אתר נוסטלגיה חדש!!!

• פותח הנושא ilt
  • פורסם בתאריך

ilt

New member
אתר נוסטלגיה חדש!!!

חברה נפתח אתר חדש, שמוקדש אך ורק לסדרות הנוסטלגיה הישנות והטובות יש בו פורם, חידת שבוע, ומלא חומר על הסדרות הישנות, שירי פתיחה, תמונות ועוד אז תכנסו www.nostalgation.up.co.il

שקדי

New member
לא נזוז מפה...................../images/Emo60.gif

תביא את האתר ההוא הנה...........

magy

New member
חיל -זונות יוצאים בגשם

מזמן לא ראיתי אותם....ולא את אלו בלי הבית....שמשאירים פס לאורך הדשא.... ריר........
))

נתיבה

New member
אז חילזון אחד דפק בדלת וביקש להשכיר

חדר..אמר לו הבעלבית שבגלל זה וזה זוה הוא לא ישכיר לו. אבל יש מודעה ו.. וככה החילזון התעקש..ואז ההוא תפס אותו בשתי אצבעות והעיף אותו קיבינימט..זהו. נו טוף, לאחר שנתיים דופק החלזון בדלת..ושואל: תגיד מה זה היה צריך להיות..? שואל אותו הבעלבית: ולמה לא באת לשאול לפני שנה.? -כי לפני שנה לא ירד גשם.!

בשנה שעברה, בדרך לגן הילדים

פגשנו , אני והעכברון חלזון אחד עם כל הווילה על הגב. הוא באושר מלא ואני קצת פחות שמחה. הוא רצה להביא את הקומפלקס לגן אני אמרתי לו"רק אם אתה לוקח אותו בידיים שלך" המחשבה שאשים את השבלול בכף ידי והוא עוד יוציא את הראש לראות מה מזג האוויר,עשתה לי צמרמורת קלה. האיש הצעיר שלי, בלי היסוס לוקח את השבלול לידו מתבונן בו היטב. החלזון לא יוצא למרות השירה הידועה. ואז הוא רואה שהחלזון עם חור גדול . ואומר: "אה, יש לו חלון גדול בגג של הבית בטח הלך לבקר חברים דרך החלון" לא חשבתי שאני צריכה לגלות לו את עובדות החיים (או החלזונות המתים). לפני שבוע, פגשנו בחצר את הנוזליים הריריים האלו, והוא מרים אותו ביד ואומר לי- "תראי ,אנחנו צריכים לחפש את הבית שלו עם החלון הגדול בגג. הוא בטח לא מצא אותו עדיין" מי חשב שהוא זוכר אותו בכלל?

magy

New member
האם נכונה העובדה

שגם אחר כך.....כשאנחנו גדלים.......אנחנו ממשיכים להתעסק בחומרים נוזליים וריריים???????? ותחשבו על זה.!!!!!!!!!!!!
))))))))

magy

New member
בול

בגלל המוצקים.......תוצר הלוואי......הוא......... בלי זה
נו.............את בטח מבינה..................................
))))))))))))))))

magy

New member
אני שם כרגע, אם לא ברחת

הייתי עסוקה בלענות לך........בדואר וקשיי כניסה לצאט

שקדי

New member
בקשר ל../images/Emo60.gifנוסטלגיה גסטרונומית

לא שלי אמנם אבל של אחרים בזכרונות עין חרוד אני מוצא כי הילדים של עין חרוד בימיה הראשונים ליד מעין חרוד היו רעבים תמיד למאכל טעים ושונה בימים של טרום הבמבה ביסלי ושאר ג´אנק פוד וגילו שהרירניים הללו יכולים לשמש גם מאכל תאוה בהיותם צלויים על לוח פח מלוהט מענין שאצל ילדינו ממש באותו זמן ובמרחק ק´´מ בודדים מהמקום לא עלו מעולם על הרעיון אולי בעצם רק לא שמעתי על זה......חייב לברר

magy

New member
רואים שלא הבנת כלום , שקדי

אני מדברת על "מצרך" אחר.....לא על אוכל.........
))) אבל, מה אפשר לדרוש מאדם תמים כמוך?????.
)))))))))))
))))))))
)))))))))))))))))))

שקדי

New member
הייתי מרחיב ומעמיק..............

את השונה והדומה בין מיני האוכל האמורים אבל נדמה לי שאז זה כבר ייגלוש לכיוון הפורום האחר.... ואנזף ע´´י המנילת

חה ! מה שהגשם והרוח עושה לאנשים...

משערת... שמזג האויר החורפי השאיר המונים בין הכרים והכסתות.... אנחנו לעומת... התלבשנו בבגדים חמים ונסענו לחופה של תל-אביב... אוהבת את הים כל השנה... אבל בחורף- האור, השמיים האפורים, קצף הגלים, הרוח והחול הנכנס לפה ולעיניים הופכים את השהות בים לחוויה חזקה מכל. וחוץ מהתפאורה הנהדרת תמיד קורה שם משו, והפעם - הפגנה של קבוצת צעירים פציפיסטים, המסרבים לשרת בצבא - ומוכנים ללכם עם הרעיון גם למאסר. היו שם ויכוחים עד לב השמים . שורה תחתונה אמרו המפגינים שחייבים שינוי ובכוונתם להוביל אותו. נזכרתי בתנועת המחאה האמריקאית שהחישה את היציאה מויטנאם.. אלא שויטנאם רחוקה מאמריקה... ואנחנו נלחמים על אדמתנו... השאלה המתבקשת היא האם כיסי ההתנגדות האלה מחלישים אותנו או מקרבים אותנו לחשיבה מחודשת על הדרך לשלום.

שקדי

New member
הייתי עונה לך חונה´לה............

אבל אני נזהר כמו מאש מלעבור פה לויכוחים כגון דא ראיתי יותר מפורום אחד שהוחרב באש הזאת אבל שמחתי וקינאתי בכם על הטיול על החוף ביום סגריר ועכשיו שבי עימנו והתנסטלגי.......

magy

New member
למה שלא תרגיש חופשי חודשי

ותגיד את כל מה שעל ליבך, שקדי...???????? אתה יודע שמותר להגיד פה הכל.......כלום לא "יתחרב"..... כולנו עם אצבע על הדופק.....לשמור את המקום נקי מחורבות........ יאללללללללה צא בהצהרות....... חונהל´ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

שקדי ידיד - הנה קבלת אישור מהחבירה

המנהלת. להבנתי, אפשר להעלות כל נושא בפורום מבלי לפגוע באושיותיו. מקסימום אנשים יביעו דעה שונה, וייווצר עיניין.

נתיבה

New member
כמו פטריות אחר הגשם בערוץ הילדים

הדרדסים..נו יש לי כזה קוראים לו כך אבל הוא בן חמש..מענין עד מתי יחזיק הכינוי כי אני מכיר גם פופאי שהוא כבר שריונר ותיק..!

למעלה