אתר על לאו חו !!! (בן?)

aiki-freak

New member
אתר על לאו חו !!! (בן?)

למה לא סיפרת לנו על האתר הזה??? זה אתר על לאו חו לא? האם זה האתר של המורה שלך? האם רואים גם אותך בתמונות שם? (אל תשכח שלא הייתי באימון הפורום...אני לא יודע איך אתה נראה...) יש שם כמה דברים מעניינים... (וכמה דברים תמוהים...לפחות בעיניי...) אגב מדברים שם על כך שלאו חו היא צאצא של שאולין ויש שם אף סקירה היסטורית. למה אמרת שאין חומר ברשת? (או שלא ידעת בעצמך..) בכל אופן, אשמח לשמוע על כך. בברכה...

וואלה, צודק!!!

זה האתר של המורה שלי, יצחק מזרחי. משום מה לא חשבתי עליו כשעידו שאל אותי על אתרים אודות לאו-חו. כי אני מרגיש כמעט כאילו זה האתר "שלי" וזה כאילו למצוא בפורום הזה חומר על "לאו-חו"... אני מתכוון שמעולם לא נתקלתי בחומר על לאו-חו ברשת או במקום אחר, מלבד מאשר דרך המורה שלי. הצצתי קצת בתמונות שם ולא ראיתי את עצמי. אכן, "לאו חו" זה "שאו לין לאו חו". אתה מוזמן לפתוח דיון על תוכן האתר!... שלך בן

aiki-freak

New member
טוב תשמע...

אני לא כל כך הבנתי מה הקשר של הבדיחות הגזעניות והקישור לאתרי הסקס לבין קונג פו... וגם השפה בחלק מהדפים היא מעורפלת למדיי וקצת עילגת. מהאתר התרשמתי שמדובר בסגנון דמוי שאולין, לכן אני לא מבין מדוע מדובר שם על כך שלא בשיטה עסקינן.

למעלה