אתר נחמד שמצאתי ..

amit469

New member
אתר נחמד שמצאתי ..

אני מחפש הרבה חומר באנגלית כי בעברית לא ממש מוצאים .. http://www.lucid-dreaming-kit.com/lucid-dreaming/ האתר הזה מאוד מעניין .. הבן אדם הזה משכנע מאוד ! ממליץ לכם לקרוא . ואם יש לכם כסף תקנו :p אם לא תורידו :)P)

amit469

New member
אממ סליבר כנס לפה שניה ..

כבר מצאתי הורדה .. אני לא חושב שתרצה שאני יפרסם את זה ץץ מי שרוצה מסן בכיף :)

dorfischer

New member
בבקשה תפרסם!

אני הצלחתי להשיג רק את תכנית הניסיון, ואני לא מוצא את המלאה בשום מקום...

silverhawk

New member
../images/Emo41.gifמחיקת הודעות../images/Emo41.gif

נמחקו מן השירשור מספר הודעות. שימו לב, העלאת הודעות המסבירות כיצד להוריד תוכנות בצורה לא חוקית הינה אסורה. אתם מתבקשים להקפיד על כך.

נשמע מגניב, אבל על מה בדיוק מדובר?

נראה לי שאני אקנה את זה כי אני רוצה גם את הספר ואת שאר הדברים שמגיעים כחלק מהערכה, נכנסתי לדף ההזמה ומה שנחמד שם זה שאוטומטית הוא מזהה שאני מישראל ומראה לי את המחיר בשקלים חדשים (סה"כ בסביבות 280 ש"ח, שזה לא ממש יקר לדעתי בעיקר אם זה נותן את מה שזה מבטיח....). אבל, אשמח לדעת על מה בדיוק מדובר? הוא כותב שם משהו על זה שכל העניין מסתכם בשינוי פרספקטיבה (נקודת מבט) כלומר הסי-די שמגיע יחד עם החבילה זו רק תוספת אבל הבנתי שאת הסוד העיקרי הוא מגלה בספר. אז תגיד, היו לך כבר חלומות צלולים בעזרת הערכה הזו? מה יש שם בדיוק? האם אני אוכל להשתמש בה גם אם אין לי מחשב בחדר השינה? תודה

EndOfAllHopes

New member

amit469

New member
זה לא נכון ..

תראה אולי התוכנה בעיקרון לא ממש משנה לך הרבה כי אתה מצליח או כי אתה כבר מסודר אבל : זה guide זה בדיוק כל הקטע הוא לא מחדש הוא עוזר . אני הולך לפי זה (כן כבר יש לי את זה XD) . מקווה לטוב אני בטוח שאני יצליח .. הוא פשוט guide כמו שאמרתי .. הוא אומר מתי לעשות בדיקות מציאות מה לעשות וכ"ו .

EndOfAllHopes

New member
אני התכוונתי

שזה לא שווה 280 ש"ח אולי זה מדריך נחמד אם יש לך אותו בחינם, כי סה"כ הוא אוסף של חומר טוב על הנושא. אבל את כל מה שיש שם אפשר למצוא בחינם.

למעלה