הי תקשיבי ../images/Emo108.gif
קודם כל, שלום לך. לי קוראים שאיה, אני בת 14 וכל הבלה בלה. אני לא אדבר אלייך כמשתמשת הפורום הזה (והותיקה מביניהם), אלא בתור בונת אתר לשעבר, כמותך. מי כמוני יודעת עד כמה בונה האתר אוהב את אתרו ומשקיע בו המון זמן, אפילו יותר זמן ממה שבאמת נראה לעין. אני בניתי
המון (להבלטת המילה המון יש חשיבות. כי כשאני אומרת המון אני מתכוונת להמון) אתרים. רובם הצליחו והתפרסמו באינטרנט ודי הצליחו לי. כמעט כל גולש שניהל אתר בחברת האתרים שהתעניין בנושא נכנס ופירסם אותו. את יודעת למה זה? כי ברובו האתר היה מקורי, אמיתי ומעניין. רעיון הקמת האתר הוא כמו לעשות עבודה טובה לבית הספר. העבודה צריכה להיות מקורית, עדכנית, יפה, מעניינת, מושקעת. אני לא אומרת שאת לא יכולה להיעזר בפורום שלנו, לא ולא. אפילו רצוי שתיעזרי בנו. אני אישית מאוד אשמח שירבו אתרי הסידרה ושיהיו טובים כמה שיותר. אבל אין לי כל עניין להיכנס לאתר שלך, כי את רובו אני מכירה. אני מכירה את זה כי זה הפורום שלי. וזה בעצם המ שניסינו לומר לך. בהעלמת עין לגבי ההשקעה של המנהלים שאין עליה אפילו קרדיט קטן, לא שאלת אותם אפילו. בשביל לעשות אתר טוב באמת את צריכה להשקיע. את צריכה לקרוא ולהתעניין ולכתוב את החומר בסיכום. לקבל השרעה מכל מיני אתרים אחרים ולפעמים אפילו לקחת טיפה דברים ולאסוף מכל קצוות האינטרנט כדי שיהיה לך אתר מדהים. את צריכה גם לפרסם אותו, לעדכן אותו, לבקש רשות אם את לוקחת חומר (והכוונה היא לא אם את מעבדת אותו. אם את מעבדת אותו כל הזכויות שלך. הכוונה היא אם את פשוט עושה העתק הדבק לגבי רעיונות, תמונות וחומר). מצטערת, אבל האתר שלך הוא לא יותר משיכפול אתר אחר. ותאמיני לי, שכמותי יש המון אנשים שצמאים לאתר על הסדרה סאקורה, בעברית, שיהיה עדכני מרשים ו
מקורי כך שאם תעשי אותו טוב, אני מבטיחה לך שהמון אנשים יכנסו אילו (נ.ב טיפו זה ממשק נוראי :$ כדאי לך לעשות את זה דרך בננה בום או בונו או אפילו הטמל אם את יודעת. אם לא כדאי שתלמדי או שתבקשי עזרה. עוד דבר אחד. כל מה שאמרתי פה נשמע כל כך מקצועי וקשה ויותר מידי קטנוני כשאת בסך הכל רוצה להנות והכל. אולי זה נראה ככה, אבל זה לא. אני מאוד נהנתי לבנות את האתרים שלי בצורה כזו - וגם זכיתי לתגמול) מקווה שתיקחי את זה לתשומת ליבך שאיה (מוכנה לעזור לך בתמונות ובשאלות עניינות
)