כולם מדברים על קריאטין, אז הנה אתר אינפורמטיבי על קריאטין. האתר אינו קשור לחברת תוספים וגם לא מוכר תוספים. תודה לדבק מוושינגטון מהפורום בוואללה שהפנה אותי לקישור.
אלי, כפי שציינתי בעבר גם שם מוזכר שעדיף לקחת קריאטין בנוזל. נלקח רק לפני האימון, נספג מיידית, כושר ספיגה גדול יותר, לא צריך לקחת כל יום (רק לפני אימון) והחיסרון היחידי הוא הקושי בהכנתו שזו כבר לא בעיה שלנו !
Hi Rami, As far as I know, TwinLab does sell Creatine drink. And before anyone accuses me for advertisement, let me clarify that I am not a TwinLab sales person, and I do not earn even one shequel if you buy their products. By the way, Rami, where have you been hiding the past week or so? I know you have a new son, but that´s no excuse to skip workouts
And the program you gave me is old now. We should build a new one when you will find the time. Yosi
כפי שאתה רואה גם בפורום אני נכנס פחות ובנוסף צריך להשלים שעות שינה, להתאמן לעזור לאשתי היקרה עם התינוק המקסים, לעבוד ועוד ועוד. לכן האימונים הם מותרות כרגע אבל אני משלים פה ושם 2-3 אימונים בשבוע, רכיבה וריצה כבר לא עשיתי שבועיים אבל אין מה לדאוג זה תקופה מקסימה ונעבור אותה בכיף. נראה אותך מחר בבוקר