אתר פאנפיקשן חדש

אתר פאנפיקשן חדש

פתחנו אתר יצירות מעריצים חדש וכולכם מוזמנים לבוא לבקר, לקרוא, להצביע, להגיב, להשתתף בתחרויות ואולי אף לתרום יצירה או שתיים. האתר יהווה "ספריה" לכל יצירות המעריצים, ויהיו בו פאנפיקים, פיקצרים, פיקים הזויים, פיקים מתורגמים, פאנארטים ופיקשירים. בנוסף יהיו בו תחרויות, הצבעות ועוד. כל אחד שירצה לפרסם אצלנו יצירה, יוכל לתקשר איתנו במסרים, או לעשות זאת דרך האתר עצמו, שבו כל הפרטים. נשמח לקבל תגובות, הערות והצעות לשיפורים ושינויים, ואתם מוזמנים להגיב על האתר בפורום האתר, באימייל האתר או במסרים האישיים (כתובות האימייל והפורום מפורסמים באתר). בברכת גלישה-נעימה-באתרנו, מנהלות אתר קווה קווה, קייט, דנה וספיר.

Mystic Dragon

New member
אני אישית [וזה לא קל כלל וכלל]

מרגיש לארג' היום [בגלל שנגמרה השנה וכל זה], עושה לך ג'אסטה וסולח לך.

crysania

New member
אתר נחמד..אבל לא שווה יותר מדי.

הדבר היחיד שניתן למצוא שם זה "הארי פוטר", "הארי פוטר", "הארי פוטר", "הארי פוטר", "הארי פוטר" ו.. נחשו מה! "הארי פוטר"!!!!!!! כדאי לכם להכניס קצת יותר צבע למאגר הנושאים הרחב שלכם..

Wing Chan

New member
אין להם ממש שליטה על זה

לצערנו מרבית הכותבי פאנפיקשן בארץ כותבים על הארי פוטר. :\

הממ..../images/Emo115.gif

אבל בגלל זה בדיוק אני מפרסמת גם פה, כדי שקוראים יקראו, ואולי יחליטו להעשיר לנו את מאגר הפאנדומים ולשלוח פיקים בפאנדומים אחרים... דנה.

crysania

New member
בדיוק! קדימה אנשים! הציפו ת'אתר ברו

ברומח הדרקון!!!! תהפכו אותו לשווה ומעניין. אני יודעת שאני לא הרבה פה, אבל בזמן שאני פה גיליתי אנשים מצחיקים וכשרוניים שיכולים להתחיל להפיץ את רומח הדרקון ברחבי הארץ כך שאופוס סוף סוף יחתליטו שזה ספר שווה!

TheBursar

New member
אולי אני אעביר לשם

חלק מהיצירות שלי מתוך הקומונה של אגלאס אדאמס. קצת שירה ווגונית. קצת יומן מסע של טרמפיסט

אני אשמח.

אתה מוזמן לשלוח לנו את היצירות שלך לאימייל [email protected], בצירוף כל הפרטים שצריך לפרסם בתחילת פאנפיק וגם שם, גיל, מתי התחלת לכתוב, מה אתה אוהב לכתוב במיוחד, תחביבים. דנה.

למעלה