעות כדי לענות תשובה פשוטה :)

ראשגדול

New member
שיהיה לכם רק טוב ...

אם או בלי ילדים ותהנו מהזמן שלכם ביחד בלי לחשוב על זה ... ולכולם ... תפסיקו להלחיץ את הבחורה ..

LullaBelle

New member
:)

תודה רבה לך :) סוף סוף מישהו שבאמת רואה את הדברים כמו שצריך ולוקח אותם בפרופורציות הנכונות.

למעלה