אתר מומלץ

mocko

New member
אתר מומלץ

לא זוכר אם כבר הזכרתי אותו פה .... אתר מיוחד מאוד של המרכז לאומנויות הבמה בניו-יורק ( מרכז קנדי ) עם הופעה חיה באורך מלא כמעט כל יום , וכל מה שצריך כדי לצפות הוא נגן Real Audio . לאתר יש ארכיב עם מאות ההופעות במלואן ( Streaming RA ) שהתקיימו בערך מ 1999 , הופעות באווירה שונה ( מין צוותא כזה ) של אומנים ולהקות מוכרים יותר או פחות בתחומי הג´ז , בלוז , מוסיקת עולם , אנסמבלים , מוסיקה קלאסית , רגטיים וביבופ , לוליינות והומור - אוצר לא נגמר . לא יזיק חיבור אינטרנט מהיר , כדאי מאוד מאוד מאוד לבדוק ....

mocko

New member
בראלון ידידי

מאתמול אני בעליו הגאה של קו ADSL .... הייתי שומע גם כשהיה קו רגיל , אבל עכשיו הרבה יותר טוב ....

mocko

New member
משהו כזה

אני מניח שחוץ ממה שקורה במדינה גם סגירת האודיוגלאקסי לא הוסיפה לך למצב-רוח ....

mocko

New member
בראלון

נסה את ההופעות של האומנים האלה ( תשתמש במנוע החיפוש ) : Pierre Bensusan ו Dean Magraw , אני חוזר אליהם שוב ושוב , האיכות קצת נמוכה ביחס להופעות חדשות יותר שם כך שקשה לראות מה הם עושים . הסגנון אולי לא "כוס התה" שלך , אבל אלה שני גיטרסטים אקוסטיים אנסטרומנטליים עם מוסיקליות חסרת גבולות ( איזו הגדרה .... ) .

bralon

New member
אם מדברים על אקוסטית

אתמול בערוץ 8 (שד"א אני ממליץ לאלה שאוהבים גאז לראות ביום שישי בין השעות 8 בערב עד 9 בערוץ שמונה) בשעה 3 אח"הצ היה בערוץ סקירה על יצירת גיטרה קלאסית והיה שם מישהוא (נראה לי צרפתי) שניגן בקלאסית מאוד טוב (לפי דעתי). נ.ב האם אתה מכיר את הבאסיסט ג´ף ברלין?

mocko

New member
לגבי ג´ף ברלין

לא מכיר אותו יותר מדי טוב ואני לא ממש שומע הרבה בסיסטים , לפחות לא בזמן האחרון . יש לי את הדיסק שלו Pump It עם גמבלה ועוד כמה , והוא מצויין , שמעתי אותו המון בזמנו . דווקא את הדיסק האחרון של ג´ון פטיטוצ´י , שאני לא זוכר את שמו , יוצא לי לשמוע די הרבה בזמן האחרון . ג´ז מלנכולי ( אחרי שהבן שלו נפטר עקב מחלה ) עם אשתו על הצ´לו ושורה של אורחים די מוכרים לכל אורך הקטעים ( אפילו אחיו מופיע על הגיטרה בכמה קטעים ) . דיסק מאוד מיוחד .

למעלה