אתר קיילי בעברית

• פותח הנושא saritamar84
  • פורסם בתאריך
S

saritamar84

Guest
אתר קיילי בעברית

שלום, אתם אמנם לא כל כך מכירים אותי בפורום אבל אני מעריצה וותיקה של קיילי.. אני יוצרת בזמני החופשי גרפיקה לאתרים, אני מתכננת לעשות אתר מאוד גדול של גרפיקה לאתרים בחינם בקרוב. יצרתי משהו של קיילי שמתאים לאתר בעברית ולא באנגלית, הייתי רוצה לדעת אם יש פה מישהו שיהיה מוכן לנסות ולראות כמה בקלות אפשר להשתמש בסט הזה לאתר? צירפתי תמונה של איך שזה נראה, אתם מוזמנים לענות לי במסר אישי אפילו. ביי בינתיים :) שרית

נראה מדהים! כל הכבוד על ההשקעה!

בהצלחה עם האתר החדש!!!
נמצפה בכליון עיניים לדברים נוספים!

S

saritamar84

Guest
הבהרה לגבי האתר

אני לא יוצרת את האתר על מנת להכניס בו תוכן, להפך, אני יוצרת את הגרפיקה ומציעה אותה למי שמעוניין להפוך איתה את כל העניין לאתר אמיתי, עם תוכן וכו'. אני מחפשת מישהו עם ידע בסיסי ב-HTML שמעוניין להפוך אותו לאתר אמיתי. מחכה לתשובה :)

p i n g o

New member
היי! ../images/Emo13.gif

לפני כשנה וחצי התחלתי לבנות אתר בעברית לקיילי שיפעל במקביל לפורום, אבל בגלל שהתחלתי ללמוד לא היה לי הרבה זמן פנוי (גם בקיץ הייתי עסוק). הנה ההתחלה של האתר, הוא כבר כמעט גמור אבל עוד חסר תוכן, וגם צריך מישהו שיש לו זמן לעדכן אותו באופן קבוע עם חדשות ועדכונים - ולי למרבה הצער אין זמן לזה. אני אנצל את ההזדמנות להזכיר לחדשים שעזרה בתחזוקת האתר תתקבל בברכה - בעיקר בצד התוכן (למרות שצריך גם מעצב/ת מוכשר/ת כמובן, אם הפרויקט ימשיך
) http://users.tapuz.co.il/kylie/default.asp אתם מוזמנים להשתמש בלינקים שבצד ימין כדי לנווט.

למעלה