אתר של ספוילרים

shadowfox

New member
אתר של ספוילרים

היי! למי שרוצה לדעת מה הולך בעונה ה-10 שיכנס לאתר הבא: http://www.spoilerfix.com/jag.php

Hieros Gamos

New member
חחח אם הייתי נותנת לזה לעבור חלק

הייתם יודעים שמשהו לא בסדר איתי
זוכרים את המבחן בכימיה ש"התאמנתי" אליו שבוע שעבר?! קיבלתי 105!!!!

חחחחחחחח צחוקים.... טירון אתה מדבר

עם 2 star generals בנושא של ספוילרים... חח אני כבר ציפיתי שהוא אשכרה ישים אתר שאנחנו לא מכירים.... :) spoilerfix...oh pha- lease:0

Dark Storm

New member
באותו עניין...

החלטתי גם אני להתחיל לאפות אז תאחלו לי בהצלחה

אמיר72

New member
יא אללה, מה נהייה פה ../images/Emo12.gif

מה זה, פורום מתכונים ? בקצב הזה בפעם הבא שסוזי תשלח דיסק זה יהיה מלא במתכונים של רות סירקיס

נמש נמש

New member
רעיון מצוין../images/Emo45.gif

"שירות לאופים מתחילים" - פינת המלצות לקישורי מתכונים מוצלחים במיוחד, למשל. אחרי הכל ממי נלמד אם לא ממומחיות הפורום?
נמש, שלא ראתה את הדיסק המפורסם אבל היתה מאוד רוצה....

אמיר72

New member
בתור התחלה - מתכון לשטרודל

של איילה בר למלית: 110 גרם חמאה 2/3 כוס סוכר 4 ביצים מופרדות 350 גרם גבינת מסקרפונה 120 גרם גבינת ריקוטה 2 כפיות קליפת תפוז מגוררת 1 כפית קליפת לימון מגוררת 40 גרם צימוקים מושרים ברום גרגרים מ- 1/2 מקל וניל או 1 כפית תמצית וניל 2 כפות קמח לשטרודל: 4 עלי פילו 50 גרם חמאה מומסת 70 גרם שקדים מולבנים ופרוסים אבקת סוכר + מכינים את המלית: מקציפים את החמאה עם 1/3 כוס סוכר. מוסיפים 4 חלמונים ומערבבים. מוסיפים את הגבינות, קליפות ההדרים, הצימוקים והווניל. + מקציפים בנפרד את החלבונים עם 1/3 כוס הסוכר הנותרת עד לקבלת קצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה. מוסיפים את הקמח ומערבבים בזהירות. + מחממים תנור ל-175 מעלות. + פורסים עלה פילו, מברישים בחמאה, מניחים עליו בצורה חופפת עוד עלה ומברישים בחמאה. שופכים על עלי הפילו מחצית מהמלית ומגלגלים לשטרודל. מניחים בתבנית אפייה, מברישים בחמאה ומפזרים שקדים. + חוזרים על התהליך עם המחצית השנייה של החומרים. + אופים חצי שעה. מפזרים למעלה אבקת סוכר. אפשר להגיש עם רוטב וניל או עם רוטב שוקולד. (נלקח מפורום מתכונים בתפוז)

../images/Emo6.gif אתה לא רציני...בחיי....../images/Emo6.gif

ואני חושבת שאם תשיג לי מתכון לשטרודל קנדיאהיה אסירת תודה לנצח....

אגב אמיר...../images/Emo9.gif

אתה הולך להרוויח הרבה הרבה הרבה כסף כנראה... דו"ח בכר אושר בממשלה ולכן מהיום רק תבקש ואני אשלח לך כל דיסק שתרצה
...אני אהיה אפר לרגלייך תמורת כמה זוזים טובים ונאותים...חחחחח

אמיר72

New member
עוד חזון למועד

ראשית, עד שזה יבוצע, יקח זמן. שנית, אף אחד לא יודע מה באמת יהיה. אבל בסדר, אם אני ארוויח מיליונים (אל תבני על זה כ"כ) אשלח אותך ואת תרי לפגוש את דיוויד בחו"ל

אין בעיה אמיר. באמת שאין.

אומרים שכל התהליך ייקח עד 4 שנים? *יושבת מעכשיו רגל על רגל בחיבוק ידיים ומחכה ל2008 לראות את דיויד שיהיה אז בן 24 בסה"כ!* no problme :-B

harmless

New member
אמיר?

כדאי לך מאוד להיות רציני בעניין! אני לא אוהבת שמבטיחים הבטחות שוא!

Dark Storm

New member
הייתי בטוח שזה היה חלום.... ../images/Emo12.gif

לא ידעתי שבאמת כתבתי את ההודעה הזו... ולמה יש לי 3... דברי מאפה חדשים מוכנים ? oh well

למעלה