אתר מוזר שמצאתי... כניסה לאתר המוזר
ה הדרדסית הנשית New member 3/7/02 #4 ../images/Emo8.gifאבל זה האתר הכי ממולץ לכולם כאן ממש מומלץ בחום8 -)
מ מתוקית. New member 3/7/02 #9 יאהוווווווווווו? או וואאאאאווווווו אמממ פנטה תביא משו יותר רציני אוףףףףףףף מה אני עושה שם מצאתי אותך במקום אחר אבל לא יכולה לגלות לך אופו תביא משו מעניין ג´ול
יאהוווווווווווו? או וואאאאאווווווו אמממ פנטה תביא משו יותר רציני אוףףףףףףף מה אני עושה שם מצאתי אותך במקום אחר אבל לא יכולה לגלות לך אופו תביא משו מעניין ג´ול
ה הדרדסית הנשית New member 3/7/02 #11 חחחחחחחח פנטוש ע נ ק!!!!!! יפה בנית כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!! מומלץ לכולם!!!!!!!!!!!!!! להכין ממחטות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחח פנטוש ע נ ק!!!!!! יפה בנית כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!! מומלץ לכולם!!!!!!!!!!!!!! להכין ממחטות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מ מתוקית. New member 3/7/02 #12 ../images/Emo25.gif הפעם פנטה שיחקת אותה בגדול חחחחחחחח מלעון אלאק ציני אני לקחתי זה בטוח וגם השארתי ו אמא´לה שלא יבואו המאהבות שלך זו רק נשיקה אי אחחחחחחחח תגיד להן ג´ול
../images/Emo25.gif הפעם פנטה שיחקת אותה בגדול חחחחחחחח מלעון אלאק ציני אני לקחתי זה בטוח וגם השארתי ו אמא´לה שלא יבואו המאהבות שלך זו רק נשיקה אי אחחחחחחחח תגיד להן ג´ול