אתר שנפל

אבשי12

New member
אתר שנפל

שלום לכולם יש לי אתר שקודם בשנה שעברה ע"י חברה לקידום אתרים במשך שנה והכן הגיעו תוצאות טובות. מאוחרות אבל טובות. האתר עדיין מקודם אצל אותה חברה לפני חודשיים האתר נפל כיוון שבטעות הדומיין לא חודש ולכן האתר לא היה באויר במשך 4 ימים. מאז האתר לא נראה אפילו בדף הרביעי (כשלפני כן הוא היה ממוקם ראשון בדף הראשון). השאלה שלי זה למה זה לוקח כול כך הרבה זמן? האם זה נכון מה שנאמר לי ע"י החברה, שאין מה לעשות אלה להמתין או שהם פשוט לא רוצים להשקיע לאחר שכבר קיבלו את התשלום? ידוע לי שהם לא משקיעים יותר מדי אבל האם חודשיים זה לא מוגזם בעליל? תודה רבה אבישי

danielee

New member
זה לא מוגזם בככל.

צריך לבחון את המקרה ולראות באמת מה הסיבה שהאתר נעלם. והאם הוא בכלל מופיע בתוצאות. יתכן גם שאפילו מנסים לשחק בתוצאות שלך על מנת להשאיר אותך כלקוח שלהם. ויכול להיות בכלל שמדובר בנפילה טבעית. זה שהאתר ירד ל4 ימים זה לא אומר שהוא אמור להעלם לתקופה ארוכה כ"כ מהתוצאות. תצרף קישור נעיף מבט.

אני66

New member
תן עוד פרטים

אבל לפני הפרטים כמו שאחרים אמרו זה לא מוגזם מבחינת זמן. במידה וזהו אתר גדול שיש אליו הרבה קישורים ומתעדכן לעתים קרובות. אז 4 ימים יכולים בהחלט לגרום לדבר כזה. במידה וזהו אתר תדמיתי קטן שלא מתעדכן הרבה יכול להיות שגוגל בכלל לא ראה שזה קרה. במידה והוא לא מבקר את האתר בכל יום. במידה וגוגל הספיק לקלוט את זה ובמשך 4 ימים לא הצליח לגשת לאתר אז תהיה תנועה מסיבית אחורה לכמה ימים או שבועות אבל לא חודשים.

אבשי12

New member
עוד פרטים

תודה רבה לכולם על ההתיחסות שם האתר הוא www.kehilaty.com זה לא אתר גדול ןלהפך זהו אתר תדמיתי קטן. האתר נפל כיוון שבטעות שלי הדומיין לא חודש במשך 4 ימים לאחר שהתוקף שלו פג (הייתי בחול)אבל זה היה לפני קוב לחודשיים ועדיין הוא לא נראה בכלל באופק. האם האתר אמור לעלות למעלה באופן טבעי או שחברת הקידום צריכה לנכות פעולות כדי להרים אותו? וכמה זמן בערך זה צריך לקחת? שוב תודה אבישי

אופיר @

New member
כמה דברים

ראשית אם האתר נפל מהסיבה שפג תוקף הדומיין ובודאי כשמדובר על תקופה של יותר מחודש , גוגל מבחינתו "הבין" שאין יותר אתר והתייחס לכך בהתאם (הסרת העמודים). נכון לעכשיו אונדקסו מחדש 53 עמודים כך שגוגל כבר יודע שאכן יש עמודים חדשים ויכול להיות שסבלנות עם המשך עבודת קידום מקצועית תחזיר עטרה ליושנה. הערה - סלח לי מראש על הביקורת כי הכוונה היא רק לעזור לך אבל זה כמעט בלתי נתפס שהשקעת כל כך הרבה באתר, בתכנים שלו ובקידום מקצועי ובכל זאת חסכת כמה עשרות שקלים בחודש על אחסון האתר בשרת רגיל ומקצועי ולא כתת דומיין של אתר אחר. היות והאתר מאוחסן כתת דומיין של אתר אחר - התלות באותו אתר אב בכל המישורים היא גדולה וחסרת הגיון. קח לך שרת אחסון - תשקיע כמה עשרות שקלים בחודש וצא לדרך עם אחסון וכתובת הרבה יותר ידידותית מאשר הכתובת הזו: http://www.kehilaty.allbiz.co.il/ בהצלחה אופיר

אבשי12

New member
סב-דומיין

האתר לא היה פעיל רק למשך ארבעה ימים ולא יותר וזה קרה לפני חודש. הבנתי ממך שהבנת שהאתר לא היה פעיל למשך חודש. כתובת האתר היא WWW.KEHILATY.COM בחברת הקידום מצאו לנכון להוסיף אותו כרגע (כיוון שהאתר מדורג מאחור)לדומיין שלהם כיוון שהוא שהאתר שלהם גדול ומכיל הרבה אתרים קטנים וכף כוח ההשפעה שלו גדול. עד שהאתר נפל כתובת הדומיין היתה עצמאית. רב תודות אבישי

אני66

New member
זה רק מסביר

האתר שלך סובל מכל עניין הסאב דומיין. לכל האתרים שיושבים איתך באותה מערכת אין שום השפעה לצערי ההמלצה שלי (מאחר וכבר הבנתי את הקידום באתר שלך) פנה למקדם אתרים ותשקול הקמת אתר עצמאי שלא יושב על המערכת הזאת. יש יותר מדי בלאגן בין שני האתרים שלך אחד זה האתר עם כתובת הדומיין והשני זה הסאב דומיין לא יכולים להתקדם שני אתרים במקביל עם אותו התוכן. מה גם לא ברור לי בכלל כל הצורה שהדברים נעשו באתר שלך. מה שלא מצאתי אלה קישורים לדומיין שלך . 4 ימים בוא נאמר שבוע שהאתר כזה לא היה ברשת הם לא הסיבה להעלמות שלו. בהצלחה

אני66

New member
כמה שאלות

באיזה ביטויים האתר שלך היה במקומות גבוהים ? ולמה האתר שלך יושב על סאבדומיין ולא כאתר עצמאי? קידום האתר שלך מושפע גם מפעילות של אתר ALLBIZ מאוד מוזר בעניי שהאתר שלך נעלם בגלל אי חידוש דומיין אבל בו נאמר שזה יכול להיות. מפריע לי בעיקר שהאתר יושב על מערכת אחרת ובעצם הדומיין שלך מפנה לסאב דומיין . היה כאן כבר סיפור דומה לזה לפני כמה ימים של מערכת שכאלה. מה גם שיש כפילות נוראית האתר שלך קיים פעמיים פעם אחת עם הדומיין שלך ופעם שנייה http://www.kehilaty.allbiz.co.il זה גם עושה לך נזק בקידום דבר נוסף שלא מצאתי זה קישורים נכנסים לאתר שלך. לדעתי ללא התערבות מעשית האתר לא יחזור למיקומים קודמים ואני רק מנחש שהביטויים החזקים שהיו לאתר הם ביטויים של שתיים או שלוש מילים לפחות.

אופיר @

New member
קבל תיקון

עכשיו התפניתי יותר אחרי יום עמוס ובדקתי יותר לעומק. חד משמעית הבעיה היא בגלל תוכן כפול. קח עצה מקצועית- הסר בהקדם את ההפניות שעשו לך לסאב דומיין ואת האתר שלך מאותו סאב דומיין ותתרכז אך ורק בדומיין הרגיל שלך. האם זה נעשה בהמלצה של מקדם האתרים שלך ? בהצלחה אופיר

אבשי12

New member
ביטויים של שלוש מילים

הביטויים היו הכן של שלוש מילים. :"טיפול ברפואה סינית". במונח הזה הוא היה ממוקם ראשון בעמוד הראשון. הוא לא התקדם במונח "רפואה סינית". כמו שכתבתי בהודעה קודמת, האתר יושב על סבדומיין באופן זמני. עד עכשיו האתר ישב על דומיין עצמאי. בחברת הקידום מצאו לנכון להוסיף אותו כסבדומיין לאתר שלהם באופן זמני כיוון שהאתר שלהם גדול ומכיל הרבה אתרים קטנים ולכן הוא יתמוך בקידום האתר. האם זה שכתובת האתר המקורית WWW.KEHILATY.COM מפנה את האתר לכתובת www.kehilaty.allbiz.co.il/ מפריעה לקידום האתר? זה לא אור להאץ את הקידום כיון שהאתר של אולביז אתר גדול? תודה רבה אבישי

אבשי12

New member
שאלה נוספת

אם אני יפנה לחברת קידום אחרת. כמה זמן יקח לה לקדם את האתר למונחים כגון "רפואה סינית", "דיקור סיני"?? האתר כבר קיים שנתיים.

adgr

New member
אתרך מעולם לא היה מקודם

מי שכן היה מקודם זה הסאב דומיין שמציג את התוכן שלך. כפילות התוכן מזיקה לך, גוגל עלול לפרש זאת כמניפולצייה שלא בתום לב. האמת זה צריך להיות אחרת (-: הסאב דומיין צריך להפנות אל הדומיין שלך. והתוכן צריך להיות בדומיין שלך.

אני66

New member
ככה

כרגע המצב הקיים של סאב דומיין רק עושה לך נזק בלתי יאמן. נעשו כאן כמה טעויות קריטיות בקידום שהן מעבר לזה ששכחת לחדש את הדומיין. במצב הנוכחי ללא הסרה של האתר מהסאב דומיין לא יהיה ניתן לקדם את האתר שלך, ישנה כפילות ועל כפילות יש עונש. מעולם לא שמעתי שהכנסת אתר של לקוח כסאב דומיין לאחד מהאתרים שלי יעזור לקידום, תקרא שוב את כל מה שכתבתי ואחרים כתבו לך ותבין שיש בעיה ענקית במצב שהאתר שלך נמצא כרגע. אני לא יודע כמה שילמת אבל או משלם אבל חד משמעית האתר לא יחזור כרגע לשום מקום לפני נקיטה של צעדים משמעותיים. וחבל לי שהאתר שלך לא הופיע בביטוי רפואה סינית אלה בביטוי ארוך כל כך אשמח לייעץ ואתה מוזמן לשאול כל שאלה.

איה47

New member
תקדם אותו לבד

א. תרשום את האתר בgoogle ותשלח להם sitemap ב. תחפש אתרים לקידום אתרים ותרשם שם

למעלה