אתר שנעלם מגוגל...

רונס

New member
אתר שנעלם מגוגל...

היי אני מקדם את האתר : http://www.adimas.co.il בשבוע האחרון, האתר נעלם בכל מילות החיפוש שלום, והדרך היחידה למצוא אותו היא ע"י הדומיין או ע"י חיפוש השם... במילים: איפור כלות וערב האתר היה מקום 3 ואילו במאפרת מקצועית באמצע העמוד השלישי, אחרי תקופה שעלה מהעמוד ה שביעי... רעיונות?

Arale Interdeal

New member
מדובר במקרה קלאסי של תופעת ארגז החול

האם האתר חדש יחסית? קרא על התופעה ברשת. לצערי בטרם הספיקותי אני להעלות מאמר מסודר בנושא... אבל בקרוב :) בהצלחה.

משוטט30

New member
לצערי אתה טועה.

אומנם יש לך מאמרים מאוד טובים אבל במקרה זה אתה טועה. שגוגל מטיס מישהו לארגז החול אז האתר לא יופיע בשום מילת חיפוש וגם לא תחת חיפוש דומיין. במקרה זה אם תחפש את המילים "עדי מאור" אתה תמצא את האתר בדף הראשון. צריך לבדוק יותר לעומק,זה יכול להיות עונש,אולי קידום לא נכון אבל קשה ככה על רגל אחת לראות מה קרה שם...

רונס

New member
לא נראה לי שעונש...

ואם כן, אני לא רואה למה.... אני יכול לומר שהקפדתי לא לעשות שימוש בבלק הט ולהיות עדין עם המילות חיפוש שלא ייראה/יתפס כספאם...

Arale Interdeal

New member
קודם כל אין מה להצטער......

ומעבר לכך, מנסיוני, ישנן דרגות של "קבורה" בארגז החול. התופעה אינה מוגדרת כמקרה יחיד/ספציפי בו האתר לא מופיע בשום מקרה/מילת חיפוש. "ארגז החול" הינו כינוי לתופעה כללית אשר יש לה משתנים ויכולים להיות בה פרמטרים שונים בין מקרה של ארגז אחד למקרה ארגז אחר. היות ואני מקפיד לומר את דעתי תמיד באחריות- ולא לשלוף ע"פ תחושת בטן, עברתי על כמה מאמרים שישנם ברשת, אשר נכתבו ע"י כותבים שונים מתחום ה- SEO, ואכן מתברר כי אין תמימות דעים ואין פירוש מדוייק לתופעה, אלא בדיוק כפי שציינתי- זהו שם שמאגד בתוכו כמה מקרים יחד ומציין תופעה כללית בה אתר מסויים נזרק מגוגל- ברמה כזו או אחרת. במקרה הנדון, אתה יכול לקרוא לזה- ארגז חול קטן.... או ארגז חול חלקי. בכל אופן נשארתי בדעתי שהמקרה בו אנו עוסקים אכן מייצג את התופעה- גם אם לא את כולה, בעיקר לאור העובדה שהשואל ציין בפירוש שהאתר אינו עולה באף מילת מפתח שבו האתר עלה בעבר. אם כן אלך לפי תחושת בטן- מדובר במשהו זמני. כמה זמן? לגוגל הפתרונים. תודה על ההתייחסות למאמרים.

danielee

New member
הייתי מציע לך

לעבור קצת על האתר מבחינת שגיאות כמו Content-Type הכפול שיש לך בקוד. תריץ וילדציה על קובץ הHTML ועל הCSS. וגם לפתוח את האתר בפיירפוקס:) גרוע מאוד.

אופיר @

New member
כפי שכתב לך danielee

גוגל באופן חד משמעי מעניש על תוכן כפול ואפשר לקרוא לא מעט מאמרים על זה מאחד הבחירים היום בגוגל , הלא הוא מאט קאטס שכותב ואף מסביר בוידיאו להימנע מתוכן כפול.

RoyceGracie

New member
היי

אני חושב שהעצות שקיבלת טובות ונכונות.. אולי מישהו הכניס קישור לאתר שלך מתוך אתר סקס או אתר שיושב על שרת שגורם לגוגל לחשוב שזה אתר לא חוקי או משהו כזה ? מעבר לזה, רציתי לאמר שהתגיות מטה שלך נמצאות מתחת לטייטל וזה לא צריך להיות כך. גם רציתי לאמר שהתגית <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; CHARSET=windows-1255"> מופיעה אצלך פעמיים, וכדאי להפוך אותה ל UTF-8 בברכה

למעלה