אתר לשונאי ירמי קפלן?

אלינה000

New member
../images/Emo4.gif

כן, ראיתי ... מה הקטע?! איך אפשר לשנוא אותו!?!!? כשניסיתי למצוא תמונות שלו או אתר עליו, מצאתי את האתר הזה ורציתי לשאול את המקימים שלו למה הם שונאים אותו, אבל לא ידעתי איך...

BabyGirl 17

New member
חח

אנשים אשכרה משועממים! לא מספיק הם שונאים אותו (שאי אפשר להבין למה, ולמה לשנוא? אפשר פשוט לא לאהוב
) הם גם מקימים לו אתר... לכו תבינו

TsLiLuSHSH

New member
אני בשוק !!!!!!!!!!!

אתר לשונאי ירמי קפלן?!
אנשים התחרפנו שם ???
ועוד רוצים להגיש עצומה לגלגל"ץ שמוחה נגד השמעת שירי ירמי קפלן ! בעצומה כתוב שהם "מאמינים שירמי לא אומן אמיתי ושיריו גרועים ומציקים לחלק גדול מאוכלוסיית הארץ"- בשם אלוהים!! ירמי הוא האומן הכי מוכשר בארץ !!!
. פשוט אנשים לא יודעים להעריך מוזיקה טובה! שלא לדבר על זה שהוא דופק את ההופעות הכי טובות, והוא תמיד "מרקיד" ו"מקפיץ" בהופעות גם את אלו שלא מכירים אותו! הלוווווווווו חבר'ה תתעוררו! צריך לעשות משו בנידון!
אולי נפיל להם את האתר ??

שלמונזה

New member
אפשר להרגע ../images/Emo168.gif

האתר הזה קיים כבר הרבה זמן ולא ממש מזיז לאף אחד. כמו ששמתם
השירים של ירמי לא הורדו מהפליי ליסט של אף תחנה, ככה שאין למה להעלות את מספר האנשים הנכנסים לאתר הזה

TsLiLuSHSH

New member
ת'אמת ?

טוב, נרגעתי.. לא ידעתי שהאתר הזה כבר קיים הרבה זמן ולא ממש שמים עליו... ו... בלי קשר לעצומה ולאתר הפתטי הזה, דווקא אני לא חושבת שגלגל"ץ משמיעים כ"כ הרבה את ירמי (בלשון המעטה). לעיתים רחוקות שומעים בגלגל"ץ את "כבר עכשיו" / "תתחיל מאפס" ואם אני לא טועה, "אני אשתנה" רץ טוב בקיץ שעבר (אפילו בזה אני לא בטוחה.. אולי אני מתבלבלת בין גלגל"ץ ל-MP3 שלי במחשב
).. נו בכלל לא משמיעים שם שירים של ירמי קפלן! השירים העבריים המושמעים ביותר הם "תוצרת" אביתר בנאי, סאבלימינאל, שוטי הנבואה וכאלו. לא חושבת שבשנה-שנתיים האחרונות השמיעו בגלגל"ץ שירים של ירמי כגון "משהו מיוחד" או "ראשון שבת" או "הזמן האבוד" שלא לדבר על "ילד תם"- אחד השירים המדהימים שלו.. אין לי מושג למה אתם אומרים שבגלגל"ץ לא מתעלמים מירמי ... יחסית לכך שהוא אומן ותיק ואיכותי- בקושי משמיעים שירים שלו!
לא ככה? ??

שלמונזה

New member
תכלס לא שומעת הרבה רדיו../images/Emo168.gif

יכול להיות שאת צודקת לא יודעת
שירים אבל כמו משהו מיוחד כוונות טובות וכו' אין סיכוי שתשמעי ברדיו זה השירים הפחות מוכרים וככה זה תמיד. אני יודעת שכן שמעתי בזמנו הרבה את תתחיל מאפס ברדיו. אני משערת שפה ושם ניתן לשמוע שם גם את השיר של הפוך או הדפוק הזה, לא? בגל"צ יואב קוטנר אירח (שיצא האלבום) את ירמי קפלן ששר שם אז אני אשתנה ותתחיל מאפס... ובכל מקרה ירמי לא מקופח ברדיו (לא נראה לי) וגם אם כן, אז אנחנו תמיד יכולים לשלוף את הדיסק שלו לשים בקומפק ולהנות
, לי אישית זה יותר כיף ככה.

r e u t 123

New member
.......

אני חושבת שהאתר הזה קיים כבר די הרבה זמן (בערך שנתיים יותר..) בעיקרון הוא לא מפותח ולא ימשיך להתפתח לפי עיון קל בו, יש בו עצומה בשביל לגרום לגלגלצ או משו להפסיר לשדר את שיריו(ממש..) וחתמו בו בלחץ 3 אנשים. בקיצור לא צריך להתייחס....

לק ורוד

New member
פאאאאאאק

מי המטומטם שבנה את האתר הזה??אי אך אפשר לשנואאת ירמי?! הוא פשוט באנדם מדהים...וגם אם לא אוהבים כ"כ את הבנאדם עדיין השירים שלו מדהימים!

A N I g M A

New member
עזבי את זה שהוא מדהים למה לבנות אתר

לאדם ששונאים? כאילו...אתה שונא אותו למה אתה מקדיש לו זמן בכלל??

A R TA M I S S

New member
בדיוק מה שאני חושבת...../images/Emo80.gif

למה להשקיע אנרגיה שמישהו שאתה שונא???

v bust

New member
מה הסיפור?

אנשים לא אוהבים? שלא יאהבו... אנשים שונאים? שישנאו.. שיהיה להם בכיף

למעלה