N Nadav נדב New member 23/11/04 #34 לא חושב - נראה לי כמו תאורה. לעיניים מדהימות כמו שלה אין צורך בעדשות
ס סקייטר גירל New member 22/11/04 #3 ../images/Emo51.gifנ''ש../images/Emo26.gif מישהו יכול להביא לי תמונות פרומו עם קלואז אפ על הפנים של קיילי או תמונות פשוטות כאלה שאפשר לעשות מהם כפתורים?
../images/Emo51.gifנ''ש../images/Emo26.gif מישהו יכול להביא לי תמונות פרומו עם קלואז אפ על הפנים של קיילי או תמונות פשוטות כאלה שאפשר לעשות מהם כפתורים?
ס סקייטר גירל New member 23/11/04 #18 ההווו תודהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gifממש תודה ע ענקית! |U|
ההווו תודהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gifממש תודה ע ענקית! |U|
ס סקייטר גירל New member 23/11/04 #20 חחחח../images/Emo6.gif כן-הבנתי שאני כבר בדיחה בנושאי הכנה בפורום הזה הא?
א אפרת ר New member 22/11/04 #4 גם אני פגשתי אותו ישבנו יחד מחוץ לאולם שקיילי הופיעה בו במנצסטר ב OANLT במשך כמה שעות (המקומות היו בעמידה - מי שנכנס ראשון- יהיה ראשון...)
גם אני פגשתי אותו ישבנו יחד מחוץ לאולם שקיילי הופיעה בו במנצסטר ב OANLT במשך כמה שעות (המקומות היו בעמידה - מי שנכנס ראשון- יהיה ראשון...)
I impossible Prince New member 23/11/04 #6 הוא עשה קעקועים עם השם kylie על כל האצבעות שלו בידיים וברגליים , על כל אצבע אות (5 אותיות)!!! כשהוא הראה לי את זה אני זוכר שהייתי בשוק...חשבתי לעצמי וואט דה פאק !? זה הבן אדם הראשון שאני פוגש שיותר שרוט על קיילי ממני !
הוא עשה קעקועים עם השם kylie על כל האצבעות שלו בידיים וברגליים , על כל אצבע אות (5 אותיות)!!! כשהוא הראה לי את זה אני זוכר שהייתי בשוק...חשבתי לעצמי וואט דה פאק !? זה הבן אדם הראשון שאני פוגש שיותר שרוט על קיילי ממני !
ס סקייטר גירל New member 23/11/04 #23 יש אנשים כאלה../images/Emo4.gifזה עצוב ויש את אלה שעוקבים אחרי מפורסמים וכאלה אמא'לה