אתר שווה

SnoopDog21

New member
אתר שווה

כנסוו לאתר הכי הכי כמובן אחרי פלוריסיינטה האתר הישראלי אבל בכל זאת מעודכן אם תמונות מקוריות אז כנסו ובבקשה דרגו את האתר!!! זה חשוב floricienta1.girlz.co.il ביי ביי מנהלת האתר לידר

camfels

New member
פחחח תמונות מקוריות!הרגת אותי מצחוק

טוב שלא לקחת הכול מהאתר הישראלייייייייייייייייי!! וגם זה אתר של טיפווו!! איכסההההההההההההההההההההההההה!

liran raz

New member
כל האתר גנוב מהאתר :

floricienta.co.il וגם חלק מהתמונות מועתקות מהכתבה שפורסמה בוואלה וממש כל האתר מועתק וגנוב ללא קרדיטים. טוב זה האתרים של טיפו זין כמו השם שלהם

אבל אין עליהן את הכתובת של האתר

הישראלי.. מה שאומר שהיא לא לקחה אותן משם. את אותן תמונות שיש באתר הישראלי יש באתרים בארחה כמו האתר הרשמי של חואן חיל נאברו(נשמתי) ששם יש את התמונות של מאחורי הקלעים, ובעוד כל מיני אתרים (של חואן הוא היחיד שמעניין אותי) אבל אני בטוחה שהאתר הישראלי לא הלך וצילם את השחקנים בארגנטינה ככה שגם הם מצאו את זה באישהו מקום וביקשו כנראה לשים את התמונות באתר הישראלי, אולי גם מי שבונה את האתר הזה בטיפו גם שם מהאתרים הארגנטינאים ואולי היא/הוא אפילו ביקשו רשות מהם.. מי יודע.. ואולי הם כן העתיקו אבל למה לתקוף ככה ולהגיד שהאתר מגעיל?

את רשמת להם למה הם אומרים שהאתר

מעתיק ומגעיל וכל זה אבל סה''כ הם אומרים את האמת ולפי דעתי לפחות אדיף להגיד את האמת מאשר לשקר..

אבל הם פגעו בו/בה

תארי לך שאת יושבת ובונה אתר שמחה ופתאום כלם אומרים לך שזה מגעיל.. תחשבי על זה

טוב עכשיו שאני מסתכלת שוב על האתר

אני רואה שאפילו הכתובת של השיראלי עדיין שם חוץ מכמה תמונות והיא לקחה אפילו את התמונות הבלעדיות מהביקור מישראל.. כן, זה חוצפה ואפילו בלי לשאול אבל לא נראה לי שצריך להגיד לך את זה בצורה כזאת. אולי היא ילדה קטנה או שהיא לא מבינה שזה אסור לקחת חומר של אחרים? אני נתקלתי בכמה כאלה שרצו לפתוח אתר ולקחת מאתרים אחרים חומר. צריך לברר קודם. אבל אני גם לא מבינה מה הקטע של להיות נגד טיפו? נכון זה לא משו האתרים שם אבל לא כולם יודעים שפות תיכנות וזה קשה גם ללמוד.

shiran232

New member
2 שאלות בקשר לחואן...

טוב אז... 1.הסדרה החדשה שלו מגיעה לארץ? 2.יש קבוצת כדורגל שהוא אוהב? תודה לכל מי שעונה!

camfels

New member
עונהההההההה לך!

אוקייס עדין לא ידוע אם הסדרה שלו גברים של כבוד מגיע לארץ אבל אנחנו בתקוות שכן.. וחואנצ'ו שונה מכל שאר השחקנים שאוהבים כדורגל..הוא אוהב פוטבול..הוא אפילו שיחק שהיה ילד קטן..אבל אם ישאלו אותו על קבוצת כדורגל הוא יגיד ריברררררררררר!מקווה שעזרתי!

למעלה