אתר למשמר האזרחי

אתר למשמר האזרחי

שלום לכולם. כפרוייקט ניסיוני הוקם אתר למשמר האזרחי. החומר נלקח מהאתר המשטרתי ומפורום זה. אנא התיחסותכם לאתר בפורום זה או בפורום אשר באתר. כתובת האתר: li-net.net/il/yarin אשמח לקבל תגובתכם. דרך אגב, האתר נבנה עם מחולל אתרים קל ופשוט להפליא בעלות מצחיקה של כ- 150 שקל לשנה!! תודה על תשומת לבכם.

ddid

New member
יש יותר מידי חומר שנלקח מאתר המשטרה

צריך שיהיה יחודי למשמר האזרחי ולא כחלק ממשטרת ישראל למשמר האזרחי יש את היחודיות שלו וכדאי שתתבטא בכזה אתר כמו כן, העברת מידע ועדכונים למתנדבים חזי

Deathatred

New member
../images/Emo18.gifהפרת זכויות יוצרים

באתר יש בעיה חמורה של הפרת זכויות יוצרים ושימוש בחומר שכתבו אחרים ללא רשות. ראיתי למשל שלקחת את המאמר שלי על הדרכת הנשק ושמת אותו באתר ( http://www.li-net.net/nodeweb.asp?t=16123&subid=851 ) בעיקרון אין לי בעיה שתשימי אותו אבל לפחות תתני לי את הקרדיט עבורו. לגבי חומר שכתבו/צילמו אחרים עליך לבקש מהם רשות.

תגובה לתגובות לאתר

תודה לכולם על הערותיכם. אין ספק כי הקרדיט הוא שלכם ושלכם בלבד!! האתר עלה לאוויר כניסיון בלבד.כמתנדב וותיק במשמר האזרחי יש בדעתי להקים אתר שיהיה יחודי למשמר האזרחי ויכלול עידכונים, כתבות וכ"ד. אין לי ולא היתה לי כל כוונה להפר זכויות יוצרים או לקחת כרדיט לכתבות שפורסמו בפורום. כפי שציינתי האתר הוא ניסיוני ואשמח לקבל עוד תגובות, הצעות לשיפור ובכלל האים יש צורך באתר שכזה. בברכה

Deathatred

New member
אין בעיה

הכוונה טובה, אני בטוח, אבל כל הנושא של זכויות יוצרים הוא בעייתי למדי. בכל מקרה, רצוי שתביא קרדיט או תציין את מקור החומר כאשר אתה יודע מי זה או לפחות כינוי שלו. חוץ מזה, הערה בקשר לאתר: שים יותר כתבות מקוריות, אולי רשימת רשת"בים וכו - זה העיקר ולא הטקסט מהאתר של המשטרה.

יש בעיתון כול הנגב כתבה על מתנדב

בן 77 שנים שבזמן שהוא מתנדב הוא מתניעה על רולרבלידס

israelcops

New member
אני מה זה כועס !!!!

האדון הנכבד שהקים אתה אתר החדש עבור משא"ז ב"לי נט" משתמש בחומרים של אתרים אחרים ללא בושה!!! למה לא שאלת רשות קודם לכן? חשבתי לצרף את האתר שלך לרשימת הקישורים באתר שוטרי ישראל ובאתר משטרת מחוז תל אביב המנוהלים על ידי, אולם, לאור הזלזול המשווע בעבודתם של אחרים וחוסר הפרגון המינימלי בהוספת קרדיט או קישור או לפחות ציון בטקס בתחתית המעוד למקורו - לא נראה לי שאבצע קישור לאתרך. אז אדון נכבד, אם רצונך במקום מכובד בקהילת משטרת ישראל ומתנדביה באינטרנט - פעל על פי הכללים (וחלקם כבר מעוגן בפסיקות של בתי משפט...) יובל אראל

שלום30

New member
רק חבל שאתר נבנה על דריסת האחרים

כולל הפרת הזכויות שלהם ואי מתן קרדיט ופירגון לאחר בעסה נקווה שהנושא יתוקן כי ס"ה האתר נחמד למראה ולצפיה

חמי צימרמן! אתה פשוט גנב!

ב"ה בתור אחד שמתיימר להקים אתר למשטרה - או למשא"ז או לכל דבר שזה רק לא יהיה. תדע שיש זכויות יוצרים! אני מצלם רובה קרבין עם תמונות מיוחד לפורום הזה. ואתה ברוע לב, בחוסר טקט משווע לוקח בלי לטרוח להביא שם, או לציין לכל הפחות מאיפה זה נלקח. אתה פשוט חצוף. (אני לא רוצה שתשים שם את שמי, ולא כלום, תוריד את התמונות שצילמתי משם!) חורה לי הדבר מאד! במידה והיית מבקש רשות, או לכל הפחות מציין שהתמונות נלקחו מתפוז. עוד הייתי מבין, אבל הצורה שבא אתה מציג זאת, חצופה במיוחד. יוזמה יפה, אך שהיא בנויה על בסיס גזל, היא לא שווה כלום. Kיצ (שעצבני עליך בטרוף!)

תודה לכולכם

רציתי להודות לכולכם על תגובתכם לאתר. אולם קיבלתי מספר תגובות נזעמות ולכן החלטתי להוריד את האתר. צר לי באם פגעתי במשהו מכם, זו לא היתה כוונתי. כוונתי היתה להקים אתר עבור מתנדבי המשמר האזרחי ולממן את כל עלויות האתר על חשבוני. כמו כן ציינתי במפורש באתר, שכל החומרים, התצלומים והכתבות נלקחו מפורום תפוז ומאתר משטרת ישראל. מעולם לא התימרתי שהחומרים שלי הם!! צר לי שכך פני הדברים. אולי בפעם אחרת. המשך יום נעים חמי

למעלה