אתר מעניין מאוד

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
אתר מעניין מאוד

בארת אפשר לגלות כל מיני דברים רוצים לדעת...... פתחו את הלינק.... מה אני עושה ער בשעה כזאת תאמינו או לא אבל קוקי עדיין בעבודה ואני כאן משתגע לי הולך לאיבוד
אמט

amet

New member
אני משתגע.....כבר אמרתי../images/Emo35.gif

אז את הלינק כמובן

amet

New member
קצת נוסטלגיה.....

לאור הירח, לאור פנס הרחוב, פענו יחד בשביל. החזקתי את ידך, ליטפתי את ראשך, המשכנו לביתך הקט. לאור האח הבוערת, לאור הכוכבים בחלון, ארוחה דשנה אכלנו. הסתכלתי בעיניך, נדהמתי מיופיך, המשכנו לחדר השינה. לאור נרות, לאור עינייך היפות. התערטלנו בחושניות. נשמתנו התאחדה בטירוף החושים, נרדמנו יחדיו מחובקים. לאור השמש, לרעש העיר הגדולה התעוררתי מהחלום, וגילתי שאני לבד, ורק לך, כן לך אני מחכה......" קוקי בוא כבר...... אני מנצל את ההזדמנות לכתוב מה שאני רוצה ממילא את ישנים ואף אחד לא ייקרא את זה אז.......מה אכפת לי
אמט

amet

New member
מחפשים עבודה...../images/Emo140.gif

בהצלחה, חברים יקרים "עלה ירוק" ולא החברה הפוליטית

amet

New member
המאהב הפנימי שלך......./images/Emo99.gif

החורף כאן, עונות הציפייה, זמן הזרעים הישנים בבטן האדמה הקרה, סופגים את הלחות, אוצרים בתוכם את פוטנציאל הצמיחה ולא נראים על פני השטח. החיות ישנות רוב הזמן. קצת חילוף החומרים שלהן נמוך מאוד, והן שומרות על רקמות השומן שלהם כהגנה מפני הקור. גם הגוף האנושי מבקש חמימות, אור, להמשיך לנמנם עוד קצת במיטה בבוקר, להתכרבל בשמיכות ליד התנור ולהקשיב לגשם בחוץ. זהו הזמן שבו הנפש מרשה לעצמה להתכנס, לרדת אל העולם שלמטה, לבקר את התהומות, לשהות במחיצת הצללים, להכיר את הפינות האפלות של עולמנו הפנימי. בחורף, לאחר שנזרעו זרעי הרעיונות החדשים, התקוות, תפילות, המעשים, אנו מעוברים ומגל מים בתוכנו גם את ההריון וגם את העובר עצמו. כמו כל תנועה מחזורית, גם האנרגיה הטנטרית מקושרת לעונות השנה ומושעת מהן. בחורף החשק המיני בדרך כלל רדום יותר, והנשמה משתוקקת לאינטימיות שקטה וחמימה יותר מאשר לאקסטזה סוערת וצבעונית. המראות החיצוניים אולי קודרים יותר, ודרושה לנו הרבה אהבה עצמית, כדי לעבור את החורף בשלום. לכן טוב עכשיו לקחת את הזמן ולהכיר את המאהב הפנימי שלנו המאהב הפנימי שלנו אינה ישות נפרדת מאיתנו או פנטזיה של האידיאל, אלא היא תחושת האמת הפנימית שלכם, האני הפשוט והספונטני שבא לידי ביטוי, כאשר אנו אוהבים את עצמנו. כדי לעורר את המאהב הפנימי, נהגו העוסקים בטנטרה לדמיין בפרוטרוט את המאהב האלוהי- את האלה שאקטי או את האל שיווה למשמל. התעוררות המאהב האלוהי בתוכנו מחבר אותנו אל התכונות האלוהיות שלנו ואל האהבה ללא תנאי. ככל שנרצה את עצמנו כאלוהיים יותר, ונקבל את עצמנו בשל כך ללא שיפוט וקבלה מלאה, כך לא נדחה, נרמוס או נתעלם מחלקים בתוכנו. כאשר אנו יוצרים שלום פנימי, האנרגיה יכולה לבעבע ללא מעצורים ממקור ההוויה שלנו,וחיינו מתמלאים חום ושמחה, גם בחורף..... עשו לעצמכם מדיטציה, שבה אתם מתכנסים אל תוך עצמכם, נשמו עמוק כמה פעמיים, ושחרו את האוויר דרך האף לאט לאט..... שם, ללא כל מאמץ, במנוחה טובה, תנו לתמונת זיכרון של זמן שבו חשתם אהובים, מוגנים ועטופים בקבלה מלאה להופיע בהסתכלות הפנימית שלכם, בדמיונכם. כאשר מופיעה תמונה ברורה ומנגת במיוחד, נשמו אותה עמוק לכל תאי גופכם, והרשו לנפשכם ולגופכם להשתתף בחוויה יותר ויותר: לשמוע, להריח, להתבונן, לחוש את קצב דפיקות הלב המואץ מהתרגשות, את רכות המגע, את הריגוש באיברי המין....
. המשיכו להנמס אל תוך החוויה, ולאפשר לתחושות זלרום בנשימה הריתמית העמוקה שלכם. תוך כדי כך הקשיבו- תנו למילים להצטרף לתחושות, ואמרו לעצמכם בלחישה, בשירה, בקול רם, משפט המבטא את העונג שלכם, אמירה חיובית המבטאת את אהבתכם לעצמכם:" כמה טוב לאהוב אותי", " אני אוהב לענג את עצמי", הקשיבו היטב לקולכם הבוקע מפיכם והאמינו: המאהב האמיתי, השוכן בתוככם, האוהב אותכם ללא תנאי, הנמצא כאן בשבילכם, הרוצה תמיד בטובתכם- זה המאהב הפנימי שלכם. ככל שתתגברו בתוככם ידיעה זו על כל רקמת חייכם. זוהי האמנות הגדולה של "חיים על פי הטנטרה": לתגבר בתוכנו כל חוויית עונג, כח מה שמעניק לנשמתנו ולגופנו סיפוק אמיתי: מראה טבע יפה, פגישה מרגשת עם ידיד אהוב, טעם וריח מיוחדים, האדמה אחרי הגשם, משפט מצחיק שאומר הילד שלך או אחיין, או כל אותם סימנים שהיקום נותן לך לכך שצירופי מקרים הם לא מקריים. כל חוויה קטנה עד גדולה, הממלאת את לבנו בטוב, מזינה ומעירה את המאהב הפנימי שלנו ומרחיבה את אפשרויות השמחה והאקסטזה של חיינו. ככל שנקשיב למאהבים הפנימים שלנו ונושחח עימם, נענג אותם, כך נהיה בטוחים יותר ותלויים פחות באהבת הזולת, ונוכל להעניק שפע אינסופי של אהבה ועונג גם לזולתנו, גם בחורף..... ועד הפעם הבאה פיתחו את חושיכם לעולם ואת לבכם לאהבה ו...קוקי עוד לא בא מהעבודה מה יהיה תגידו לי מה...אני הולך לישון לבד הלילה את האמת אני שפוך... אמט

Liroy26

New member
והרי לכם לירוי על פי הנורמולוגיה

"אתם אנשים נעימים ומה שמנחה אותכם הוא הצורך בהרמוניה ובהשכנת שלום. אתם מחפשים משמעות של אהבה, רגש, משפחה ואושר לכל הסובבים אותכם. יש לכם חוש אסתטי מפותח ואינכם יכולים לסבול מתחים. לאנשי ה-6 יש נטיה להתערב ולהיות מעורבים ריגשית במצבים מסובכים ולהקריב את עצמם למען אחרים. ה-6 החיובי אוהב טבע, אומן הרמוני ורגיש שנהנה במסגרת תומכת וחמה ומקרין עידון וטוב לב". אני מקרין עידון???

Falcor27

New member
והרי פאלקור ../images/Emo107.gif../images/Emo57.gif

מספר אחד מרמז על ראשוניות, על התחלה. אתם טובים בליזום ולהתחיל מהלכים בתנופה, אבל צריכים להיזהר מלהשאיר קצוות פתוחים. האחד רוצה להיות מקורי עצמאי ומנהיג. מספר אחד מתייחס ל"אני" להכרה, הגיון ותבונה. כדאי להיזהר מיהירות. מספר אחד מייצג העזה, עוצמה, און ויכולת. יש לו אנרגיה זכרית והוא דוחף קדימה (לפי זה אולי אני אקטיבי
). עליו להיזהר מאגרסיביות או מלדחוף מצד אחד לבדידות ומצד שני לאגוצנטריות. אוקיי, נרשם...

white star

New member
עכשיו אני

מספר שלוש הוא מספר אמוציונלי שיבטא הרבה רגש, יצירתיות, והזדהות. הוא יהיה מאד לבבי, יקסום לאחרים ובעל אישיות נעימה מאוד ורב גוונית. זהו המספר של הביטוי האישי בפועל. זהו המספר של ללמוד להוציא כלפי חוץ את מה שיש מבפנים. ל-3 צורך עז לחלוק עצמו כל הזמן עם אחרים, ולכן חשוב לו מגע קרוב וישיר, וחשוב לו כל הזמן לבטא את המחשבות והרגשות שלו. אל מערכות היחסים יגיעו מספרי השלוש עם המון קלילות ורומנטיות. מאוהבים באהבה. יחד עם זאת, הם נוטים למערכות יחסים לא פורמליות, אולי אפילו לבגדיות. זאת בין היתר בשל חסרונם העיקרי – זקוקים תמידית לגיוונים. לכן במערכות היחסים עימם יש צורך ליצור כל הזמן שינויים וצפייה לעתיד. בלימודים מספרי שלוש יהיו חייבים ללמוד תוך דמיון ומחשבה רבה ויצריתית – שכן אחרת הם ישתעממו. הם מאד ויזואליים, ואפילו העובדות היבשות, לובשות אצלהם צורה ציורית. בעבודה הם זורמים במחשבתם, מאד כריזמתיים, זקוקים להשראה ומשום כך גם לקהל לקהל מאזינים. למזלם, הם אנשי שיחה מרתקים ובעלי חוש הומור אך הם נוטים לברוח מהתמודדויות והחלטות קשות. מספרי השלוש אינם אסרטיביים ולכן יפיקו את המירב כאשר יתנו להם אפשרויות יצירתיות. במידה וזה לא יקה הם עלולים להראות כחסרי אכפתיות וכעצלנים. הם נוטים להשתמש בדמיונם וצריכים להיזהר שלא לשקוע לתוכם. הם לא חובבי מסגרות וסדר ונוטים לשכחנות קלה, ולהוספת פרטים מדמיונם. אוהבי חברה ויותר מזה אוהבים להיות "אחד/ת מהחבר'ה".

.m

New member
המממ...

אני משתעשעת בנומרולוגיה כבר כמה שנים טובות, בעיקר כדי לבדוק התאמה עם בני-זוג פוטנציאלים (ומי שמכיר אותי יודע שמדובר בבודדים בלבד...), ואלה תמיד מסתכמים (בין אם בשם או בתאריך הלידה) בספרות 1 או 5. והנה, נכנס מישהו חדש למשוואה, ושום ושמיים(
) הוא מס' 4... האמנם הצורך שלי ביציבות וביטחון מתחיל לגבור על הצורך בחופש
או שמא מדובר בשינוי זמני בלבד
והאם בכלל אצליח להוריד את כל החומות כדי לתת לזה צ'אנס
והאם הוא בכלל מעוניין
ואיך, לעזאזל, יש פה חיבור
שאלות, שאלות...
mai

white star

New member
יצאתי קצת מבולבל מההודעה שלך

אני אישית לוקח את כל הנומרולוגיה בתור המלצה בלבד. אני חושב שלכל קשר חדש צריך לתת את הצ'אנס שלו , להיפתח לאט ולראות איך זה זורם. מצד אחד לא להתקרב מהר מדיי אל הבנאדם ומצד שני לא להתחבא מאחורי חומות. אז יאללה מתחבקת סדרתית יקרה שלי... תכבשי את הבחורון ותתני לנו פרטים!

.m

New member
מסובך? זה פשוט כל כך...

תראה, זה לא סוד שבימים כתיקונם אני מעדיפה להיות החתול ולא העכבר. הציידת ולא הניצודה. וכבר הוכחתי שאת השיטה שלי לא ניתן להביס (גיי, סטרייט, ווטאבר...
) א ב ל הימים אינם ימים כתיקונם, לא בא לי לצאת לציד, לא בא לי לכבוש ולסמן עוד
. פשוט בא לי להתכרבל עם מישהו מול הטלביזיה... ולהרדם. (והוא דווקא עושה רושם של בחור מאוד כרביל
) אז מה הבעיה? שאני לא טובה בלהיות פאסיבית (
), והוא (מסתבר) לא הבחור הכי אקטיבי (
)... שאני אוהבת שדברים קורים ע-כ-ש-י-ו (למה להגיד "עכשיו" כשאפשר להגיד "כבר אתמול"), והוא צריך לקחת דברים לאט... שאני הכי ספונטנית בעולם, והוא נורא מחושב... שלי אין סודות, הכל גלוי ופתוח, ואצלו הכל נעול בכספות עם שומרים חמושים... אז עכשיו יש 2 אופציות: או שהוא יקח יוזמה, ואנחנו נתקדם לאנשהו (ובחיי שאני מוכנה לנסות להתקדם בקצב שלו) או שהוא לא ואני אמשיך הלאה. (ואפילו שבא לי דווקא על ה
הזה...) יש הרבה
בים, ותמיד אוכל לדוג לי אחד אחר
ולגבי הנומרולוגיה: זה התחיל כבדיחה שהוכיחה את עצמה. ישנה תבנית מסויימת שמוכיחה את עצמה כמספקת לצרכים שלי, ומסתבר שסטטיסטית כל גבר שנכנס אליה היה 1 או 5, שהם, במקרה (או שלא
) המספרים שלי
לילה מצוין
mai

.m

New member
נו, אז אולי עוד יש לך סיכוי איתי../images/Emo8.gif

אבל לא התכוונתי לומר שהוא מזל
...
mai

Falcor27

New member
אני לא מזל ../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif אני ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

למעלה