אתר נוער שינוי

DrizztD

New member
אתר נוער שינוי

מתי האתר החדש יועבר לשרת נורמלי (מהיר יותר) ותהיה לו כתובת רשמית? אסף תא ת"א

נשארו לי כמה תיקונים ואז

זה יעבור לאישור של טומי לפיד. אחרי כן זה תלוי בכם, כי בינתיים זה על השרת הפרטי שלי, אבל ליאור מנסה לברר לי עם יש אפשרות לשים את האתר על שרת אחר, דרך אגב יצא לך לראות את האתר ? אם כן מה אתה חושב עליו ?

tapr

New member
מרשים

האתר מאוד יפה, כל הכבוד! כמה מקום הוא תופס? שקלת להעביר אותו לגאוסיטיס או למשהו דומה? טל פריצקר

האתר לא תופס הרבה מקום רק 2.5 מגה

ויש אופציה להעביר אותו לGeoCities, אבל יש לי עוד מלא שרתים בחינם שיותר טובים מזה, ואם תרצו אני יכול לשים את זה על שרת אחר.

tapr

New member
הממ

אני מציע, אחרי שהאתר יעבור אישור רשמי, לבדוק אפשרות לשים אותו על אותו שרת של אתר המפלגה. בטח הם השכירו איזה 100-200 מגה. טל פריצקר

EO117

New member
איך אנשים ראות את האתר?

גם אני רוצה לראות אותו...

חברה שאלה אתם רוצים שאני אפרסם כאן

לינק לאיפה שהאתר נמצא בינתיים שתוכלו לראות? או שאתם מעדיפים לחכות שהוא יהיה בכתובת הרשמית ?

EO117

New member
אני מציע שכן תפרסם לינק

או אם אי-אפשר תיתן באופן פרטי. אולי נוכל לתת הצעות לשיפור והערות... אני אשמח לקבל לינק.

אני אחכה לראות אם עוד אנשים רוצים

שאני אפרסם את הלינק, אבל בינתיים צור איתי קשר באייסיקיו שלי: 205069766 ואני אשלח לך את הלינק

EO117

New member
אור ברכותיי על האתר המדהים של הנוער

אגב כמה זמן לוקח לבנות אתר כזה? ואני מציע להוסיף את המאמר של עמוס מרון איך מייסדים תא לאתר.

תודה, אתר כזה לקח לי כמעט חודש

לבנות, ובקרוב התווספו עוד דברים שליאור צריך לתת לי לאתר, אני אשאל אותו עם הוא רוצה שאני אוסיף את המאמר.

חברה נודע לי שאסור לי לתת את הלינק

עד שזה יעבור שינוי אצל טומי לפיד, לכן בינתיים אני מצטער אך אני לא אוכל לפרסם את הלינק לאתר

DrizztD

New member
האתר של נוער שינוי

אוקיי, אני יודע שלקח לי המון זמן להגיב. זה בגלל שנכנסתי לאתר אבל לא הצלחתי להיכנס לאף אחד מהלינקים(אידיאולוגיה, תקנון וכו'). ולכן אני לא יכול להעביר שום ביקורת כלפי תוכן האתר. לעומת זאת, אני יכול להגיד שהעיצוב נחמד
אסף מתא ת"א

למעלה