אתר 50 סמ"ק חדש

• פותח הנושא kfits
  • פורסם בתאריך

kfits

New member
אתר 50 סמ"ק חדש

היום הועלה לרשת בשעה טובה אתר חדש- אתר הבית של מועדון רוכבי 50 סמ"ק בישראל. אתם מוזמנים לבקר ולתת תגובות. WWW.50CCBIKES.KEF.LI

../images/Emo45.gif האתר כבר בלינקים של פולגז

ספר לנו על האירוע הקרוב ואגב לא הבנתי במדוייק למה לא להתחרות במסגרת העמותה בקטגוריית 50 סמ"ק ? קולרגול

stivenz

New member
אני אגיד לך משהו

כי המסלולים של העמותה מיועדים לאופנועים עם כח(ולא ל50ים למיניהם...) ול50 צריך לעשות מסלול יותר רגוע.. ת´אמת- אני לא מדבר מניסיון.. אבל לפי מה שהבנתי נראה לי שזה ככה.. ובאמת חבל. כי העמותה צריכה לכלול בתוכה את כל סוגי האופנועים. לפי דעתי כדאי לעשות תחרויות בשיתוף עם העמותה- ככה גם יהיה יותר פרסום. וחוץ מזה- איך יהיה קצת אקשן במרוצים בלי מיקה? חשוב על זה... סטיב- בעל 50 גאה.. (גאה ב50 לא גאה כזה-
חס ושלום) קח את זה לתשומת ליבך ידידי- דבר עם חבר´ה מהעמותה- שיתוף פעולה בטוח לא יזיק!!!

kfits

New member
הארוע המתוכנן...

הוא מרוץ אנדורו לאופנועי 50 סמ"ק בלבד. הארוע מתוכנן לתאריך ה-2.3.02 באזור נחל הירקון בר"ג ( מיקום סופי לא סגור ) עוד פרטים באתר... הסיבה לא להתחרות במסגרת העמותה נמצאת באתר במכתב למערכת מוטו ואכתוב כאן בקצרה את הסיבות: השתתפתי ב-2 מרוצים בעונה הקודמת... היה מאוד מאוד קשה והמסלולים לא היו מתאימים לקטגוריה שלנו. כל העונה השתתפו בקטגוריה 4 רוכבים. ועוד בעיות שלפי עניות דעתי במרוצים שלנו לא יהיו לרוכבים. כמו כן אני חושב שהעמותה לא מצליחה להגיע לקהל הרוכבים בקטגוריה, מה שאני מקווה להצליח בו. כאן אוסיף שניתן להרשם למרוצים (דרך האתר ) הרשמה חינם. WWW.50CCBIKES.KEF.LI

תגיד מה לגבי פרטים טכניים כמו

ביטוח לרוכבים ולקהל? גביעים ? אמבולנס? סימון מסלול מי מסמן? שופט? מנהל מירוץ? מזניק? מרשלים? איזה מערכת מדידת זמנים יש לך? כמה משתתפים? בקיצור עשיתי לך עבודה קצת
קולרגול

kfits

New member
שאלה מצוינת..

שאיןלי תשובה עליה חשוב לזכור שזהו מרוץ ראשון והכל בתהליכי למידה יצרתי קשר עם חברי העמותה ואני מקווה שהם ינחו אותי...

תראה יש לי רעיון

למה שלא תבואו עם ציוד רכיבה + ביטוח לתחרויות של העמותה לדעתי ניתן לערוך מירוץ במסלול B בזמן מופחת לחברה שלכם חבל להשקיע משאבים סתם פה אתם מרוויחים ארגון חינם אין כסף כולל כל החבילה אבל יכול להיות שהמסלול קשה מידי ל50 סמ"ק אבל תדע לך בכל העולםפ תחרויות אנדורו קטגוריית ה"קדטים" או "ג´וניור "הם במסלולים הרגילים של המתחרים האחרים קולרגול ( מוסר שזו רק דעתי )

dirtrider

New member
אני לא חושב שעלייך לקחת על עצמך

כזאת אחריות... אם זה לא מתואם עם ביטוח, אמבולנס, ואישור לביצוע המירוץ לא כדאי לך.. אם יקרה משהו הכל יפול עלייך ואתה תידפק.. תנסה לדבר עם חברי העמותה שיסדרו משהו בנוגע לתחרויות שלהם

fazer_1000

New member
חברה, תנו לבחור קצת קרדיט

לפחות על היוזמה, שהיא יפה מאוד... אמנם כל מה שהעליתם נכון אבל אל תשכחו שהוא מציע מסגרת תחרות לאופנועי 50 בלבד, ללא סרטים וללא כסף.. מי שנוסע על 50 סמק= בעל ביטוח חובה. זה לא מוטוקרוס ולא נעליים, יש חובה ויש צד ג. אפשרי לבדוק לכל מי שרוצה להתחרות פוליסה בתוקף. חוצמזה לאנשים בגילי אין הרבה כסף (והעמותה זה הרבה מאוד כסף!) בשביל להתחרות. אני בינתיים במגעים לקבלת ספונסר רשמי וגדול שיעזור לי להתחרות בעמותה. אבל בלעדיו אני לא חושב שאני אעמוד בנטל הכלכלי.... ואני עוד במצב טוב יחסית להרבה אחרים. זהו. עוד משהו-- לכפיר- איך יהיה המסלול, שלחתי מייל תענה בבקשה.. לקולרגול או מארק מי שיודע, איך יהיה המירוץ בפלמחים? לא נראה לי ששוה לי לבוא להתחרות. תקנו אותי אם אני טועה.

doctor xr

New member
אין ביטוח../images/Emo70.gif

לפי מה שאני יודע הביטוח שלי(חובה 3700)לא מכסה דרכים שאינם סלולות או איזה ניסוח פלצני כזה,זאת אומרת אין לי ביטוח בשטח. האם ביטוח לשטח אפשרי רק דרך העמותה?

kfits

New member
אי אפשר....

בתור אחד שעשה ביטוח וכן שילם למרוצים ובעל ציוד רכיבה שלם... אני יודע שזו הוצאה גדולה מאוד עבור נערים שהאופנוע שלהם במקרה הטוב שווה 10,000 שקל.. תסבירו לי גם איך נער שיש לו בקושי רשיון ל50 סמ"ק יביא את עצמו ואת האופנוע לבאר-שבע ???? תסבירו לי איך נער עם דיטי יכול להתחרות עם ק.ט.מ 520 על אותו מסלול ושגם הוא וגם בעל הק.ט.מ יהנו מהמרוץ..? העובדות מדברות בעד עצמן, העמותה לא הצליחה עד היום להביא רוכבים בקטגוריית החמישים סמ"ק להתחרות ונכון להיום קטגורייה זו מתה! לכן אנו במועדון הקמנו ליגה שתוכל לתת גם לנו את היכולות להתחרות בישראל. עם כל הכבוד והערכה לעמותה וליו"ר החדש ( ויש הרבה ) אין היום קטגוריית 50 סמ"ק בישראל ואת זה אני בא לשנות.

MexMex

New member
לדעתי אתה טועה - ובגדול...

לא ברעיון - נכון ב 100%...אלא בגישה. 1. תחרות הינה דבר קשה, מתיש ורצחני...ספורט אמיתי ולא ספורט כורסא. והיה וסימת מירוץ ואתה עדיין מסוגל לדבר, אחת מן השתיים: או שיש לך כושר על (ויש כאלו...) או שלא נתת את הנשמה...ובכלל לא חשוב על מה אתה רוכב... 2. בעבר התחרתי במרוצי העמותה. לא אבוש לספר, שבמירוץ הראשון שלי, באל מידייה, עקף אותי מנוול קטן על DT50...פשוט דרס לי את הכבוד לעפר (הייתי על KTM250 חדשדש). למנוול קוראים עומרי ארבל (גדול מהחיים האיש...) ןסגרנו חשבונות בפלמחים, מאחר וכל הכשרון שלנו לו עזר לו מול הכוח העדיף... 3. אסור לך בתכלית האיסור לבצע מירוצים ללא כל הרשימה שקולרגול נתן לך!!! ביטוח חובה / צד ג´ אינו תופס למטרות תחרות (קרא בגב הפוליסה) !!! 4. לדעתי, צור קשר עם אנשי העמותה, זה בדיוק מה שהם עושים...מארגנים מירוצים. בטוח שאפשר למצוא פתרון לעניין המסלול/ביטוח/דמי השתתפות. בהצלחה MexMex

Kfits../images/Emo35.gifליועצת נדלקה ../images/Emo62.gif

ליועצת יש קשרים בעמותת אצילי השטח (לפחות קשרים רוחניים), למה למשל שלא תתנדב לעמותה בתור :"אחראי תחום 50 סמ"ק"? ביועצת מפעמת תחושה שהיו"ר החדש של העמותה אולי יסכים לפתיחת תפקיד חדש , מלא ענין , אתגר...שכזה. מה דעתך? היועצת הדלוקה

לאור הכירותי הקרובה אליו (ליו"ר)

אני יכול להעביר לך כי הוא יקבל הצעה זו בשתי ידיים פתוחות לרווחה אגב בנוגע לניידות למירוצים זאת בעייה שיכולה להפתר בקלות יחסית ביטוח וציוד ..אין מה לעשות בנוגע לקושי מסלול ניתן לדעתי ( צריך לשאול את חנן ליבני) להוריד את הזמנים לשעה ולא שעה וחצי לקטגוריה זו אבל..במידה וירצו עזרה אחרת גם אופציה קולרגול( מצדיע לכל בעל יוזמה )

hananlv

New member
זה תמיד היה שעה...

50 סמ"ק – שעה דו"שים ומתחילים – שעה וחצי כל השאר - שעתיים

תגיד כפיר במידה ומחיר ההשתתפות

היה יורד רק לקטגוריה שלך והטבות אחרות יש על מה לדבר ? ומאמץ בחום את דברי היועצת לגבי יועץ לעינייני 50 סמ"ק בועד העמותה תפאדל קדימה יש תוכניות ?יש רעיונות ? הדרכת שטח אולי לחברה ? הרצאות בכיתות לימוד? סדנאות? מחירים מיוחדים ? רכז שטח לעניניי 50 סמ"ק איך זה נשמע לך ? קבל את כל הלוגיסטיקה מהעמותה חינם אין כסף דויד מארק ( 052260260 )

קפיצון! אומנם אנני מתמחה בארגון../images/Emo67.gif

מירוצי אופנועישטח בארץ, ( ובינינו אני המצאתי את המתמחה)אך במדה ואכן תתארגנו כל הקפיצונים הקטנים, תקבלו את עזרתינו(הזקנים)במדה ותרצו........... ובמחשבה שנייה אתם אכן צודקים, מסלולי הגדולים אכן קשים עבורכם, ונראה לי כי רעיון גדול הוא לממש תחרות עבור הקטנים(גדולים) בלבד. אגב צדוק ראדקר התחרה בשנת 1999 על CRM HONDA 50 סמ"ק והוא בן 26

yzf 1100

New member
לכולם

חברה אני היתחרתי ב50 אונה שאברה והמסלולים היו בסדר גמור קצת קשה אבל זה כול הכף ובקשר להוצאות הכספיות מי שניחנס לזה יודעה שזה ספורט יקר

למעלה