אתר נחמד

yelly

New member
לי יש עוד 17!

כלומר ללמוד ככה במסגרת של בית ספר סיימתי ממזמן אבל פאק יוםפ ראשון בגרות בהיסטוריה ו ב28.6 בלשון לא!!

Druyanizem

New member
חה חה חה [אייקון של אצבע מצביע]

אני כבר מזמן לא לומד!!! אבל נשארו לי רק בגרויות... אממ... בתנך... בהיסטוריה ובספרות... ואז זהו!!! אין בית ספר!!!

ליטן א

New member
עוד שבעה ימים.. ../images/Emo13.gif

עוד שבעה ימים, שבהם אני צריך לבוא לביצפר (לא ללמוד - אלא לבגרויות/מגנים): יום ראשון, מבחן בהסטוריה. יום שני, מגן במחשב (יחידה אחת). צריך לבוא, להיות 30 דקות בבית-ספר, להסביר על העבודה שעשיתי, וללכת הביתה.. יום רביעי, יום מרוכז בתנ"ך (אל תשאלו אותי למה..) יום חמישי, קבלת תעודות.. יום שישי, בגרות במחשב (יחידה אחת). שוב, לבוא לבי"ס ל- 30 דקות, להסביר את אותו הסבר, אבל הפעם - במקום למורה שלי, להסביר לבוחן, וללכת הביתה.. יום שני, בגרות במחשב (שתי יחידות). זה המבחן עצמו. לבוא ב- 11 לבי"ס לשלוש שעות של מבחן קל.. יום רביעי (15.7), מועד ב´ במתמטיקה.. אחרי המועד א´ החלש מאוד שלי (אני מניח.. לא קיבלתי עדיין ציון), המועד ב´ צריך להיות הרבה יותר קל - וטוב.. וזהו.. בחודש הקרוב - שבעה ימים, מתוכם חמישה בשבוע הבא.. ביי לכולם, ומקסיקו בשמינית הגמר!!!
ליטן..

אריק!

New member
התלמידים האלה מהזה משובללים

סביב עצמם וממשיכים את חוויות היום יום שלהם תוך כדי הליכה ואכילה, בכניסה ויציאה מן המעלית ותוך מעבר אקראי בפורום ולחיצות על השלט כאילו שאין לאבא אורחים בבית ושיחה חשובה. חסר רק שתוך כדי כניסה לפורום גם יבקשו מאתנו לשתוק קצת כיוון שזה מנתק להם את קו המחשבה. א´ - הבן של אריק.

yelly

New member
אממ... בוא נראה..

מחר- אין בית ספר יום שבת- אין בית ספר יום ראשון בגרות בהיסטוריה- שעתיים בבית ספר יום שני- "טקס" סיום- שעה בבית ספר יום שלשי -תוצאות מתכונת בלשון -רבע שעה בבית ספר יו רביעי- שיעור לשון- שעה בבית ספר יום חמשי- תעדות -בסביבות השעה בבית ספר 28.6 - בגרות בלשון כמה מעניין...

למעלה