אתר עם הציורים שלי

ננהננה

New member
אתר עם הציורים שלי

וגם צילומים ועכשיו לא האתר הגרוע שהיה לי! אני עבדתי קשה ובניתי אתר יותר טוב שאפשר לראות אותם יותר טוב. תעשו סיבוב אם בא לכם. וגם ציור חדש, שציירתי אתמול בפוטושופ, והפעם עם לוח גראפי, פעם ראשונה. קשה קצת להתרגל לתנוחת הציור, היד צריכה להתרגל ובכלל לצייר במחשב זה אחרת לגמרי, אני לא יודעת למה אבל פשוט יוצאים לי דברים אחרים לגמרי באופי. את הציור אפשר לראות גם באתר, זה הציור הראשון מאיזור ה"דיגיטל" וגם אני אצרף אותו פה למי שלא בא לו ללכת לשם. שמחה שאתם כאן

היי ננה!!!! מגניב ביותר!

אהבתי את הציור - הוא מאוד מיוחד, רק הפטיש קצת הפריע לי מבחינת הטכניקה - הוא פשוט נראה קצת "שטוח" וילדותי לעומת שאר העבודה אבל כל הכבוד על הנסיון הראשון - מעולה. האתר גם נהדר, עדין כל כך ויפה ובאמת מושקע מאוד. כל הכבוד על השיפור, הכנסתי בפייבוריטס שלי
אפרת

ננהננה

New member
היי אפרת

בכוונה עשיתי את הפטיש ככה - סימבולי לגמרי לעומת הדמות שיש לה יותר "בשר". לא יודעת למה התחשק לי לעשות ככה. אני אוהבת לשחק עם זה לפעמים. ואני שמחה ששמת את האתר בפייבוריטס - רק מקווה שאני באמת אתמיד ואביא דברים חדשים כל הזמן שלא יהיה משעמם. ננה

FreeFeeling

New member
אוח איזה יופי!

התרשמתי מאוד! לטובה מהאתר\עבודות...... גם העבודה החדשה שלך (ציור דיגיטאלי) אהבתי! וגם האתר המעוצב לטובה..... בת כמה אמרת שאת?? (סתם...) יו אוד פעם אני מבית בציור האהוב אלי מהציורים שלך..... הוא ממש טוב!! לא שאני איזה בונה אתרים דגול ,כן... אבל אולי כדיי? (ראי קובץ במוצר) באהבה בן

LeeLo

New member
המממ, אני ממש לא בטוחה שאני יכולה

להגיב, כי אני לא מבינה גדולה באומנות, אבל, למרות זאת- אהבתי דברים רבים באתר, והעבודות
.

למעלה