אתר קולדפליי

taleylon1

New member
אתר קולדפליי ../images/Emo26.gif

שלום רב לכולם, ובכן כפי שבטח שמתם לב (
) נעלמתי לזמן מה, אך כעת אני שב ואני מוכן להמשיך לעבוד על האתר. על מנת שאוכל לדעת איך להמשיך ומה בדיוק להמשיך (להזכירכם - זה האתר העכשווי), אני זקוק לעזרתכם. זאת אומרת, אצטרך את דעתכם המגובשת כיצד ומה בדיוק להמשיך לבנות באתר, מה לשפר באתר, מה הייתם רוצים שיהיה (אפילו אם זה דמיון מוחלט, תאמרו בכל זאת, אולי ניתן להגשים את דמיונכם
) ומאותה נקודה שזה יקרה - אוכל להמשיך לבנות את האתר. בברכה, טל.

en li shem 7

New member
כמה דברים;

קודם כל, האתר יפה מאוד, יישר כוח!
1. לא אהבתי את זה שהאינפורמציה לדיסקגרפיה, חברי הלהקה וכו' הייתה בקיצור ל'וויקפדיה', זה מקור לא מהימן במיוחד ולדעתי לא אסתטי. 2. החלונות קטנים ואינם פרושים לכל אורך הדף, כך היה נוח יותר לקרוא. 3. "נסיון אחרון" "נסיון נוסף" - אם הפונט היה בגופן הכותרת, זה היה לדעתי יפה יותר.(THOMA [?]). 4.העריכה בפוטושופ מדהימה, כל הכבוד. המשך כך :].

coldplaying

New member
אני.. ../images/Emo26.gif

רק שתדע שיצא לך מזה יפה.. הלוואי עלי לדעת לעשות את כל הסיבוכיישיין הזה.. :) 1. אני חושבת כמו הדר, הקישורים לויקיפדיה לא טובים, לדעתי אפשר להעתיק את החומר מויקיפדיה ולתת קרדיט בסוף.. 2. אם כל הטקסטים יהיו בעיצוב מסודר וקבוע לכל האתר זה יכול להיות יפה.. (ד"א לא שמת את מה ששלחתי לך
.. ) לא משנה סתם צוחקת, אבל כאילו אתה יכול להשתמש בזה וליצור משו אחר או שאחד מחברי הפורום החמודים שיש כאן יציע עיצוב אחר. 3. הקישור לפורום בתוך האתר לא טוב לדעתי. אני חושבת שצריך לעשות עמוד 'עלינו' ובו לספר עליך ועל הפורום ואז לתת קישור. 4. העמוד של קולדפליי לישראל אמור להיות הנושא המרכזי של האתר והפואנטה שלו. אני אומרת שתפרסם את המכתב הממהממם שרשמנו פעם בפורום ובגלל שזה היה ממש מזמן הנה הוא עוד פעם
Dear Coldplay, We are an Israeli group of young adult, who got to know each other through our one common interest- you. All of us are very coldplay-holic- we eat, sleep and breathe your music. Of course, we are just a few of the more extreme fans, but Coldplay has a myriad of admirers all throughout Israel. This is the reason we are writing you this letter; we are asking you to make Israel one of those lucky countries who will be included in your forth album tour. You must think to yourself “Israel? The country with the terror and everything?” and refuse to even consider coming here. However, the state in Israel is very different than portrayed on the news. We have no problems going to the stores to buy our favourite gum. Not gun, gum! We all have an immense desire to be in one of your performances. We have a constant burning jealousy of those who have been to one of your shows. We want to feel the excitement we can see on clips on YouTube, the atmosphere in the performance you had and Canada- the one we could only watch on television. There are a lot of Coldplay's fans in Israel. Each one of them has a Dream- to be in performance of Coldplay. Sincerely, The Israeli Coldplay's Forum http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=918 **למכתב אפשר לצרף לינק לעצומה 5. מה עם עמוד חדשות, פעיל שחברי הפורום יוכלו לנהל אותו ולכתוב כתבות לאתר? (זה אולי מסובך מדי אני לא יודעת..) בקיצור... האתר ממש טוב ובקרוב נעלה אותו לאנטרנט וקולדפליי יבואו לארץ איזה כיף ...חיחיחי.. :) (היה מישהו שהתנדב לשלם דומיין אני יחפש את זה...)

coldplaying

New member
בארווורר.. D:

האם ניתן לך לעבוד חינם אין כסף?.. 200 שקל לשעה+ בונוסים P:

taleylon1

New member
תודה על המחמאות ../images/Emo8.gif

הדברים שהצעתם יכולים להתבצע בהחלט, ויבוצעו בסופ"ש הקרוב.
לגבי רעיונה של coldplaying לגבי כתיבת כתבות - המערכת בנוייה, ומי שמעוניין - מוזמן! המערכת פשוטה וניתן לכתוב בה כתבות יחסית בקלות, מי שמעוניין בפרטים נוספים אוכל להרחיב
בברכה, טל

taleylon1

New member
כמו-כן: יש לציין קרדיט ענק למי שעזר

לי לבנות את האתר! שביניהם זה coldplaying, snorka ואם שכחתי מישהו אני מתנצל מראש
בברכה, טל

taleylon1

New member
ובכן, הסבר על המערכת:

מערכת חדשות זו מבוססת על שפת התכנות ASP, שבה משתמשתים אתרים רבים באינטרנט. המערכת פועלת רק במידה והמשתמש נרשם והתחבר, כך שמי שלא רשום והתחבר למערכת לא יוכל לפרסם כתבות. ניתן לכתוב מה שרוצים בכתבה, נותנים לה שם, מספר, תאריך כתבה, הסבר קצר על הכתבה והכתבה עצמה - את הכתבה עצמה כותבים בתוך ממשק הדומה לזה של Word. וזהו זה
בברכה, טל

coldplaying

New member
עשיתי משתמש אבל אני לא מצליחה להתחבר..

כאילו הוא מחזיר אותי לעמוד של למלא פרטי משתמש

למעלה