אתר Gyao

nana23

New member
אתר Gyao

היי לכולם
אני חדש כאן ומקווה שמישהו יוכל אולי לעזור לי או לתת לי איזשהו קצת חוט להאחז בו.
אתם בטח מכירים את אתר Gyao - אתר של תכני וידאו יפנים בשפה היפנית המיועדת לתושבי יפן. (חלק בתשלום חלק חינם)
אני מעוניין מאוד לצפות במגוון אנימות שהם העלו לאתר. כבר הצלחתי להתגבר על הבעיה של אפשרות הצפייה לאחר שהורדתי תוכנה שגורמת לאתר Gyao לחשוב שהמחשב שלי ממוקם ביפן וכך אני למעשה צופה בתכנים שהאתר מציג בחינם.
הבעיה המרכזית היא צפייה בתכנים בתשלום. הבעיה שלי היא לא התשלום.. הייתי יותר משמח לשלם אם הם היו מוכנים לקבל את הכסף שלי.. אבל כל נסיונותיי להרשם לשם לא צלחו מכיוון שהאתר אינו מקבל כרטיס אשראי בינלאומי- הוא כנראה מעוניין בכרטיס אשראי יפני בלבד/או חשבון בנק יפני בלבד- משהו שאין לי לצערי.
האם יש למישהו רעיון כיצד אני יכול להשיג כרטיס אשראי יפני/חשבון בנק יפני? זה אפשרי בכלל? (בתשלום מתאים כמובן)

האם למישהו כאן יש במקרה או יכול לקשר אותי למישהו שיש לו אולי? האופציה ההגיונית שחשבתי עליה היא אולי לשלם למישהו עם חשבון בנק יפני/אשראי יפני מראש כמה שצריך ודרכו כן יתאפשר לי לשלם לGyao כסף כדי לראות את התכני וידאו המצויירים שהוא מציע..
מקווה שמישהו יוכל לעזור אפילו ברעיון או כיוון שאני אישית לא חשבתי עליו...

נ.ב ניסיתי למצוא מקומות אחרים בהם ניתן לצפות בתכנים הספציפים שאני מחפש אבל לא מצאתי, ומן הסתם אם התכנים הללו היו יוצאים בדיוידי אז הייתי קונה.. קניתי כבר המון אנימות יפניות בדיוידי מיפן, פשוט אלה כנראה לא היו מצליחות מספיק ולא הצדיקו הוצאת דיוידי :(

המון תודה מראש

Simbbam

New member
לפעמים זה קצת נראה

כאילו הרבה חברות יפניות לא כל כך ששות לעשות עסקים בחו"ל.

Hinamori

New member
לא עדיף להיות פיראט כמו שאר המערביים?

או שיש משהו ספציפי שאתה רוצה משם?

למעלה